Hüppa postitusse

Kes, kus ja keda nägi

Soovitatud postitused

Postitatud

Eile kuskil 17:00 läbi kopikatega sõitis Tallinnas Hiiu ülesõidu juures vastu sile madal tumedam hall sedaan, viskasime käppa. Ole tervitatud :D 

• Kurb 1
Postitatud

Lasnamäel majaka-pae kandis hommikuti mitu korda näind beež sedaani, katuseraamiga, bbbbs (repl?) velgedega

Sile ja alati puhas. 

Postitatud (muudetud)
7 tundi tagasi, tim1 ütles:

Eile kuskil 17:00 läbi kopikatega sõitis Tallinnas Hiiu ülesõidu juures vastu sile madal tumedam hall sedaan, viskasime käppa. Ole tervitatud :D 

@tim1 täitsa mina olin, ole sina ka tervitatud! :grinning-face-with-smiling-eyes:

Ahjaa, meie @grimesiga need, kes seal Laagri statis õhtuti istuvad päris tihti. :D 

Muudetud , muutis anderlomp
  • Meeldib 1
Postitatud

Täna Mäos briljantpunane kaheukseline, BTL midagi oli vist number :D Oli tore näha milline oma auto mõne nurga alt peeglist paistaks teistele :D

Postitatud (muudetud)

Täna Pääskülas Pärnu mntl lehvasime miski tumedama sinise/mustaga ja pärast Järvevanal valge sedaaniga.

Ise olin halli sedaaniga.

Muudetud , muutis rkiik
Postitatud (muudetud)

Täna kümne paiku tuli valgel tänaval tume sedaan vastu. Sai vilgutatud ole tervitatud.

Olin musta touringuga.

Muudetud , muutis vunts88
Postitatud (muudetud)

Täna Kadaka pst tuli keegi vastu ja viskas käppa, pärast vabakal sai tumeda pre-fl kupeega millel m-tech2 koos kulgetud.

edit: krt kell juba 00:00 läbi, niiet tegelt toimus see kõik eile 

Muudetud , muutis tns1
Postitatud (muudetud)

@tns1 Kui sa olid selle valge madala sedaaniga, siis vabakal kulgesin mina kõrval :) Ainult, et ka sedaaniga siiski :P 

PS, elan su naabertänavas :D 

Muudetud , muutis tim1
  • Meeldib 1
Postitatud
2018-5-5 kell 16:22, extreme327 ütles:

Täna miski ilus punane e30 tuli vastu ja vilgutas tulesid peale viljandit natuke tallinna poole 😀

Ise olin halli 325ix-ga. 

Oli tore klubiliikmeid kohata!

• Meeldib 1
Postitatud (muudetud)

Sai ka ühele punasele Tallinnas, viljandi maantee alguses, käppa visatud umbes kahe paiku. 

Muudetud , muutis zero
Postitatud
2018-5-9 kell 11:08, Priitv01 ütles:

Täna kuskil peale kümmet tuli Tartust Räpina poole tumesinine või must e30 kupee vastu.

Ise olin halli e30-ga.

See olin ilmselt mina. ;)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus