Hüppa postitusse
Postitatud

Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks

Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul :)

• Vastuseid 1,1tuh
  • Vaatamisi 230,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor

Lasnamäel majaka-pae kandis hommikuti mitu korda näind beež sedaani, katuseraamiga, bbbbs (repl?) velgedega

Sile ja alati puhas. 

7 tundi tagasi, tim1 ütles:

Eile kuskil 17:00 läbi kopikatega sõitis Tallinnas Hiiu ülesõidu juures vastu sile madal tumedam hall sedaan, viskasime käppa. Ole tervitatud :D 

@tim1 täitsa mina olin, ole sina ka tervitatud! :grinning-face-with-smiling-eyes:

Ahjaa, meie @grimesiga need, kes seal Laagri statis õhtuti istuvad päris tihti. :D 

Muudetud , muutis anderlomp

Makdaleena tänavas täna õhtul poole üheksa paiku seisis kena puhas hall sedaan laiade plekk velgedaga.

Täna Mäos briljantpunane kaheukseline, BTL midagi oli vist number :D Oli tore näha milline oma auto mõne nurga alt peeglist paistaks teistele :D

Täna Pääskülas Pärnu mntl lehvasime miski tumedama sinise/mustaga ja pärast Järvevanal valge sedaaniga.

Ise olin halli sedaaniga.

Muudetud , muutis rkiik

Täna kuskil peale kümmet tuli Tartust Räpina poole tumesinine või must e30 kupee vastu.

Ise olin halli e30-ga.

Täna kümne paiku tuli valgel tänaval tume sedaan vastu. Sai vilgutatud ole tervitatud.

Olin musta touringuga.

Muudetud , muutis vunts88

Kui sa laksu paned siis suure tõenäosusega sa turvavööd enam krabada ei jõua :(

Täna Kadaka pst tuli keegi vastu ja viskas käppa, pärast vabakal sai tumeda pre-fl kupeega millel m-tech2 koos kulgetud.

edit: krt kell juba 00:00 läbi, niiet tegelt toimus see kõik eile 

Muudetud , muutis tns1

@tns1 Kui sa olid selle valge madala sedaaniga, siis vabakal kulgesin mina kõrval :) Ainult, et ka sedaaniga siiski :P 

PS, elan su naabertänavas :D 

Muudetud , muutis tim1

2018-5-5 kell 16:22, extreme327 ütles:

Täna miski ilus punane e30 tuli vastu ja vilgutas tulesid peale viljandit natuke tallinna poole 😀

Ise olin halli 325ix-ga. 

Oli tore klubiliikmeid kohata!

Sai ka ühele punasele Tallinnas, viljandi maantee alguses, käppa visatud umbes kahe paiku. 

Muudetud , muutis zero

2018-5-9 kell 11:08, Priitv01 ütles:

Täna kuskil peale kümmet tuli Tartust Räpina poole tumesinine või must e30 kupee vastu.

Ise olin halli e30-ga.

See olin ilmselt mina. ;)

Punane cabrio tuli vastu suunaga tõstamaa poole viskasin käppa ka, ise olin rohelise  audi 80-ga. 

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus