Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Meieritorud õhema seinaga.  Palju neid põlvi vaja on ja missuguseid? 63,5; 76; 90 kraadi ja 45 kraadi? Toru ka vaja?

63,5 1,5 seinaga, 76 kahesega. Saaks ka keevitama tulla vajadusel. Tigiga ja juuregaasiga. Jääb ilus nii seest kui väljast ning tugev.

Muudetud , muutis kurikristjan

Millist on asi ikka kaugel ju. Su toodud numbrites on erinevus 0,1mm aga muidu golfi ja e30 keskavad samad. Offseti osas ei oska öelda, aga tõenäoliselt see ka ei tohiks takistuseks saada eeldusel et golf ka ikka 4x100 on🤣

Kunagi ma panin golfi originaal 15 bbsid ja nende ET oli päris suur, istusid jube koopas. 

Ja päevaga läinud ka :D

Mis hind oli, millega pakuti ?

Tõenäoliselt viimane võimalus paaru anda. (Y) 

Kohe on minek. Vähemalt Tallinnas on nii.

20180320_105950.jpg

Muudetud , muutis vunts88

• 2 nädalat hiljem...

Kui siin juba helisüsteemi küsimused tõusetusid, siis lisaks ka ühe.

Nimelt e30 HiFi süsteemi eesmine kõlar (kood: 65131386546) ragiseb veidi. Kas kellegi asenduseks töökorras müüa või oskate soovitada pealinnas mõnda spetsialisti, kes saaks selle üle vaadata?

Keegi Autokaubad24 e-poest on midagi tellinud? Tulevad sealt posti teel asjad kohale? Omal kogemus puudub, aga on see usaldusväärne koht? Kirjale ei vastatud, kui toote kohta lisainfot küsisin.

Tänades,

Priit

Suhteliselt palju sealt tellinud. Siiamaani pole probleeme olnud. Ma pakuks, et helista ja saad vastuse kiiremini.

Väga tip top koht. 0 probleemi, ise muidugi käin tellimusel järgi, postiga ei ole  lasknud saata.

Sellise seriaali kõige uuem osa, nagu the walking dead, seal üks peategelane Negan sõidab korra e30’ga 👌

32633853-7614-4A56-A942-8CF8FE9B4E45.jpeg

Muudetud , muutis zaddam

Oskab keegi öelda kas seda punasega märgitud plekki/juppi ka veel uuena saab? Rem komplektis nagu ei näinud..

uytr.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus