Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kas keegi oskab mulle öelda e30 325 radika mõõdud kõrgus, laius ja paksus. See vist ilma paisupaagita.?

@tanel645 kui kiiremalt vaja siis  leia ôige kood bmw katallogist ja googelda sellele hella kood, seejàrel googelda hella koodi ja leiad tehnilist joonist. ;)

oskab keegi kindlalt öelda kas tagasilla ketas ja trummel pidurite rattarummud on täpselt samad?

või on erinevad?

Muudetud , muutis Young Fanatik

@eix22 asi lic selles et sain tyhjad tagumised ketassilla õõtsad, pean nullist kõik kokku komplekteerima, suurimaks peavaluks on hetkel suportid ja käsipiduri sisu

Homme olen liikumas Trafic bussiga Tallinn-Viljandi-Tallinn (Võtan sealt peale 2 kapotti ja mõned pisemad asjad) . Kellelgi midagi Viljandist Tallinna vaja transportida või vastupidi,  siis võib teada anda. Ja kui kellelgi Viljandis esistange nahka pakkuda, siis võib ka ühendust võtta. Stardin Tallinnast u 10 paiku hommikul. 

Kas Tartus v Tallinnas oleks kellelgi suht kiirelt pakkuda siit detaili nr 4? Vaja parempoolset. Lisaks on vaja istme siinide ühendusvarrast, mis käib siinide peale (asub istme all). Kas kellelgi on mõni iste lahti lõhutud ja vedeleb niisama, kust saaks juppe võtta?
3hp1.png?fbclid=IwAR3vvysYG6cneE-e9ikttG

Me oleme nüüd jõudnud sellisesse aega, kus SWRA tulepesurid on nii haruldaseks muutunud, et 170€ saab juba osta lihtsalt fake tuuning set’i...

B03C073D-0165-4768-ADEB-BDA514848BB7.jpeg.9174087a030f15b4997ec1ab9bccbca6.jpeg

Minu kojamehi palus ülevaataja rangelt käima panna. KUI KÜLJES siis peavad TÖÖTAMA! Eks ma siis ühendasin ära, vett pritsis ja aitasin üht näpuga kaasa. Mis nendega mulaažidega saab? Muidugi arvan, et see ülevaataja oli lihtsalt ogar.

Pole tähele pannud, kas uuematel, uputatud tulepesudüüsidega autodel nende töökorda kontrollitakse? See ogaruse teooria võib täitsa põhja pidada. Saan aru, et kui tegu oleks kohustusliku lisaga nagu need 80ndatel Soomes ja Rootsis olid.

Sõber sai Raplas kunagi märkuse et 2101-l on all valed veljed. Ehk siis 2105 omad :D Pool tolli laiemad plekkveljed, ooookei. image.png.8876e24ab5e7b923d877261d27e010e6.png

Ma ei saa aru , mis haigel põhjusel peab olema ksenon tulel kindlasti pesur ja tavalisel mitte ?

@ryan ksenonil on valgustugevus suurem, ja kui klaas pasane siis võib hakata valgusvihku moonutama ja teisi pimestama. Kuigi nh nkn 99% aftermarket ksenonid pimestavad kui on topitud tavalistesse halogeenidesse

Xenonil peab olema ka automaatne kõrguseregulaator. Need tulede ja rattamõõdu reeglid on üsna iganenud nagunii, aga kõigil amtnikel on nii hea lihtne. Muutuste korral peavad nad uusi asju õppima ja kes see ikka praegusel soojal kohal viitsib võimlema hakata jälle autojuhtide hüvanguks.

7 tundi tagasi, Young Fanatik ütles:

@ryan ksenonil on valgustugevus suurem, ja kui klaas pasane siis võib hakata valgusvihku moonutama ja teisi pimestama. Kuigi nh nkn 99% aftermarket ksenonid pimestavad kui on topitud tavalistesse halogeenidesse

seküll mittemingi fakt ei ole,et 99% pimestavad, pimestavad siis kui on reflektortulesse paigaldatud, luuptules lõgiatahes  valgus vihk endiselt samamoodi ära.

Logeda käigukangiga ongi ainult 1-2 puksi vahetus? Käik on sees ja käib ringi nagu oleks vabakäik. 😁

Muudetud , muutis jan17

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus