Hüppa postitusse

Aaro

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    512
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    22

Kõik, mis Aaro postitas

  1. Aaro

    Tagumised udutuled.

    Tiit, tänud. Pistikust kontrollides tuli kenasti 12 peale. Vigane oli kõige kaugem punkt, ehk tagatule tagune pirnihoidja. Pildil siis klemm mis uduka oma.
  2. Aaro

    Tagumised udutuled.

    Ei tööta.
  3. Aaro

    Tagumised udutuled.

    Probleem selles, et tagumised udukad ei tööta. Kahe nupuline udukate lüliti on kontrollitud ja töötab. Kaitsmekarpi kaitsmele nr 15 tuleb vool peale, süütega, lähituledega ja lülitilt nuppu vajutades. Kas on kellegil ideesid mida veel vaadata, kontrollida, tagant aidata Ei leia kuskilt ka elektriskeemi tagumiste udukate kohta, ringlevad ainult US spetsiifilised, mis on ilma tagumiste udukateta. Millise relee alla tagumised udukad kuuluvad, relee plõksu ei ole kuulda kui nuppu vajutada.
  4. Aaro

    m50b25 pöörded kõiguvad

    Kas pööritab soojast peast või ka külmalt? Lambda on nende mootorite põhiline kõigutaja. Tühikäigu mootor pese carb cleaneriga läbi, kui klapp liigub siis vaevalt selle viga on, selle põhi probleemiks mustus mis klapi liikumist takistab.
  5. Vaja fl kupeele halli kangaga tagumist istet, nii alumist osa kui seljatuge. Kangas peab olema sama. Ideaalis käetoega variant. Nartsusid ja katkiseid mitte pakkuda. Pakkumised siia või PS.
  6. Aaro

    Kes, kus ja keda nägi

    Punane on hiiumaalt Tallinna jõudnud.
  7. Aaro

    M: Bmw 9L bensiini kanister

    100 ju väga hea pakkumine, ebays liiguvad kobedamad selle hinnaga.
  8. Aaro

    O: keskkonsooli käetuge

    Padi pakkuda, ehk keegi pakub alumist osa eraldi.
  9. Aaro

    Kes, kus ja keda nägi

    Täna mustamäe automaailmas.
  10. Sirme ei müüdavat eraldi vaid koos katuseluugi komplektina.
  11. Aaro

    KUSTUTADA!

    Proovi omale selgeks teha ka typ168 ja typ188 reduktorite erinevused. Hetkel on nimetus ja pilt erinevad. Kallima diffri nimetuse panemisel ja odavama kauba müümisel on pettuse lõhn juures (kas siis tahtlikult või mitte).
  12. Soov pealkirjas nimetatud asi soetada. Lõõtsa osa võib defektne olla, vaja tegelikult metallist raami sealt seest. PS.
  13. Aaro

    O: päikesesirmi

    UP ▶️
  14. Aaro

    O: kupee b piilarite katted

    Hindele 3, b piilari katteid leiaks.
  15. Tegemist on väikeste asjadega aga selle hinnaklassi juures võiks minu arust teisiti olla: Laepaneel on vändaga varjandi oma, see kate ei ole küll kena seal. Vasak tweeteri kate on justkui lahti, võimalik, et pilt petab. Väike OBC tundub olema defektse ekraaniga. Ma ei tea diisel mootoritest midagi aga kas see paremalpool olev lõdvik on õhu jaoks? Kui jah siis võiks see ka kuidagi paremini lahendatud olla. Kordan veel, tegemist väikeste asjadega.
  16. Selle raha eest jäi paar asja silma riivama aga väga ilus auto.
  17. Aaro

    O: päikesesirmi

    Soovin osta parempoolset tervet ja terve peegliga musta päikesesirmi. Võin vastu anda ka ilma peeglita sirmi, kui peegel kellegile just oluline ei ole. (pilt on illustratiivne, vastu annan ikka terve kattega sirmi) PS.
  18. Aaro

    M: erinevad varuosad E30-le

    Jätan ostusoovi vahele. Ehk järgmine kord.
  19. Aaro

    324d->318

    Ilmselt kerejuhtmestikust jutt. Mina panin bensukale diisli juhtmestiku, kõik töötab mis vaja, seega ei ole vaja kerejuhtmestiku vahetada.
  20. Huvitavad lõdvikud olid siis mis vilistasid.
  21. Mina arvan, et ei ole mõtet. Roostekohad paariaastaga ei laiene nii palju, et peab neid kaitsma, nagunii rooste sööb edasi, kui pole täielikult eemaldatud.
  22. Aaro

    Kes, kus ja keda nägi

    Kes on rullnokaks sündinud see rullnokaks ka jääb.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus