Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

@Tiit e34 on juba teel ja sõidab ja kinnise luugiga :) Kokku joodetud, üks kaitse tagaistme alt välja vahetatud, mis ilmselt lühisest lendas ja kõik korras. Samamoodi oli keegi enne imelikult remontind seda touringu niigi natuke vastikut lahendust ja olid liiga pingul ja rebis lahti.

Muudetud , muutis rkiik

Lobiseme ka

Kust saaks ok hinnaga uue fl esipòlle

Mis istuks normilt kùlge

Oskate öelda, kas kuskilt saab tellida veel E30 sisuriiet ka?🙂 Mul peaks olema 0215 vist, aga ringi kolades seda nagu ei leidnud.

• 3 nädalat hiljem...

Selleaasta viimased tõmbed.
Sellel laupäeval 15.12.2018
Ennekõike ootame talvepeetreid sest seekord ei võistle me vaid kõrgeima HP nimel vaid tasuta mõõdame ära ka kõige lahjema (puhtajää) külksipilli. Sikuska võid koju jätta sest see on tõesti piisav põhjus kodust tuld tõmmata ilma, et naine kahtlustaks. Präänikut ja sooja teed saab kaa, tee sisse valab külmumisvastast igaüks ise.

Ole kohal! 

• 2 nädalat hiljem...

Hey mis jura see tuleb karteri juurest ix? Pime sinna ette pandud. Sorry veits kehv pilt

IMG_20181226_151409.jpg

Tervist 

Probleem selline et juhipoolne eest ratas on rohkem väljas kui kõrvalistuja. Juhi lansekas päris mäda ka. Kellelgi nõuandeid kuidas tagasi paika saada?

Olgem ausad kui lansekas mäda siis tuleks keredoonorit otsida. 

Vōi kui tahtmist mässata siis nö taastada.

Pole just koht millele teha “kiire parandus”.

Kas vastab tõele, et isegi tagatulesid ei saa enam rullikale järelturult osta? Hetkel paistab, et ainuke koht kust uusi saab on h2...

Kui nii edasi siis peab hakkama veel saada olevaid asju lattu ostma ja auto riiulisse tõstma :(

Kas see on siit foorumist kellegi auto? Tundub et pärnus pildid tehtud.49101897_381611629259041_1845541262338293760_n.jpg.f70952e8418e5ad189af47ecaf7e7f80.jpg49446084_348867902333245_7079275391474466816_n.jpg.c1a2578c8b2287d328642ec3a1822f22.jpg

Kui keegi omanikku teab siis võib kontakti mulle postkasti poetada😅

meenutab seda autot, mis siin foorumis ka ja turbotada tahtis.

Head uut ja veel paremat uuemat, haiged! 🤪Kes ravib luid, kes hinge. 🐡

Muudetud , muutis Max.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus