Hüppa postitusse

jan17

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    69
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis jan17 postitas

  1. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Lahendusi turvavöö/juhiistme keermega plaadi asendamiseks? Läbi mädanenud mul, lugesin, et E30 garagenorway produtseeris ka mingit varianti, kuid koduseid mooduseid ka asendamiseks?
  2. Äsjavärvitud auto vajab karpidevahetust..
  3. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Kes endale E30 numbrimärgi tellis? 🤔
  4. jan17

    Kes, kus ja keda nägi

    Pärnus ka vaikselt näha - punast bbsidega rulli ja legend of the cityga kleepsuga hallikat kerge bodykitiga.
  5. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Milline mastiks peaks välja nägema, kui ta on tehasest? Endal maha höörudes tuleb musta alt välja kollakas kummikas kiht ning siis hallikas - on see tehase poolt või ületehtud?
  6. jan17

    Lobamokkade rubriik

    @MargusRaskaAga kuidas ma karbi osa lahendan kui eest on karp äratõstetud ning mäda ja nagu ma aru olen saanud, siis põrand kinnitub karbi külge? Kas enne vaja uus karp külge panna ja siis sealt põrand voolida?
  7. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Sellel pool karp ka mäda, rohkem teeb muret just see kumer 'bulkhead' koht jalge ees, kas see on mõeldud selleks, et ratas keeramisel koopasse ei jookseks?
  8. jan17

    Lobamokkade rubriik

    nii, mis edasi? 😑
  9. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Keegi oskaks õelda, mis hinnaga oleks normaalne müüa maha üks paar Hella ‘smiley’ tulesi? Kõik klaasid terved, sama ka kinnitustega
  10. jan17

    Rehvi mõõdud

    195/40 jääb kena ning venitatud. https://tyrestretch.com/results.php?RimWidth=8.0&TyreWidth=&Aspect=&TyreDia=16&TyreMan=&RimMan=&Credit=
  11. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Ökonomaiseriga probleem.. ehk näidik, mis näitab kütusekulu. Näidik kas istub nullis või põhjas, kuid enamasti nullis. Tükk aega ühtlase gaasiga maanteel sõidad siis nagu tahaks midagi näidata, kuid ei miskit. Kust probleemi otsida?
  12. 1100 eest tulepesurid, ketassild ja soojendused
  13. jan17

    Elektriaknad

    Kaitsmed üle vaadata. Kui korras, kas salongivalgustus jääb põlema uksed kinni olekus?
  14. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Kas selle pimeks toppimisel on mõtet?
  15. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Ega keegi ei oska äkki öelda.. söekanister ja vahel vaakumklapp (evap valve, purge valve jms) mis suundub sisselaskesse. Kui pistikust tuleb 12v pinge peale alati (kui mul just juhtmed tagurpidi pole), see tähendab, et klapp on sulgunud tavaasendis - kas nii on õige? Juhtmed on vastupidi siis kukub mootor lonkama nagu võtaks lisaõhku.
  16. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Tänapäeval saab välismaa lehtedelt vahest täiesti tasuta tarne ning parema hinnaga tellida, kui eestist. Ise sama vea otsa astunud, kuid eks nii õpitaksegi.
  17. 'värskelt värvitud, karbid vajavad tegemist'
  18. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Keegi teab, kuidas G240 316i M40 pealt istuks M52 otsa? Kas M20 hooratas istub sisse või mis oleks parim variant? Kardaani kohta ka kuskil infot? 316i swapi kohta nii vähe infot liikvel, kaevan foorumis veel, ehk leian midagi.
  19. Kogemustest rääkides siis carstyling24.ee samamoodi igub pakkidega. Eestis tavaliselt harval juhul maksimaalselt nädalaga saadetis kohal, aga suure töenäosusega tellivad ise hiinast sisse, mida ma võin ka kokkuvõttes ise teha. Eelmise saadetisega läks kolm nädalat, nüüd proovisin uuesti, et ehk äkki oli lihtsalt halb kogemus aga hetkel järgmine saadetis kisub üle kahe nädala. 😃
  20. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Kellegil on infot, kust selliseid või sarnaseid karbikatteid odavamalt saada? https://catuned.com/e30-bmw-factory-is-side-skirts Edit: AC S omad on päris lähedased, kuid päris kirve hinnaga ikka, ilmselt odavamaks ei lähe 😄 https://www.classiceuroparts.com/product/bmw-e30-ac-schnitzer-sideskirts-euro-coupe-sedan-estate-316-318-320-323-324-325/
  21. jan17

    Lobamokkade rubriik

    https://www.auto24.ee/used/2153188
  22. jan17

    Lobamokkade rubriik

    https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Series_(E30)#Engines
  23. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Lihtsam ilmselt arki minna, jutt maha rääkida ja täita nende poolt antud blankett?
  24. jan17

    Lobamokkade rubriik

    Miks väljamaa saitidel kõik nii suurt rõhku panevad viie poldi peale ümberehitamisele, et paremad pidurid saada? Kas siis need adapterid, mis näiteks RX-7 pidurid või E32 omad külge lasevad sobituda, ei aita?
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus