Hüppa postitusse

TonT

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    126
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    2

Kõik, mis TonT postitas

  1. Aknavändad 4tk pakkuda.
  2. Müüa varuosadeks 91 aasta 316i touring. Toon mõned detalilid välja, küsida võib kõike. M-tech 1 rool. Heas seisukorras(suurem varjant) Väga korralik armatuur, kruvide auke,mõrasid ei ole. Ees suured püstakud. Korralik esisillatala. Taga ketassild,lahti võetud aga kõik pudinad kuni piduriketasteni olemas (ilma ABS) Uus kütusepaak,30L on võibolla aastaga läbi käinud. Esitiivad väga heas seisus.(B osad) Ilma katita R6 summuti,praktiliselt uus (B osa) Uksed ja tagaluuk roostesed, kui tahta saaks veel mõneks ajaks asja Tagatuled koos tagustega, tagused väga heas seisus, tuledel mõne üksiku defekti leiab. Lisaks pakkuda M50B25TU mootor täiskomplektsena. Asjad asuvad Saaremaal. Kontakt PS või 5647464viis.
  3. TonT

    ARK

    Sain isegi nii hakkama, et piisas 25 minutist ja 20 eurost. Nüüd läksin e46 el mootorivahetust registreerima ja nii lihtsalt ei läinud kuna 1997 ja edasi autod peab kaaluma ja mõõtma jne, et saada tüübikinnitus. Eriti naljakas veel see, et mnt amet ei ole suutnud saaremaale kaalukoda tekitada omale st saarlased peavad sellejaoks ekstra mandrile sõitma.See eeldab ka töölt vaba päeva võtmist. Kokkuvõttes läheb see lihtlabane protseduur üsnagi kulukaks(1 tööpäev, kütus, praamipiletid, riigilõiv ja tasu kaalumise eest).
  4. TonT

    Mootor ei lähe üle 5000 pöörde

    Pöördesse ei pruugi minna ka vigase väntvõlli anduri pärast ja üldiselt see ei näita ka viga, eriti kui sul siiski käima läheb kuidagi.
  5. TonT

    Mootor ei lähe üle 5000 pöörde

    Nukkvõlli andurit prooviks vahetada, mis nägu küünlad on? ega pole vana bens sees? See "uus" 95 läheb üsna kiiresti hapuks. Mul seisis 3 kuud on see bens oli juba kõlbmatu, 30L 98 sat lahendas mure.
  6. TonT

    Auto reg Eesti

    Läbikäidud tee, ole kui mõistlik tahes nendega see neid ei kõiguta. Täielik idiootsus on see rehvide teema seal, minu autol oli orig style 5 velg all ja rehvid uued nokian lamellid aga vale mõõduga st erines originaal mõõdust. Ostsin siis 14" opeli plekid kus oli orig mõõdus rehvid peal, kõik erineva mustriga, suvekad(oli talv), ette panin flatsid, et rattad natukegi veereks, käisid ju vastu suppordi need ja sõitsin angaari metallkahina saatel, härrastele kõik sobis ja meeldis, välja sain siis vahetasin kohe ringi jälle loogiline mõtlemine seal ei toimi, huvitavad ainult numbrid.
  7. Ja saatmine tasuta, kuller toob koju kätte.
  8. 63L kütusepaaki osta plaanid siis ise tellisin just avaruosad.ee lehelt üsna mitukümend raha odavamalt, tootja neil sama seega kvaliteedivahet ei tohiks olla.
  9. Keegi rohkem ka teab sellest autost ?
  10. TonT

    Lobamokkade rubriik

    316 e peal see vidin on jah. Meil saaremaal veel kaameraid ei ole õnneks 😀. Sportlikust huvist tahaks teada küll kas asi toimib ka, eks peab ära proovima mis muud 😀. Ehk härrad ikka kohe ära ei vääna 😂. Sellest väiksest nupust mis sinna veetud on saan kõik uksed lukku panna.
  11. TonT

    Lobamokkade rubriik

    siis peab kellaga keskkonsooli vastu vist välja vahetama 😂
  12. TonT

    Lobamokkade rubriik

    Ja seda tahaks ks teada🤔😀
  13. TonT

    Lobamokkade rubriik

    Ehk keegi targem oskab vastata mis imevidin see on siin kella asemel. See valge ringiga nupp paneb selle asja käima.
  14. Isegi sealt korduvalt tellinud, siiani probleeme pole olnud ja hinnad vägagi mõistlikud.
  15. TonT

    Kes, kus ja keda nägi

    Saime @eff82iga kokku ja vahetasime rattaid.
  16. Juhipoolest pole ühtegi pilti. Karp mõlkis, ei tea kas pilt moonutab või on ka seeliku osal ebatasasusi.
  17. TonT

    lukku

    Vahetust originaal style 5 vastu , koos uueväärsete nokian lammelidega ?
  18. Uduka augu katted oleks sulle pakkuda isegi.
  19. Jiah, nussisid mind ka sellepärast, ossin eraldi sellepärast 14" plekid ja 195/65 rehvid. Kui huvi siis saan laenata. Ette vaja flantse et need plekid alla läheksid , muidu lähevad vastu supporti. Nad isegi nõua seal, et sul oleks talverehvid all, ei huvi neid isegi muster. Nende jaoks tähtis vaid, et mõõdud oleks õiged.
  20. @eix22 otsis heledat vaipa ? 85a pill
  21. TonT

    Lobamokkade rubriik

    @eix22 Mainisin ka seda.
  22. TonT

    Lobamokkade rubriik

    @Toivoku Tema oli esimene kellele kõne tõmbasin, väitis, et temal seda releed ei leidu. Järsku vaatad kas leidub sul seda
  23. TonT

    Lobamokkade rubriik

    @TrvP mõtlesin sama , ega mul sellega otseselt ei põle, relee pealt koodi vaatama ja veidi surfama.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus