Hüppa postitusse

PriitJ

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    28
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis PriitJ postitas

  1. Ideaalne oleks, kui asub Tallinnas. Aga pakkuda võib igalt poolt. Kontakt privaatsõnum.
  2. -Pronks tagumised küljeklaasid kupeele 25 eur. -Tavalised kupee küljeklaasid, 25 eur ukse omad ja 25 eur tagumised (tihendid korralikud). -Valcasgarage parempoolned pagassipõhja plekid prefacelift. -Tavaline neljakordaraga rool. Ülejäänud hinnad kokkuleppel ja asuvad Põlvas.
  3. Tere! Esmatähtis oleks leida numbrimärgialune plastik. Võib pakkuda korralikku houndstooth rida6 mustriga juhiistet kupeele ja tulede kojamehi. Pakkumised postkasti. Võib pakkuda ka istmele kangast, kust saaks mingit tükki lõigata.
  4. Esmatähtis oleks leida m20 prefaceliftile püsikiirusehoidja ja originaal tweeter kõlarid. Samuti võib pakkuda houndstooth käetoega (ja) peatugedega tagumist istet. Kontakt privaatsõnum.
  5. Oleneb ju puhtalt läbisõidust. Eelmisele postitajale märgiksin juurde, et isik otsis autot siiski suveperioodiks. Sisuliselt ise müüsin ühel hetkel enda uuemad autod maha ja ostsingi endale rullika suviseks sõiduks. Kahe hooaja peale kogunes vast u 10 000 läbisõiduks. Kui väga lahja mootoriga ei ole, siis dünaamiliselt nagu iga teine auto tänapäeval või isegi kiirem. Lisavarustust on ka neile juba omajagu pakutud, et väga meeletult kompromisse ei pea tegema. Mina tundsin puudust püsikiirusehoidjast, mis kindlasti tulevikus saab järgi paigaldatud. Samuti tavalised istmed pole just kõige mugavamad. Esines samuti perioode, kus sõitsin iga nädal Lõuna-Eesti ja Tallinna vahet. Liiklusõnnetuse korral oleks tõesti jama majas, aga autoga peab ikka sõitma, mitte lasta tal garaažis seista. Vastupidavuse koha pealt on super, jupid ei maksa mitte midagi ja ise ei viitsi käsigi külge alati panna, kuna hooldusega saab pea iga üks hakkama ning ei maksa midagi. Ei saa nendest isikutest aru, kes oma diisel universaal E30tega sõita ei julge, minu jaoks need nii erilised masinad küll pole. 4-5k eest ma usun, et kes otsib see leiab ka korraliku, 1.6 mootoriga pillidest keriksin mina aga julgelt edasi.
  6. PriitJ

    Lobamokkade rubriik

    Oskate öelda, kas kuskilt saab tellida veel E30 sisuriiet ka?🙂 Mul peaks olema 0215 vist, aga ringi kolades seda nagu ei leidnud.
  7. PriitJ

    Kes, kus ja keda nägi

    See olin ilmselt mina.
  8. Sale äri? Olen ise sealt väiksest kohast pärit ja nii mõnelgi sõbral on sarnane kokkupuude olnud Salega.
  9. Eestlane hädaldab ikka iga asja peale, kas on kallis või on liiga odav. Ilmselgelt varuosamüüjatele tekitab pahameelt, teised ju võivad seda situatsiooni nautida nii kaua, kui hinnad head on ning kaup kohale jõuab. Ise võtsin skodale kunagi sealt lambda ning kutt, kes külge keeras imestas ka, kuidas ma nii odavalt sain.
  10. PriitJ

    Instagram

    @Toivoku Sul klaasid küll rullil väga mustaks jäänud.
  11. Madaldusvedrusid vajan madalamaid, kui käesolevale positusele lisatud pildil.
  12. Muud asjad sain kätte. Tuledepesurite kojamehi otsin endiselt.
  13. Soome kuulutustel hoitakse ikka vingelt silma peal. Kui ise otsisin tekkis üks valge pre kupee maasikas üle 2k nõks, aga keegi jõudis ette. Sain sisuliselt kohe jaole. Müüjaga oli kokkulepitud, kuid ütles, et helista veel enne, kui laevapiletid ostad, siis kui helistasin, oli läinud. Samas endal kurb meel lõpuks ei olnud, et ilma jäin.
  14. Vajalik pealkirjas nimetatud, tegemist prefl masinaga, kui see tähtsust omab. Kontakt privaatsõnum.
  15. Alle, ET VIST 40, saan üle kontrollida, kui kellelgi huvi tekib.
  16. Võimalus osta koos flantside ja tsentreerimisrõngastega vastavalt kokkuleppele, pildil on flantsidega. Huvi korral uurin ET välja.
  17. Tundub, et hinnad kerkivad isuga, see on ainult positiivne. ☺
  18. PriitJ

    Coiloverid

    Mul ka tagant vaja madalamaks saada ja kaalun erinevaid lahendusi. Ehk kas uued madaldusvedrud või coilid. Hetkel taga madaldusvedru ja ei ole piisav. Palju puudu ei ole, aga minu jaoks natukene liiga kõrge. Sattusin ühe e34 nägema, mis oli coilidel, see ei vajunud peale surudes ne gram ja kutid väitsid, et polnud veel kõige jäigema peal. Mina sooviks endiselt sõidumugavuse säilitada, kuna hetkel pigem väga hea sõita. Seega kas on võimalik mõndade coilidega inimese kombel ka kulgeda? Tunnistan, et oman väga vähe kokkupuudet coilide osas. Üks e36 oli küll ikka täielik puuvanker. Ilmselt ei ajaks taga ka kõige odavamat otsa. Eesmärk oleks saada enda jaoks sobivale kõrgusele, enamvähem mugav peaks olema sõita ja hea võiks painutada ka olla.😀
  19. Üles. Viige enne talve minema.
  20. Esimestel rehvid tuksis, tagumised viskavad, kuid muidu jääki veel piisavalt, usun, et vajavad tasakaalustamist. Rehv peal 215/40 R17. Keskava päris rullika oma ei ole ja vajab ka flantse, tsentreerimisrõngad saab ilmselt kaasa. Äärekivi näinud ei ole ja üldiselt viiskad. Hind: 250 eur Asukoht: Tallinn (see nädalavahetus liigun ka Lõuna-Eestis) Kontakt: 58140094
  21. Tallinn oleks hea asukoht. Kontakt PS.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus