-
Postitusi kokku
158 -
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
1
-
Hei Ehk kellelgi on pakkuda:Ostan M54B30 ehk 3.0 R6 170kw mootori väntvõlli.Kontakt palun PS või siia. TervitadesTim
-
Küll Tallinnas, aga oma mtech1 lasin nahatada sadulsepp24.ee Timo nimelisel spetsialistil. Hinda täpselt enam ei mäleta, kuid tulemus oli ideaalne ning täiesti vastas hinnale.
-
Random küsimus, aga kas kellelgi äkki vedeleb E36 pealt pärit M50 mootori roolivõimu pumpa? Võib olla kutu, vaja oleks just kinnituskronsat.
-
@chrislinsepp spotitud eile õhtul Ülemiste teatud parklas. Lisaks üks punane touring.
-
Eile õhtupoolikul Vabaduse pst Peetri pizza ees sai pargitud järjestikku ühe kena halli kupeega ning omanikuga ka paar sõna vahetatud. Ilus pill Kahjuks jäi "grupipilt" tegemata.
-
Minul isiklikult on 86' sedaan suvepoolaastal daily autoks (sõidan nii linna kui maanteed igapäevaselt) ning minu vajadusi katab igati. Mugavusvarustust muidugi ei ole, kuid selle kompenseerib mõnus retrohõng ja rõõm teisele rullimehele käppa visata, kui mõni vastu juhtub sattuma. Tõsi - väga pikki otsi reeglina selle autoga ette ei võta ning neljakesi trippima minna ei ole ka kõige ruumikam, kuid üksi-kaksi igapäevakeerutamiseks sobib mulle suurepäraselt.
-
Võisin muidugi eemalt ja sõidu pealt ka eksida velje osas. Tundus eemalt BBS, kuid 100% ei pretendeeri sellele tõele.
-
26.02 keset päeva tuli Tallinnas Pärnu mnt-lt suunaga Järvevana teele ilus madal must läikiva BBS-iga cabrio. Imestasin kohe, et selline auto juba liikvel.
-
Uus hind 50€ tk.
-
Hei Müüa Continental ContiWinterContact TS830 P. Sõitnud ühe hooaja, mustrit 7-8mm. Asukoht Tallinn, Nõmme. Hind 50€ tk. Kontakt palun PS või 56652118. Tervitades Tim
-
Kas oleks palun võimalik saada pilti ka salongist / armatuurist?
-
Hei Ostan heas korras parema esimese (e. kõrvalistuja) sedaani/touringu musta värvi uksepolstri. Enda oma on vett saanud ja siit-sealt pundunud. Ise asun Tallinn/Keila ja aeg-ajalt satun ka Tartu - Põlva kanti. Kontakt palun PM või siia. Tervitades Tim
-
Tervitused tumeda cabrio piloodile, kes eile õhtul Keilas alates ringidest kuni Rõõmuni minu taga sõitis.
-
Hetkel olen tõesti pigem FL peal väljas, kuid kui midagi asjalikku ei leia, siis ei välista ka PRE-d. Kui viitsimist on, siis muidugi ehk saad mulle natuke lisainfot ja mõne pildi PM saata? Tänud.