Hüppa postitusse

Kes, kus ja keda nägi

Soovitatud postitused

• 2 nädalat hiljem...
Postitatud (muudetud)

Pärnus maxima parklas märgatud Rahabossi rulli. Ilus kena originaalkorras vanake oli 😀

20180828_204125.jpg.f049109b7faa404f8bae717f60cb64fb.jpg

Muudetud , muutis Eff
  • Meeldib 1
  • Aitäh 1
Postitatud

Sain ühel platsil pildile 3 masinat korraga - sedaani, kupee ja touring. Juba ajahambast puretud, ühel 14 tolli BBS all. 

DSC_0561.JPG.cadfb35d6c4dc750edb2a53c375fee9c.JPG

Lammaris vedelev E21, stanged tundusid täitsa vaadatavad

DSC_0571.JPG.87223feab28aad24e3f7fb64c98cfb82.JPG

Postitatud

E21 on Alu's, Rapla taga, ostsin sealt just endale Volvo 740 - 340 €, oma jala peal tuli koju. Kuigi arvelt maas, ülevaatus 2 aastat tagasi ja kindlustuseta, nu Adavere juures toimus selline väike vahejuhtum - 

Aga üldiselt oma hinna kohta võrreldes bmw-ga paistab kere kõva ja katsun temast midagi valmis nügida. Türi tänaval vaatasin üht 940't, aga liiga palju tegemist ja kallis kuigi heade lisadega. 

Postitatud (muudetud)

Punane sedaan selles hiigel ummikus, ole tervitatud. Ei näe sinu numbrimärki.

Olen ca 10 autot tagapool musta touringuga.

Muudetud , muutis vunts88
Postitatud
30.5.2018 kell 15:06, tim1 ütles:

Tervitused tumeda cabrio piloodile, kes eile õhtul Keilas alates ringidest kuni Rõõmuni minu taga sõitis. 

Olin vist mina papsi käsnaga 

Postitatud (muudetud)

Sai ükspäev ühe valge MS Design pilli taga sõidetud valdekus. Päris huvitav pill ja hea number. Ise olin sinise e34ga.

Muudetud , muutis zero

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus