eix22 Postitatud 27. juuli 2019 Jaga Postitatud 27. juuli 2019 Mis on kirve hind? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 29. juuli 2019 Jaga Postitatud 29. juuli 2019 Täna siis piitsutasin oma bemmi ja yhtäkki kuulsin ilmatumat kolinat. Egas sis midagi, koju ja tungisin üles. vaatepilt siis järgmine:😀 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Margo Postitatud 29. juuli 2019 Jaga Postitatud 29. juuli 2019 Unustasid püstakul amordi mutri kinni keerata? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 29. juuli 2019 Jaga Postitatud 29. juuli 2019 @Margo püstaku mutril lõi keerme maha, õnneks pystaku sisene jäi terveks. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 1. august 2019 Jaga Postitatud 1. august 2019 kellelgi radikat leidub pärnu kandis?😀 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 1. august 2019 Jaga Postitatud 1. august 2019 mille radikat otsid? täna ütledsobivuse korral jaa ja homme õhtuks on sul cargoga uus pärnus kohal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 2. august 2019 Jaga Postitatud 2. august 2019 prg vist on ees mul e34 väike radikas Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tom90 Postitatud 2. august 2019 Jaga Postitatud 2. august 2019 Kui autos telefonist muusikat lasta läbi aux-i siis on müra sees (nagu otsiks levi vms põriseb), laadija tel. Järgi siis geneka häält oskab ka teha. Ideid kuidas lahti saada sellest? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 3. august 2019 Jaga Postitatud 3. august 2019 kui kellelgi vedeleb tuksis plokikaas siis võib mulle pakkuda. m20b25. Ideaalis täiesti plank, võib olla ka täiesti kasutuskõlbmatu, vaja kolde meisterdamiseks. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RDMU Postitatud 3. august 2019 Jaga Postitatud 3. august 2019 Kas e34 radikas mahub ette üldse? Minu mäletamist mööda mingi suvalise e34 radikas ei mahtunud sinna... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 3. august 2019 Jaga Postitatud 3. august 2019 e34 väike radikas mahub. aga mina oleksin pakkundu suurt e36 oma mis maghub ka kenasti ära. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tim1 Postitatud 5. august 2019 Jaga Postitatud 5. august 2019 Random küsimus, aga kas kellelgi äkki vedeleb E36 pealt pärit M50 mootori roolivõimu pumpa? Võib olla kutu, vaja oleks just kinnituskronsat. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 8. august 2019 Jaga Postitatud 8. august 2019 Nii, raidselt on siin tegelasi kellel on kokkupuuteid coilidega. Mida soovitate rullile alla monteerida? Need kõige odavama otsa coilid jätaks välja(ala Jom, Ta-Technik)ei ole usku neisse. Hinnaklass oleks esialgu ca 1000 eur Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Max. Postitatud 8. august 2019 Jaga Postitatud 8. august 2019 BC ja D2 on siin kiidetud. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ryan Postitatud 8. august 2019 Jaga Postitatud 8. august 2019 Pane siis link ka , kus sellist kraami müügis on !? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
zero Postitatud 8. august 2019 Jaga Postitatud 8. august 2019 Terve internett täis ju. Vaata ringi natuke Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
delfiin Postitatud 8. august 2019 Jaga Postitatud 8. august 2019 BCsid saab nõks alla tonni, Stance ja badassparts mõlemad müüvad. D2 nõksu odavamad, vähem alla pandud, aga väidetavalt sama head. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Max. Postitatud 8. august 2019 Jaga Postitatud 8. august 2019 (muudetud) 3 tundi tagasi, ryan ütles: Pane siis link ka , kus sellist kraami müügis on !? Pole ju linki küsitud ning, kes otsib see leiab- vana hea google. Ma pole siin mingi müügimees, et reklaami teeks. Muudetud 8. august 2019, muutis Max. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 8. august 2019 Jaga Postitatud 8. august 2019 Tänapäeval saab välismaa lehtedelt vahest täiesti tasuta tarne ning parema hinnaga tellida, kui eestist. Ise sama vea otsa astunud, kuid eks nii õpitaksegi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
kurikristjan Postitatud 8. august 2019 Jaga Postitatud 8. august 2019 Kodumaine kaupmees tahab ka niigi väikeselt müügilt teenida. 😀 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 9. august 2019 Jaga Postitatud 9. august 2019 Siin vist ei saanud koik päris hasti aru mis ma kysisin. Ma tean ise ka neid coili firmasid päris palju, aga tahangi teada reaalselt kellega on kokkupuuteid olnud erinevatega. Head ja vead. Hinnad kõiguvad ka seinast seina, seega kusagil peab mingi nõks olema Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
extreme327 Postitatud 9. august 2019 Jaga Postitatud 9. august 2019 Noo aga ikkagi oleneb mida tahad. Kas tahad lihtsalt odavat jama all,et öelda nöe mul autol coilid all või tahad ka reguleerida nii kõrgust kui ka jäikust eraldi ja soovid,et tootel oleks ka eluiga. See on nagu ise ütlesid äärmusest äärmusesse. Eestis meil pole vist väga palju e30 omanikke kellel coilid all ja ma ei mõtle odavaid jom vms tooteid. Pigem loe välismaa e30 foorumites kasutajate arvamusi ja proovi omale selgeks teha mis eesmärgil ja milliseid sul vaja. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 9. august 2019 Jaga Postitatud 9. august 2019 Seetõttu ma odavad välistasingi ala jom ja ta-technikud. Kuna auto hakkab valu saama ka ringrajal, siis peaks see värk ikka vastu pidama. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 9. august 2019 Jaga Postitatud 9. august 2019 bcd 960 minu käest. d2 ka hea jah. olen s itnud mõlemaga ja paigaldaund mõlmat. olen nüüd ka paar ringi mts paigaldanud ,aga tagasiside jaoks on veel liiga vara. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tisler Postitatud 9. august 2019 Jaga Postitatud 9. august 2019 (muudetud) 1 tund tagasi, Young Fanatik ütles: Seetõttu ma odavad välistasingi ala jom ja ta-technikud. Kuna auto hakkab valu saama ka ringrajal, siis peaks see värk ikka vastu pidama. Sõbrale paigaldasime D2’d (mitte just 30le, aga coilid samad) ja minuarust ühed parimad coilid, mida tunda saanud. Soovitan ka vaadata CATuned coilovereid, välismaal päris populaarsed. Muudetud 9. august 2019, muutis tisler Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse