Toivoku Postitatud 22. juuni 2019 Jaga Postitatud 22. juuni 2019 meilt saad ilmselt törts odavamalt, ja kvaliteet on okei, mitte max parim aga okei. faceliftil oli probleem tüüblite paika panemiseg aga oli lihtsasti lahendatav. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
k4ti Postitatud 26. juuni 2019 Jaga Postitatud 26. juuni 2019 Oskab keegi soovitada, kuhu võiks istmed tegemisse viia Tartus/Tartumaal/lähiümbruses? Istmetel kangas katki. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
KUUL Postitatud 26. juuni 2019 Jaga Postitatud 26. juuni 2019 https://m.delfi.ee/article.php?id=86635935 Üleskutse kõigile e30 foorumi liikmetele. Kui peaksite antud isikut kusagil nägema siis koheselt politseisse teavitada. Eeldatavasti asub Tartu ümbruses. Tegemist e30 foorumi pikaajalise liikme M10power iga. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 26. juuni 2019 Jaga Postitatud 26. juuni 2019 Välismaal printeritega igav ilmselgelt.. 2 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Reino Postitatud 26. juuni 2019 Jaga Postitatud 26. juuni 2019 (muudetud) Ega keegi juhuslikult saa nädalavahetusel korra FL pagassi käivat akualust ja/või bensupaagi vasakpoolset tuulesuunajat laenata? Muudetud 26. juuni 2019, muutis Reino Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
-vr6- Postitatud 27. juuni 2019 Jaga Postitatud 27. juuni 2019 @Reino mul sõidab pagasiis niisama kaasa ahkualune kate , võin laenata kui Tallinnas oled . Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
-vr6- Postitatud 27. juuni 2019 Jaga Postitatud 27. juuni 2019 Hei oskab keegi öelda kas istmesoojenduse lülitil peaks pirnid samamoodi hõõguma nagu EL akendel kui Ulsed on lahti või tuled põlevad ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 27. juuni 2019 Jaga Postitatud 27. juuni 2019 El akendel ei hõõgu, vaid põlevad nn täis võimsusel ,kui toide peal. Toide on peal ,kui süüde sees või juhiuks avatud. Istmesoojendusel põleb ainult sisse lülitamisel. Keegi tuunis kusagil neid ümber ka, aga ei meenu täpsemalt. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
-vr6- Postitatud 27. juuni 2019 Jaga Postitatud 27. juuni 2019 Selge suured tänud Eix ,siis on kõik nii nagu peab. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 3. juuli 2019 Jaga Postitatud 3. juuli 2019 Miks väljamaa saitidel kõik nii suurt rõhku panevad viie poldi peale ümberehitamisele, et paremad pidurid saada? Kas siis need adapterid, mis näiteks RX-7 pidurid või E32 omad külge lasevad sobituda, ei aita? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Elvis Postitatud 3. juuli 2019 Jaga Postitatud 3. juuli 2019 27.6.2019 kell 22:42, eix22 ütles: El akendel ei hõõgu, vaid põlevad nn täis võimsusel ,kui toide peal. Toide on peal ,kui süüde sees või juhiuks avatud. Istmesoojendusel põleb ainult sisse lülitamisel. Keegi tuunis kusagil neid ümber ka, aga ei meenu täpsemalt. Mul põlevad need el akna omad 24/7😅 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 3. juuli 2019 Jaga Postitatud 3. juuli 2019 Siis vales pistikus või relee kontaktid kinni. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 3. juuli 2019 Jaga Postitatud 3. juuli 2019 5 tundi tagasi, jan17 ütles: Miks väljamaa saitidel kõik nii suurt rõhku panevad viie poldi peale ümberehitamisele, et paremad pidurid saada? Kas siis need adapterid, mis näiteks RX-7 pidurid või E32 omad külge lasevad sobituda, ei aita? Eks need Rx-7 pidurid saavad otsa lihtsalt turult ja 5x120 suuri kettaid + vastavaid pidurisadulaid lihtsam leida. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
-vr6- Postitatud 4. juuli 2019 Jaga Postitatud 4. juuli 2019 10 tundi tagasi, Elvis ütles: Mul põlevad need el akna omad 24/7😅 Mul põlesid ka alguses , kuna releed ei olnud .pead relee panema ja asi korras . Mul tekkis peale mootori swappi see kala. 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Elvis Postitatud 4. juuli 2019 Jaga Postitatud 4. juuli 2019 Auto kätte saan, siis vaatan üle kohe👍 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jaan320i Postitatud 4. juuli 2019 Jaga Postitatud 4. juuli 2019 Keegi fl kerega m20 mootori asemele algus aastate e36 pealt m42 on paigaldanud? Keegi teinud, siis võib minuga sõnumites ühendust võtta. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 4. juuli 2019 Jaga Postitatud 4. juuli 2019 Kui elektriga mure siis võta 89a 325 ja vastava aastakäigu e36 skeemid netist ja saad paika kõik. 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
FRand Postitatud 7. juuli 2019 Jaga Postitatud 7. juuli 2019 (muudetud) Kes siinsetest on ametlikult rullile paigaldanud m60b30 mootori? saab ehk mulle nõu anda, kas siis siia või mulle otse kirjutades. Kuna ise plaanin samuti selle peale panna ning tahaks lihtsalt ennem sise inffi, mida mitte sinna ümberehitusse kirjutada jne Mul endal 2.0 pre kupee Mustand, mis ma kokku olen kirjutanud: https://1drv.ms/w/s!ApSVvUM2HQfmql5gmOYHfkgp0nUO?e=QaeQaS Muudetud 7. juuli 2019, muutis FRand Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 7. juuli 2019 Jaga Postitatud 7. juuli 2019 Lihtsam ilmselt arki minna, jutt maha rääkida ja täita nende poolt antud blankett? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tom90 Postitatud 7. juuli 2019 Jaga Postitatud 7. juuli 2019 2,5l ja 141kw pole rullile pandud. ja suured pidurid võid ka ära unustada algul vähemalt , sest siis ei mahu enam 15” rattas alla. Aga lihtsam ilmselt arki avaldus teha ja sealt edasi siis nende nõudmisi täita . Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
FRand Postitatud 7. juuli 2019 Jaga Postitatud 7. juuli 2019 ongi plaan see asi sinna avaldusse kirjutada. vaatasin aeromotorsi lehe pealt, et andis seda mootori ka , ju siis ei ole. mis siis kõige suurem litraasilt ja kw poolest on? selle peale ei tulnudki, aga noh, kui ma saangi selle loa kätte, siis hiljem hakkab neid pidureid vaatama. hetkel panin lihtsalt esimese idee paika Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 7. juuli 2019 Jaga Postitatud 7. juuli 2019 https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Series_(E30)#Engines 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 7. juuli 2019 Jaga Postitatud 7. juuli 2019 @FRandmax moto mis sa panna saad on selliste parameetritega max kw 163.8 max töömaht 3.24l kaal +10% ehk seda ma ei tea kui palju moto kaalib. siit järeldus et m60 b30 saad sa arvatavasti sinna peale sokutada legaalselt Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
kurikristjan Postitatud 7. juuli 2019 Jaga Postitatud 7. juuli 2019 M60B30 on ka ennem legaalseks saadud, kunagi oli isegi selline auto siin foorumis müüa. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 7. juuli 2019 Jaga Postitatud 7. juuli 2019 https://www.auto24.ee/used/2153188 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse