Hüppa postitusse

group

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    137
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    7

Kõik, mis group postitas

  1. group

    Lobamokkade rubriik

    Lahedad BMW joonised müügil, olevat küll juba 10 aastat turul olnud aga ise nägin esmakordselt. Link
  2. group

    Lobamokkade rubriik

    Tellisin endale raamatu "BMW M: 50 Years of the Ultimate Driving Machines", päris äge, soovitan Amazoni link.
  3. group

    Visko diffri silikonõli vahetus

    Siin üks päris põhjalik video diffri remondist. Ma ei mäleta kas ta õli kogusest midagi rääkis aga ma usun, et ta ilmselt teab ja kui talle kirjutada siis vast ka vastab. Ma midagi ta käest kunagi küsisin ja mulle vastas.
  4. Lihtsam ja kiirem facebookis mõnest transpordi grupist see teenus leida ilmselt.
  5. group

    O: stange tala

    Sooviksin osta stange tala nii esimest kui tagumist. Priit 5654157
  6. group

    Lobamokkade rubriik

    Kas keegi oskab paari sõnaga kommenteerida erinevaid plastikuid, millest valmistatakse nn bodykite. Valik suht kirju ja prooviks arusaada, millist võiks eelistada. Polyurethane peaks olema see materjal, mida originaalis kasutatakse näiteks Mtech 2 osade valmistamiseks. Pflex on ClassicEuroParts poolt toodetud erinevate materjalide segu. Lisaks veel Polypropylene ja ABS. Kindlasti leiab veel midagi.
  7. Mis teema nende viimaste piltidega on, kas sama auto?
  8. https://www.facebook.com/marketplace/item/3059345067713895/?ref=search&referral_code=marketplace_search&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3Aa5967f63-1ab0-4200-a54b-92378987ce4f Mingi kummaline asi hakkas silma siin
  9. group

    Mure Co normidega

    Ma ei tea kus kandis sa asud aga ma ise maadlesin selle teemaga pikalt ning arvasin alguses, et ju mootor vana ja katt vilets, kuid kui nende korda tegemisel ikka näidud valed olid siis läksin Patriku juurde ja sain näidud kiirelt korda. Ülevaatusel muidugi peab endiselt kohapeal korralikult pöördeid andma, et katt soojaks läheks ja korralikult tööle hakkaks. Ehk minu soovitus, kui Tallinn kaugele ei jää siis käi Patriku juurest läbi ja unusta see teema.
  10. group

    O: m20 reguleeritava nukaratta

    Pakkuda uus Nuke nukaratas. Korra proovisin külge kuid, kasutusse siiski ei läinud. Hind: 165.- Priit 5654157
  11. Juhul kui kellelgi juhtub olema touringu hele nahksisu ja sooviks seda vahetada musta vastu siis võta ühendust. Müügisoov puudub. Priit 5654157
  12. Kas kellelgi oleks pakkuda midagi järgnevatest asjadest: 1. 11621264933 - Exhaust manifold 6. 11621271958 - Protective cover front
  13. group

    Tagasillas kolksub

    Kolks tuli ilmselt ikka diffri pealmistest poltidest, mis polnud korralikult kinni. Enda meelest sai neid korra küll varem kontrollitud aga kui nüüd uuesti pingutada proovisin siis õnnestus neid veel pingutada.
  14. group

    Kiirendades vedu katkeb

    Viga oli seekord suure tõenäosusega vanas akus ja/või pluss klemmi küljes olevate juhtmete halvas ühenduses.
  15. group

    Kiirendades vedu katkeb

    Ei sõltu, hetkel peaks olema umbes pool paaki. Mingi aeg tagasi sai ka uus bena pump pandud, seega pigem bensiini kättesaadavuse välistaks. Peale mootori vahetust olen sõitnud umbes 1000km ja siiani oli ok. Suht hiljuti vahetasin bensiini vooliku paagi pealt, millel oli auk sisse tulnud aga antud viga veel kohe peale seda ei tekkinud. Siiski puutusin selle käigus arvatavasti ka juhtmeid, mida eelmine kord antud vea puhul näppisin, seega äkki ikka sellega jälle seotud.... . Ei oska seal enam midagi väga uuesti vaadata, sest juhtmed ja ühendused olid visuaalselt terved ja korralikud.
  16. group

    Kiirendades vedu katkeb

    Ei leidnud päris mõistlikku pealkirja aga probleem on selles, et kiirendades kaob mingi hetk umbes pooleks sekundiks mootori vedu ära. See probleem on olnud korra varem ka ja sain sellest jagu kuidagi nii, kui näppisin autosse sisenevat elektri juhtmestikku tagumise istme all. Ma ei mäleta kuidas ma selleni jõudsin, et neid juhtmeid näppida aga kasu sellest oli. Kuna probleem on ainult kiirendamise hetkel siis eeldasin, et midagi kusagilt liigub ja segab el ühendust. Pihustid ja muu mootori poole võib vast välistada, sest vahepeal olen mootorit vahetanud ning uuel mootoril pea kõik detailid küljes uued. Autoks 325i, touring.
  17. group

    E30 ja lapseiste

    Minu meelest see antud lingil olev istumise alus on mõeldud vist ikka vanematele kui 3 ja 5. Mul on poiss 6 ja ma kasutan ikka tooli, mis regullib, et see rihm ülevalt õigesti jookseb. Ma usun, et väikestel on suht lihtne nende rihmade vahelt välja lennata, kui korralikult ümber pole. "Pikematel lastel on jätkuvalt lubatud kasutada ka müügil olevaid istumisalused, kuid kuna need ei ole laste jaoks piisavalt turvalised, siis juurde neid enam ei toodeta. Istumisaluse asemel soovitame lapse sõidutamiseks kasutada turvaistet." MNT link
  18. Ma lisaks eix-i jutule veel juurde, et mul onu noorena tegeles sama tööga, lisaks pahteldas ja värvis ka ning mingi hetk oli tervis rikutud kuna tol ajal igasugu maskid ja ohutusabinõud puudusid. Seega proovi ka sellele kindlasti tähelepanu pöörata, et liiga palju seda tolmu ja saasta sisse ei hinga.
  19. group

    Lobamokkade rubriik

    Selline küsimus võiks tegelikult olla 'Küsimused-Vastused' rubriigis, siit seda teinekord päris raske leida kui peaks vaja minema.
  20. group

    Lobamokkade rubriik

    Viimasel ajal on silma jäänud mitmed teised Bmw varuosade müüjad lähiümbruses, peale h2-e. Näiteks sellised: 1. Emiauto 2. Fixparts-online On keegi juhuslikult neilt midagi tellinud? Hinnad on neil kõigil väga sarnased aga mind huvitab just, et kas mõni äkki on kiirema tarnega kui H2. H2-s on kuidagi ebamäärane alati see tarne.
  21. Kas kellelgi on harjumaal pakkuda käigukangi küljes olevat kummitihendit (tootekood: 25111220912 ). Priit: 5654157
  22. group

    Lobamokkade rubriik

    Kas õlipumba ka ära vahetasid või vähemalt kontrollisid, kui saalevahetus oli? Enamusel on nad väga kulunud ja ei tekita piisavalt survet enam. Ei ole harv juhus kus remonditud mootoril rikutakse vänt ära, kuna õli pump jääb vana. Kahjuks neid b osana enam ei müüdagi vist ja a osa päris kallis. Saab tellida h2-st eraldi uue korpuse ja ka hamasrattad aga pigem on kulunud just kaas mis maksab kõige rohkem.
  23. Väga hea, tänan pildi eest! Ma ise esimese hooga oleks keeranud selle bensiini vooliku klambri teist pidi, alla ning sissepoole ja kinnitanud eraldi poldiga sinna kõrvale auku. Mootori sellest küljest on maru vähe pilte netis ja kui, siis on ka alati need voolikud juba küljest ära võetud.
  24. Palun abi teatud detailide täpse asukoha ja eesmärgi tuvastamisel. 1. 'Cable holder (13901720201)', detail nr 21 'Cooling System Water Hoses' BMW fans kataloogis. Kas antud detail käib 'Bracket plug terminal (12521719724)' külge ning kui jah siis mis kaablid sinna lähevad? Äkki on kellelgi mõnda pilti jagada, kuidas need lõdvikud ja kaablid seal originaalis jooksevad. All lingil pilt, kuidas ta seal detailil võiks asuda aga ma pole neid seal kunagi ise näinud asuvat. https://photos.google.com/share/AF1QipMbZ3LqnRTMzI9ywVZfLHmsPPTwbjr8KIUnsZxKHs_-0GsB89wb6ubR8br6kLC05g?key=elotRGVNa19NN2szaVNWWV9LdzZwb0Y5SlpSbVBR 2. 'Connector (13311709577)' ja 'Clip (13311722326)' - Esimene on mootori külge minevate kütusevoolikute ühendusliides ja teine voolikute klamber. Küsimus, et mis otstarve võiks sellel esimesel olla, pole jällegi ise seda küljes näinud, alati on voolik täispikkuses olnud? Lisaks, kuhu kinnitub see voolikute klamber (clip)? Arusaadavalt on nende detailide roll mootori juures olematu aga olen alati pead murdnud, kuidas nad seal täpselt käima peaks.
  25. group

    O: katkise Getrag 260 kasti

    Ega väga häda polegi, lihtsalt üks foorumlane siin müüb katkist kasti 10 eur aga Tartus ja see sobiks ideaalselt kui nii kaugel poleks Teen proovi, võibolla keegi veel mõne kasti laiali tõmmanud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus