Hüppa postitusse

Alps

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    62
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    1

Kõik, mis Alps postitas

  1. Alps

    Lobamokkade rubriik

    Jäi selline kole asi silma
  2. Alps

    M40 b18

    Hetke seisuga asi sellest kaugel ikka, julgen tõdeda et 205 laia rehviga saab kiuksu ainult siis kui 6k pealt esimesega lähed.
  3. Alps

    M40 b18

    Selline küsimus, et kas m40b18 mootorist on võimalik natuke rohkem kw kätte saada, praegu selline, noh ausalt väljaöeldes sitaks aeglane. Olen näinud netist, et on pandud Is-i nukk ja sisselase näiteks. Ehk siis kas saab natuke teravamaks oma rulli ilma r6 swappimata?
  4. Alps

    Lobamokkade rubriik

    Käisin hiljuti ülevaatusel, coilide kohta neil polnud kûll midagi öelda.
  5. Alps

    Lobamokkade rubriik

    Kui keegi omanikku teab siis võib kontakti mulle postkasti poetada😅
  6. Alps

    Lobamokkade rubriik

    Kas see on siit foorumist kellegi auto? Tundub et pärnus pildid tehtud.
  7. Kas keegi on leidnud mõne õpetuse või on ise teinud touringu tagumistele kõlaritele väikse uuenduse. Ostsin uued kõlarid aga plastik karp jääb ette, sest uutel magnetiosa paksem.
  8. Kas selliseid kinnitusi saab veel uutena tellida?
  9. No kuskil mingi pragu nagunii, ega asjata tühi pole. Soov oli lihtsalt teada kas neid annab uuesti täita kuidagi 😀
  10. Kas kellegile on silma jäänud mingisugust õpetust kuidas täita tulederegulaatorit. Ühes torus on vedelik sees ja isegi toimib aga teine on tühi. Ise päris pimesi ei tahaks katsetama hakata. Tänud.
  11. Alps

    O: Käsipiduri pudinaid

    Tellisin jupi number 5 tutikana ja oli 45 euri, number 6te kaasas sellega ei olnud kahjuks aga selle sain 900se volvo pealt. Endal on üks trossi kinnitus pakkuda ka kui on soovi.
  12. Tere! Ostan E30 originaal summuti või mõne sportlikuma püta mis poleks kellegipoolt näpitud. Hea kui asuks Pärnumaal.
  13. Alps

    Müramati eemaldus

    Selline moodus on silma jäänud, aga ei kujuta ette kust eestis seda "dry ice" saab. Endaomal tuli haamri ja peitliga enamus lahti.
  14. Alps

    Tanketoru

    Täna tankides keerasin püstoli kolmveerandipeale (naq kellapeal) ja sai ilusti täis survega tankida. Ja juhtus ka see et tankimisluugi lukk oli kinni jäänud külmaga ja see sai otsa kui ära väänasin
  15. Alps

    Tanketoru

    Lükkan sisse ja vajutan ja kui plõksuma hakkab ss natuke väljapoole ja sirtsutan. Pole nagu nii proovinud et surun päris nurgaga alla. Järgminekord proovin selle nurgaga rohkem mängida. Aga nii päris jah tankida ei saa et paned püstoli lukku ja lased täis.
  16. Alps

    Tanketoru

    Tere! Selline probleem, et peaaegu igakord kui tankimas käin, siis lööb tankimispüstoli lukku(see mis ei lase üle tankida) ja siis saab ainult õrnalt vajutades vaikselt tankida. Mõnikord laseb isegi tankida oma 10l ja siis alles lööb lukku. Milles võib probleem seisneda? tanketoru on originaal.
  17. Alps

    Käsipidur

    Lihtsalt uurin et kas teisi võimalusi ka. E34 omadele saaks kiiremini küüned taha.
  18. Alps

    Käsipidur

    E34 omad ei vôi istuda? Ãkki keegi teab omast kogemusest.
  19. Alps

    Käsipidur

    Tere! Oleks selline kûsimus et kas saab kuskilt uuena tellida pildil olevat nr 5 ja 7 detaili vôi kellegil on pakkuda äkki korralikke. Tegu on ketassillaga. Nr 6 on ka vist puudu aga pole kindel. Tagant oli terve kãsipidurisûsteem ära kaotatud.
  20. Alps

    Kassetihoidja

    Oleks ajastukohane kassetidega makk siis leiaks isegi kasutust. Kassettidele kannatab isegi tänapäeva muusikat panna, aga heli kvaliteet on kaheldav
  21. Alps

    Kassetihoidja

    Mul endal just see kassetikas, ma endaarust kõigil just süvendiga näinud ja sellest tekkiski küsimus kas sellel kassetiomal vähem saadavust.
  22. Alps

    Kassetihoidja

    Tere! Selline küsimus et kas e30ne originaal kassetihoidjal on mingi väärtus ka või on samaväärne tavalise konsooliga? Pilt on illustreeriv.
  23. Alps

    Lobamokkade rubriik

    Jäi selline asi youtubes silma kabriost kahju ainult
  24. Vôib pakkuda igas seisukorras.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus