-
Postitusi kokku
42 -
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
12
AndR võitis päeva viimati 11. veebruar
AndR sai oma postitustele enim meeldimisi!
Foorumi reputatsioon
52 meeldimistKasutajast AndR
-
Tiitel
Mininokk
Profiili info
-
Minu autod
BMW 324TD
Hiljutised profiili külastajad
511 profiili vaatamist
-
AndR alustas O: Hella laevalgustit, M: -60/40 TaTechnix madaldusvedrud, Tagasilla camber ja toe plaadid ja ja 1 veel jälgimist
-
Müüa 6-silindrilise autol all 10000km olnud punast värvi madaldusvedrud. Müügipõhjus: coiloverid Uuena maksid 79+30 saatmine Hinda küsin: 79€€ võib ka enda hinnanägemust pakkuda! fitmendist pilti kah. 15" velg 195/50 rehviga
-
Kui kellelgi pakkuda 8tk plaate, võib PM kirjutada 🙂
-
AndR muutis oma profiilipilti
-
pooltelgede hind?
-
@tim1 täitsa mina olin, ole sina ka tervitatud! Ahjaa, meie @grimesiga need, kes seal Laagri statis õhtuti istuvad päris tihti.
-
@Smoking sul pole enam vaja?
-
Good luck
- 1 vastus
-
- 2
-
-
Müüdud!
-
Aastal 2008 nad osteti, aga 2010 pandi autole alla. Ja siis auto seisis kuni 2016.
-
Reas kuuese madaldusvedrud, ees langetavad -40mm ja tagant ka -40mm. Hind: 50 euri või siis Teie pakkumine siin pildil fitment 195/50r15 rehviga.
-
mul jäävad tegelt üle 40/40 (vist) vedrud, 195/50r15 rehviga nägi välja selline:
-
Sedaanile siis laevalgustit (B-piilari kohal). Oleks tore, kui saaks Tallinnas, aga võib ka postiga.
-
Endale tellisin siit. http://www.tatechnix.de/tatechnix/gx/product_info.php/info/p29666_ta-technix-lowering-springs-bmw-3er-sedan-cabrio-touring-6-cyl--type-e30-60-40mm.html
-
M: e30 324d prefacelift sedaan 1986a varuosadena
AndR vastas kasutaja MZ Auto teemale asukohas Varuosad
Laepaneel check paneliga? Tagumiste salongivalgustite hind? -
AndR alustas chrislinsepp jälgimist
-
Ebay vast koige lihtsam