Tiit Postitatud 19. aprill 2019 Jaga Postitatud 19. aprill 2019 Ma võin kõrgendust soovitada 1 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 20. aprill 2019 Jaga Postitatud 20. aprill 2019 stance.ee või sisi minu käest saad madaldused Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tanel645 Postitatud 23. aprill 2019 Jaga Postitatud 23. aprill 2019 Kas keegi oskab mulle öelda e30 325 radika mõõdud kõrgus, laius ja paksus. See vist ilma paisupaagita.? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Leks Postitatud 23. aprill 2019 Jaga Postitatud 23. aprill 2019 @tanel645 kui kiiremalt vaja siis leia ôige kood bmw katallogist ja googelda sellele hella kood, seejàrel googelda hella koodi ja leiad tehnilist joonist. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 30. aprill 2019 Jaga Postitatud 30. aprill 2019 (muudetud) oskab keegi kindlalt öelda kas tagasilla ketas ja trummel pidurite rattarummud on täpselt samad? või on erinevad? Muudetud 30. aprill 2019, muutis Young Fanatik Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Margo Postitatud 30. aprill 2019 Jaga Postitatud 30. aprill 2019 Erinevad ikka. Laager ka teine. Diameeter laagrisse mineval osal 39mm trumli omal, ketassilla rummul 42mm. Ja laagri välismõõt ka erinev, et trummelõõtsa rummu ketasõõtsa laagrisse ei pane ja vastupidi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 30. aprill 2019 Jaga Postitatud 30. aprill 2019 @Margo suured tänud, yks asi segem jälle Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 30. aprill 2019 Jaga Postitatud 30. aprill 2019 Esimese otsa autode ketassild on sama laagriga. Nii, et pead enne üle mõõtma ikkagi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 30. aprill 2019 Jaga Postitatud 30. aprill 2019 @eix22 asi lic selles et sain tyhjad tagumised ketassilla õõtsad, pean nullist kõik kokku komplekteerima, suurimaks peavaluks on hetkel suportid ja käsipiduri sisu Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jaan320i Postitatud 3. mai 2019 Jaga Postitatud 3. mai 2019 Homme olen liikumas Trafic bussiga Tallinn-Viljandi-Tallinn (Võtan sealt peale 2 kapotti ja mõned pisemad asjad) . Kellelgi midagi Viljandist Tallinna vaja transportida või vastupidi, siis võib teada anda. Ja kui kellelgi Viljandis esistange nahka pakkuda, siis võib ka ühendust võtta. Stardin Tallinnast u 10 paiku hommikul. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
longero Postitatud 9. mai 2019 Jaga Postitatud 9. mai 2019 Kas Tartus v Tallinnas oleks kellelgi suht kiirelt pakkuda siit detaili nr 4? Vaja parempoolset. Lisaks on vaja istme siinide ühendusvarrast, mis käib siinide peale (asub istme all). Kas kellelgi on mõni iste lahti lõhutud ja vedeleb niisama, kust saaks juppe võtta? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Joss Postitatud 9. mai 2019 Jaga Postitatud 9. mai 2019 Äkki keegi huvitatud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Aigar Postitatud 9. mai 2019 Jaga Postitatud 9. mai 2019 Me oleme nüüd jõudnud sellisesse aega, kus SWRA tulepesurid on nii haruldaseks muutunud, et 170€ saab juba osta lihtsalt fake tuuning set’i... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlerik Postitatud 9. mai 2019 Jaga Postitatud 9. mai 2019 Minu kojamehi palus ülevaataja rangelt käima panna. KUI KÜLJES siis peavad TÖÖTAMA! Eks ma siis ühendasin ära, vett pritsis ja aitasin üht näpuga kaasa. Mis nendega mulaažidega saab? Muidugi arvan, et see ülevaataja oli lihtsalt ogar. 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
extreme327 Postitatud 9. mai 2019 Jaga Postitatud 9. mai 2019 😬 mul oleks 2 luuda vaja . Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
GTA Postitatud 9. mai 2019 Jaga Postitatud 9. mai 2019 Pole tähele pannud, kas uuematel, uputatud tulepesudüüsidega autodel nende töökorda kontrollitakse? See ogaruse teooria võib täitsa põhja pidada. Saan aru, et kui tegu oleks kohustusliku lisaga nagu need 80ndatel Soomes ja Rootsis olid. Sõber sai Raplas kunagi märkuse et 2101-l on all valed veljed. Ehk siis 2105 omad Pool tolli laiemad plekkveljed, ooookei. 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 9. mai 2019 Jaga Postitatud 9. mai 2019 8 minutit tagasi, extreme327 ütles: 😬 mul oleks 2 luuda vaja . Selliseid luudasi mul mitu meetrit sulle pakkuda. Tundub ju istmekeeder olevat. Muu nänn vist päris ikka. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 10. mai 2019 Jaga Postitatud 10. mai 2019 no meie pere törts uuematel pillidelon tuledepesureid ja asju küll kontrollitud. aga seal ka ksenon tuled. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ryan Postitatud 10. mai 2019 Jaga Postitatud 10. mai 2019 Ma ei saa aru , mis haigel põhjusel peab olema ksenon tulel kindlasti pesur ja tavalisel mitte ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 10. mai 2019 Jaga Postitatud 10. mai 2019 @ryan ksenonil on valgustugevus suurem, ja kui klaas pasane siis võib hakata valgusvihku moonutama ja teisi pimestama. Kuigi nh nkn 99% aftermarket ksenonid pimestavad kui on topitud tavalistesse halogeenidesse Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Margo Postitatud 10. mai 2019 Jaga Postitatud 10. mai 2019 Xenonil peab olema ka automaatne kõrguseregulaator. Need tulede ja rattamõõdu reeglid on üsna iganenud nagunii, aga kõigil amtnikel on nii hea lihtne. Muutuste korral peavad nad uusi asju õppima ja kes see ikka praegusel soojal kohal viitsib võimlema hakata jälle autojuhtide hüvanguks. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 10. mai 2019 Jaga Postitatud 10. mai 2019 7 tundi tagasi, Young Fanatik ütles: @ryan ksenonil on valgustugevus suurem, ja kui klaas pasane siis võib hakata valgusvihku moonutama ja teisi pimestama. Kuigi nh nkn 99% aftermarket ksenonid pimestavad kui on topitud tavalistesse halogeenidesse seküll mittemingi fakt ei ole,et 99% pimestavad, pimestavad siis kui on reflektortulesse paigaldatud, luuptules lõgiatahes valgus vihk endiselt samamoodi ära. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 12. mai 2019 Jaga Postitatud 12. mai 2019 (muudetud) Logeda käigukangiga ongi ainult 1-2 puksi vahetus? Käik on sees ja käib ringi nagu oleks vabakäik. 😁 Muudetud 12. mai 2019, muutis jan17 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 12. mai 2019 Jaga Postitatud 12. mai 2019 tegeltkui heaks tahad siis vahetad 4 puksi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 12. mai 2019 Jaga Postitatud 12. mai 2019 @Toivoku oskad öelda täpsemalt mis? Hetkel tellisin 7 & 2 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse