Hüppa postitusse

Lobamokkade rubriik

Soovitatud postitused

Postitatud

meilt  saad ilmselt törts odavamalt, ja kvaliteet on okei, mitte max parim aga okei. faceliftil oli probleem tüüblite paika panemiseg aga oli lihtsasti lahendatav.

Postitatud (muudetud)

Ega keegi juhuslikult saa nädalavahetusel korra FL pagassi käivat akualust ja/või bensupaagi vasakpoolset tuulesuunajat laenata?

Muudetud , muutis Reino
Postitatud

Hei oskab keegi öelda kas istmesoojenduse lülitil peaks pirnid samamoodi hõõguma nagu EL akendel kui    Ulsed on lahti või tuled põlevad ?

Postitatud

El akendel ei hõõgu, vaid põlevad nn täis võimsusel ,kui toide peal. Toide on peal ,kui süüde sees või juhiuks avatud.

Istmesoojendusel põleb ainult sisse lülitamisel. Keegi tuunis kusagil neid ümber ka, aga ei meenu täpsemalt.

Postitatud

Miks väljamaa saitidel kõik nii suurt rõhku panevad viie poldi peale ümberehitamisele, et paremad pidurid saada? Kas siis need adapterid, mis näiteks RX-7 pidurid või E32 omad külge lasevad sobituda, ei aita?

Postitatud
27.6.2019 kell 22:42, eix22 ütles:

El akendel ei hõõgu, vaid põlevad nn täis võimsusel ,kui toide peal. Toide on peal ,kui süüde sees või juhiuks avatud.

Istmesoojendusel põleb ainult sisse lülitamisel. Keegi tuunis kusagil neid ümber ka, aga ei meenu täpsemalt.

Mul põlevad need el akna omad 24/7😅

Postitatud
5 tundi tagasi, jan17 ütles:

Miks väljamaa saitidel kõik nii suurt rõhku panevad viie poldi peale ümberehitamisele, et paremad pidurid saada? Kas siis need adapterid, mis näiteks RX-7 pidurid või E32 omad külge lasevad sobituda, ei aita?

Eks need Rx-7 pidurid saavad otsa lihtsalt turult ja 5x120 suuri kettaid + vastavaid pidurisadulaid lihtsam leida.

Postitatud
10 tundi tagasi, Elvis ütles:

Mul põlevad need el akna omad 24/7😅

Mul põlesid ka alguses , kuna releed ei olnud .pead relee panema ja asi korras . Mul tekkis peale mootori swappi see kala.

• Meeldib 1
Postitatud (muudetud)

Kes siinsetest on ametlikult rullile paigaldanud m60b30 mootori? saab ehk mulle nõu anda, kas siis siia või mulle otse kirjutades.

Kuna ise plaanin samuti selle peale panna ning tahaks lihtsalt ennem sise inffi, mida mitte sinna ümberehitusse kirjutada jne :D Mul endal 2.0 pre kupee

Mustand, mis ma kokku olen kirjutanud: https://1drv.ms/w/s!ApSVvUM2HQfmql5gmOYHfkgp0nUO?e=QaeQaS

Muudetud , muutis FRand
Postitatud

2,5l ja 141kw pole rullile pandud.

ja suured pidurid võid ka ära unustada algul vähemalt , sest siis ei mahu enam 15” rattas alla. 

Aga lihtsam ilmselt arki avaldus teha ja sealt edasi siis nende nõudmisi täita .

Postitatud

ongi plaan see asi sinna avaldusse kirjutada. 

vaatasin aeromotorsi lehe pealt, et andis seda mootori ka :D , ju siis ei ole. mis siis kõige suurem litraasilt ja kw poolest on?

selle peale ei tulnudki, aga noh, kui ma saangi selle loa kätte, siis hiljem hakkab neid pidureid vaatama. hetkel panin lihtsalt esimese idee paika

Postitatud

@FRandmax moto mis sa panna saad on selliste parameetritega 

max kw 163.8

max töömaht 3.24l

kaal +10% ehk seda ma ei tea kui palju moto kaalib.

siit järeldus et m60 b30 saad sa arvatavasti sinna peale sokutada legaalselt

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus