-
Postitusi kokku
62 -
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
4
tisler päevavõit oli viimati 28. oktoober 2020
tisler sai oma postitustele kõige rohkem meeldimisi!
Foorumi reputatsioon
35 meeldimistKasutajast tisler
-
Tiitel
Bemarivend
Hiljutised profiili külastajad
528 profiili vaatamist
-
Ainuke erinev on 55L paak, mis on algusaastate pre-fli oma, muu peaks istuma kenasti kui ma nüüd rängalt mööda ei pane.
-
Mul näiteks auto '88 ja registreerimine '96..
-
Hüdrauliline jõud, mis pidurdades möjub on ikka sama, pole vahet, kui pikk piduritoru.
-
Kogemus Japan Racing velgedega
tisler vastas kasutaja Kristo877 küsimusle asukohas Küsimused - Vastused
Kaalult üldiselt kerged veljed ning veljemark üldiselt tänapäeva driftis väga levinud. Ise soovitan 17 tolliseid - ette 7,5 (8,0 koopaga piiripeal) ET20 ja taha 8,5 ET20. Kirjuta Juss Kuur'ile facebookis, ilmselt sebib sulle hea fitmentiga ning hinnasuhtega sobivad veljed. -
Pole see auto nii haruldane ka nüüd.. USA’s saab korralikke nahksisuga 325’tesi 2 tonniga ning tihti ka sealt, kus on kuiv kliima.
-
See tihend polegi tihendamiseks niipalju kui ma lugenud, kui lekib siis äravoolud umbes
-
Kaitseväelane veokiga liikus vastu, seal veidi teine vaade. 😄
-
Sile punane touring liikus haapsalus vastu 👍
-
Keegi põhjendust oskab anda, et miks ussitab ning on läbiv rooste juhi turvavöökinnitusel? Kuskilt nagu lugesin ka, aga ei mäleta.
-
-
Armatuuri lammutamisel tuli umbes kindalaekast vasakul üleval välja üks lüliti, millel kolm asendit. Hetkel pilti ei saa teha, kuid kellegil aimu, millega tegemist? 316i '88. Lüliti ise selline suurem, kohmakam ning kollakas.
-
@extreme327 andmete järgi M50b25 ja M30B35 vahe ~15kg ja 316i peale b25'tesi topitud küll