Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kunagi ammu nägin ebay-s tervet komplekti kleepsudest. Koopiad siis, ta vist ise printis neid originaali lähedasele paberile. Olid kõik kleepsud mis autole külge tehasest on kleebitud. Uuri sealt äkki pakub veel.

Sattusin ühe Saksamaa E30 foorumi 2016 aasta kalendri teemasse ning lisan ka siia kokkuvõtva pildi seal valituks osutunud autodest/piltidest :)

e30de750.jpg

Ilusat aastavahetus foorumlased ka siit norrast. Olgu tuleval aastal veel rohkem e30 omanike ja kes neid ka hoiax!

Kellelgi järgmine nädal plaanis kusagile järve peale ka e30 minna? Peaks suht ideaalne olema tuleval nädalal.

Mul maja eest ja 50m kauguselt tanklast päris mitu kohalikku driftikunni viimasel ajal läbi käinud, pollarid ka valvavad pidevalt. Kohati käib tegelt närvidele ka see paarutamine, aga eks see võib-olla seepärast, et ise ei saa... :P

Mulle tundub ka et enne mingi litter käib nagu paneks üle lamava mendi..

Mingi ära pedereeritud peldik muud midagi

85 aasta sedaan 126kw, eeldab see siis suurt tagasilda koose suure diffriga? Suured esipüstakud? Miskit veel huvitavat?

kas 91a 318i touringul on 45mm või 51mm püstakud? Nihikuga mõõtsin 51mm aga google ja muud asjamehed väidavad et ei saa olla. 

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus