Hüppa postitusse

GTA

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    1 421
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    94

Kõik, mis GTA postitas

  1. Kui keegi selle Eestisse toob siis võiksin uuele omanikule ülla eesmärgi nimel FL Hartge esipõlle müüa Praegu vale aasta esiots.
  2. Identsed ikka, sul alumine pool on kulumise tõttu murdunud juba.
  3. GTA

    Massi juhtmed

    Tulede kõrguse regulli pöördnupu valgustus.
  4. GTA

    Müüdud. OEM karbilaiendid

    Up! Ühtlasi ka uus hind, 150€ mis sisaldab soovi korral ka DPD kulleriga saatmist.
  5. Müügiks pakkuda OEM karbilaiendid, paigaldati peamiselt R6 touringutele (320i-325i) ja Edition 2D/4D sedaanidele, ehk siis sobivus kõik kered peale kabrioleti ja M3. Kasutatud, defektid pildil nähtavad, ülejäänud kinnitused kõik terved. Olid kasutusel oma autol: Tüübleid- klambreid pakkuda pole. Hind 160€ Asukoht Paide. Tel 53410582 või PS Sander
  6. Tartus on Joel Tamm (Mooseworks)
  7. 90ndate külagaraazi stiilis "kapremont" 2022 hindadega
  8. GTA

    M: M50 õhulugeja

    Rool ja liist müüdud.
  9. GTA

    E30 ja lapseiste

    Mul sõidab kolmeaastane näiteks umbes sellisega (padi pannakse auto rihmaga kinni ja hiljem saab ainult auto rihma kasutada): http://www.beebile.ee/et/a/joie-i-traver-turvatool-flint-15-36kg Kerge kasutada ja kvaliteet tundub okei. Mahub rullika istmele ära kah. Kõrgenduspatja ei soovita mingil juhul, see ei kaitse mitte muhvigi.
  10. GTA

    Lobamokkade rubriik

    Üldine konsensus, kui madaldab rohkem kui 20mm peaks lühema käiguga amort ka olema. Isiklikult ca. 40000 km läbinud kõige odavama JOM 60/40 komplektiga (touringu komplekt sedaanil tegelikult kuna sedaani 60/55 komplektiga lihtsalt lohises mööda maad tagaosaga kui vähegi keegi taga istus). Maksis vist 160€ kogu sett ja selle raha eest ma ei tea, patt justkui viriseda. Veidi ehk liialt jäik aga samas täiesti sõidetav.
  11. GTA

    M: M50 õhulugeja

    🤗 Lisandus paar asja.
  12. GTA

    M: M50 õhulugeja

    Pakkuda suusakott koos tagaseina papiga. Müüdud. Uus stangeliist, esimene parem. B-osa. Müüdud. Lisandus Momo sportrool. Müüdud M50B20 vanos õhulugeja Siemens, 15.- Asun Paides tel. 53 410 582 või kirjutage PS
  13. Uus hind kevade puhul 200.-
  14. GTA

    Makile koodi

    Aga proovi siin pusida: http://www.radio-code.lt
  15. Tere! On suur huvi korraliku elektrilise katuseluugi variandi laepaneeli vastu. Kirjutage mulle sõnum või helistage 53 410 582. Tänud tähelepanu eest, Sander
  16. Müüa E30 kerele mõeldud uus sportsummuti. Otseläbi, roostevaba, 2x51mm sisend. Tegu sama tootega https://www.schmiedmann.com/en/bmw-E30/schmiedmannsportsrearsilencer-pg1106-catn-ol Nagu näha siis otsi kaasa anda pole. Tootesildi kõrval üks mõlgike ka. Soovi korral kaasa kasutatud FL b-osa pütt korras torudega, et need maha lõigata ja ühendamiseks kasutada.
  17. GTA

    Kes, kus ja keda nägi

    Kas sel valgel peale spoilaringi veel AC Schnitzeriga ühist miskit on? Väikse koha kohta korralik rivistus Aga sinisel nr nagu love/hate, mõni salajane sõnum või lihtsalt lambist turkas pähe?
  18. Mis nad ikka teistmoodi on kui teised veljed. Oman JR14 15x8 et20 mõõdus. Paar suve mis all olid püsisid ilusti sirgena ja ei juhtunud nendega midagi muud paha ka. Hinnalt on nad väga odavad ju, tihti soodsam kui osta kasutatud velgi, mida vaja sirutada, vahel keevitada, kindlast ka värvida - hunnik jamamist Igast repsidega sõidab pool Eestit ringi, nii hull kvaliteet oleks siis oleks pilt nagu 2000 alguses kus jooks ühesuguseid valuvelgi oli iseenesest juba kõva sõna.
  19. Ise käis enda autot vaatamas ostumõtetega? Ei maksa väga pingeliselt Nolani filme vaadata kui närvid vastu ei pea 😅
  20. GTA

    Lobamokkade rubriik

    Jah, suur vaip sama. Tagumise pingi ees olev tükk erinev, 2d/4d sedaanidel oma variant ja tuuringul teistsugune. Erinevused on materjalis, Touring, R6 bens ja D, TD mudelitel veluuri moodi pehme ja tihedam materjal, R4 sedaanidel sihuke plastisem ja kõvem veidi. Vähemärgatav vahe samas.
  21. @Chulo toode, pole kasutusse jõudnud. Hind 40€ pluss saatmine ostja kulul, või Asukoht Paide tel. 53 410 582 // PS
  22. GTA

    M: Sportistmed

    Kui keegi plaanib nahatamise doonoriks need võtta siis palun viisakalt esimesena järjekorda, et üle jääv diagonaaltriibuga kangas ära osta!!! 🙏😁 Täiega on vaja.
  23. @iknowthatfeelbro müüs Tartus originaale
  24. GTA

    Lobamokkade rubriik

    Vaheta õli ja filter ka ära. Mehhaanilise manomeetriga mõõda üle, mis tegelikkus on, mis seal oletada
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus