Hüppa postitusse

soonikx

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    492
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    19

Kõik, mis soonikx postitas

  1. Pakkuda: M52B28 plokikaas- 120.- M52B28 väntvõll - 80.- Asuvad Tallinnas. Kontakt PS või 555260 seitse neli
  2. Müüa siis E30 M3 tagatiiva kõrgendus. Alltoodud pildil olev must osa. Klaaskiust. Uus. Musta värvi. Hind: 25.- Asukoht Tallinn. Kontakt PS või 555 260 seitse neli
  3. Müüa liivapritsitud ja pulbervärvitud M50 non vanos klapikambri kaan. Asub Tõrvas. Liigub ka postiga. Hind: 25.-
  4. soonikx

    Lobamokkade rubriik

    Keegi rulli tavaari tahab mingi sümboolse summa eest? Lõuna Eestis Tõrvas. Vedeleb igasugu asju: ukseliiste, koopa plastikuid, musta lae päiksesirmid, rummusid, kässari süsteemi osasid, kindalaegast ilma lukuta, FL tuli ja mõlema tule tagused, numbripaneel must jne.
  5. soonikx

    Lobamokkade rubriik

    Kirjutatakse juba dokumentidesse ka. Mul peres juba kahel autol tehnilise passi all märkuste lahtris lubatud rehvimõõdud kirjas.
  6. soonikx

    320 1984 coupe

    Hind?
  7. soonikx

    Lobamokkade rubriik

    Keevitada igal juhul. Korralikku kere sa ei leia. Leiad lihtsalt kere mis kestab veel mõne aasta. Oskab keegi soovitada mõistliku hinnaga keevitajat? Mul vaja üks Ford transiti kastika kabiin ja raami natuke keevitada. Pole vaja näituse asja vaid lihtsalt tugeva plekiga töölooma. Ei ole endal lihtsalt aega teha.
  8. soonikx

    Kes, kus ja keda nägi

    Eelmine nädal Viimsis sattus kabrio silma
  9. Originaal mõõdus rehv kindlasti. Summmuti korras ja vaikne. Toonklaasid eemalda esiakendelt. Signaal peab toimima. Tuled peavad toimima. Mingit tõendit olema ei pea. Madaldusega ei nokita kui sul just põhi vastu maad juba ei jookse garaasi sisse sõites.
  10. soonikx

    Lobamokkade rubriik

    König-i korvistmed E30nele on mingi originaal toode?
  11. Otsin kiirelt kahte katet mis käivad ette amortide peale / tugilaagri peale. Tallinn. 555260 seitse neli
  12. Müüa siis E30 diisli suur jahutus radikas. On kasutatud ning ribid vähe kulunud kuid ei leki. Hind 30.- Asub Tallinnas. Kontakt PS või 555 260 seitse neli
  13. soonikx

    Lobamokkade rubriik

    Mis aastast või mis mudelitel ABS tuli? 90 aasta 318is vist juba tehasest ABS-iga?
  14. soonikx

    4x100 -> 5x120

    Üks ühele ketast ei leia. Peab pidurile adapteri tegema või kinnitustkohad ümber keevitama. Kuidas üldse 5x120 lahendatud on?
  15. soonikx

    Lobamokkade rubriik

    http://alvadi.ee/varuosad/bmw/3-e30-1982/suunatuli-eesmine/ aga palun.
  16. soonikx

    Lobamokkade rubriik

    Eestisse lisandus üks tõupuhas E30 M3
  17. Ostan PRE Facelift tagatuled. Sobivad ka ainult välimised osad. Olukord ei pea olema ideaalne (drifti autole), peaasi et klaasist tükke väljas pole.
  18. See oli see ainuke mis selle hinnaga saada oli jah
  19. Kahjuks peab midagi muutma. See sild pole disainitud suure ketta jaoks. Kui see ei morjenda, et auto esisild kuskil 2cm laiemaks läheb siis saab korraliku ja viisaka lahenduse nii, et ülevaatus ka selga ei sõida. Tööd on muidugi endiselt palju. Mina tegin piduri selliselt juba, et kunagi poleks põhjust veel pidurdamist parandada. 330mm ketas + 6 kolviga suppordid. Oleks võinud ka hakata adaptereid leiutama ja cnc-s lõikuma aga ei näinud põhjust. Pildil pole mul täiesti lõpp produkt, lihvisin ilusamaks ja peale värvimist ei olnud midagi aru saada. Miinused asja juures: auto 2cm laiem. Miinimum velg 17"
  20. Ühtegi taskukohast bolt on kitti pole. Ette ainult adapterid. (Kui ette pandud E36 käändmik siis saab lihtsalt 325mm ketta ja suure suppordi). Taga kõige parema lahendusena pääseb ühe kinnituse ümber keevitamisega. Või alati aitab kõikide kinnituste ümber keevitamine. Kõige asisem peasilinder on E32 750 pealt, mida mina kasutatult ei suutnud 4 kuuga leida. (Uus oli üle 200.-). Suurim probleem ees on see, et rooliots hakkab vastu piduriketast käima. Seetõttu peab laagri pinda väljapoole tooma mis muudab esisilla laiust. (Või siis liigutada rooliotsa kinnitust).
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus