Hüppa postitusse

Priitv01

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    207
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    12

Kõik, mis Priitv01 postitas

  1. Endiselt alles, ehk kellegil huvi?
  2. Pole kellegil huvi? Istmepadjast vast ei saa asja, aga seljatoest peaks saama paranduseks riiet võtta.
  3. Iste veel alles, kel huvi andke teada, sobib pigem doonoriks.
  4. Müüa E30 2 ukselise kõrvalistuja iste. Seljatoel oleva numbri järgi on 83 aasta autost pärit. Iste on halli värvi tekstiil, peatugi sinine. Tagapapp ja amordid puudu. Riie omajagu kulunud, seljatugi näeb vähe parem välja. Kohe veel ära ei hakka utiliseerima, ehk keegi saab sealt veel miskit doonoriks. Hind on kokkuleppel Asukoht Põlvamaa Mooste, postiga ei saada. Kontakti saab PSi kaudu.
  5. Priitv01

    Kes, kus ja keda nägi

    Täna Tartus Jaama tänaval liikus ees punane baur 990PPP. 🙂
  6. * Pruuni tooniga parempoolse tagaukse kolmnurk klaasi; * Tagumist stabilaatori varrast kogu vajamineva komplektiga (kondid, puksid ei pea olema ideaalsed); * 15" e30 originaal Style 5, BBS velgi (Ei pea olema ideaalsed, kuigi võiksid olla enamvähem sirged ja soovitavalt koos kilpidega). Mingisuguseid VW BBSi velgesid ei taha.
  7. Viis pilti on tehtud parempoolsest küljest. Miks seda juhipoolset külge nii varjatakse, et sealt üldse pilte ei ole? 😃
  8. Uuendame taas teemat! Eelkõige ootan pakkumisi: * Pruuni tooniga parempoolse tagaukse kolmnurk klaas; * Tagumist stabilaatori varrast kogu vajamineva komplektiga (kondid, puksid ei pea olema ideaalsed).
  9. Priitv01

    Lobamokkade rubriik

    Selle projekti kohta lugemismaterjali ka kusagil leidub?
  10. Otsin endiselt esimeses postituses olevaid varuosi!!
  11. Eelkõige oleks vaja korraliku trükkplaadiga 6-nupulist OBC. Ekraani korrasolek ei ole oluline.
  12. Priitv01

    Lobamokkade rubriik

    Tänud, seda Liqui Molyt võib vahelduseks täitsa proovida. Ma ise olen ka ikka seda meelt, et vähemalt aastas korras peaks õli ja filtrit vahetama.
  13. Lisaks eelnevale tuli ostusoove juurde: * Tagumist stabilaatori varrast kogu vajamineva komplektiga (kondid, puksid ei pea olema ideaalsed); * Värvimata must pagassilipp (eriti hea oleks koos pagassiluugiga);
  14. Priitv01

    Lobamokkade rubriik

    Mis marki õli oleks E30 mootoril kõige parem kasutada? Kindlasti poolsünt 10W-40, aga just mis marki eelistada. Need praeguse aja kõik õlid ei pruugi ehk kõige sobilikumad olla 35 aastat vanale autole. Praegu sees olev Mobil2000 tükib ikka kuskilt tihendite vahelt veidi immitsema kuigi tihendid on kõik uued. Seda ohtu küll ei ole, et territooriumi hakkaks märgistama.
  15. Lisasin esimesse postitusse paar huvipakkuvat asja juurde. Nii et pakkuge!!
  16. Priitv01

    Kes, kus ja keda nägi

    Nädala sees Tartus nägin paaril korral vilksamisi m3 välimusega e30. Erk sinist värvi, Estoril bl või midagi taolist. Kahjuks pildile ei saanud ja numbrimärki ei näidud, et vaadata kas tegu oli ehk originaal m3-ga.
  17. Priitv01

    Lobamokkade rubriik

    Plaan H2 tellida autole mõni asi. Aga kuna pole sealt varem tellinud, siis tekkis selline küsimus. Seal toote koguse all on osadel asjadel linnuke, osadel koguse number. Kas neid linnukesega tooteid on ikka reaalselt olemas laos? Nende asjade hinnad veidi odavamad konkreetsel tootel. Tänades, Priit
  18. Eelkõige ootan pakkumisi korraliku trükkplaadiga 6-nupulist OBC plokile (ekraan võib katki olla). Loomulikult võib pakkuda ka muid esimeses postituses olevaid asju.
  19. Vaja korraliku trükkplaadiga 6-nupulist OBC plokki (ekraan võib katki olla).
  20. Hulga juba olemas. Aga pakkuda võib veel esimeses postituses olevaid asju!!
  21. Ootan endiselt pakkumisi esimeses postituses olevatele varuosadele!!!
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus