kurikristjan Postitatud 12. mai 2019 Jaga Postitatud 12. mai 2019 https://www.e30zone.net/e30wiki/index.php/Replacing_Gear_Linkage Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
zero Postitatud 12. mai 2019 Jaga Postitatud 12. mai 2019 4,7,2,3,16,17,20,14,12 ja 13. Ma ei tea kas keegi selle kangi oma ka ära vahetab või kas seda saada on üldse, ise olen kangi ka ära vahetand. Eks see juppide vahetamise põhjalikkus oleneb ka sellest kes mida taga ajab. Ise ei poolda selliseid poolkõvasi lahendusi 2 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 12. mai 2019 Jaga Postitatud 12. mai 2019 14 ja 4, kõik ülejäänd ei mõjuta niipalju võiei kulu niiviisi 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 12. mai 2019 Jaga Postitatud 12. mai 2019 14 ,11 ja 6 mõjutavad, 7 ka. Ülejääk teisejärguline. 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 12. mai 2019 Jaga Postitatud 12. mai 2019 ma vastasin otse jani postitusele. kangi niikuinii originaali ei soovitaks osta, shortshifter stance.ee või otseminu käest ja on see käiguvahetus normaalne, mitte potis keedupelmeenide segamine. 2 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MartinM Postitatud 12. mai 2019 Jaga Postitatud 12. mai 2019 (muudetud) Endal oli ka sama mure et käigukang käis mööda salongi ringi.Nr 2 vahetasin välja, detaili nr 11 tegin ise 30x30x3 nelikant torust, (torust sai kahellt poolt materjali eemaldatud natuke et ta jääks nagu kahvli moodi. Fb grupis see inimene kes seda soovitas oli endale kardaanimuhvi jaoks ka augu sisse teinud. Ma hetkel seda ei teinud(kliirens on heal juhul 1mm aga vastu ei käi. Kuna töötan laserlõikusel siis mingi hetk rooman auto alla et vaadata ka muhvi jaoks lõigatava augu asukoht välja ning siis lõikan selle jupi välja. Praegu on põlve otsas tehtud asi :D) originaal shifteri asemele läks shortshifter ja nr 7 detaili hetkel tellima ei hakanud vaid panin veidike riidest teipi vahele. Nüüd on käigukang väga tihe ja käigu vahetus konkreetne. Muudetud 12. mai 2019, muutis MartinM 2 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 12. mai 2019 Jaga Postitatud 12. mai 2019 Sai tellitud terve aftermarket rebuild komplekt 4, 7, 2, 3 ja paar väikest veel, loodame et ehk töötab. Keegi on ka viiliga vist käigukangi otsa treinud nii, et puhas metallipuru tuli käigukangi pealt vötmiselt välja, ilmselt siis karjub ka shortshifteri järele. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
GTA Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 Shortshifter toimib alati, 100%? Ma kunagi paigaldasin, ei läind enam. käigud normaalselt sisse, jõuga aint. Panin originaali tagasi. Puksid on/olid ise pronksist treitud. Ja ma ei tea keedupelmeenide segamist meenutab uaz kast aga bmw omad on suht mõnusad selle pika käiguga ka 😁 2 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 Suudab keegi välja võluda ketassilla 2 tagumist rummu?Eestist ma mõtlen, nii palju kui ma olen neid netipoode sirvinud siis on ainult laagri komplektid,rummusid pole Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
zero Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 H2.ee ja kood on 33411131121 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 2 tundi tagasi, GTA ütles: Shortshifter toimib alati, 100%? Ma kunagi paigaldasin, ei läind enam. käigud normaalselt sisse, jõuga aint. Panin originaali tagasi. Puksid on/olid ise pronksist treitud. Ja ma ei tea keedupelmeenide segamist meenutab uaz kast aga bmw omad on suht mõnusad selle pika käiguga ka 😁 eks nyyd oleneb shortshifterist, 2l autol on mul ise tehtud shortshifterit, aga peale SS sõitmist on see originaal noh nagu veidike rohkemate keedupelmeenide segamine, mina enam ei viitsiks. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 Kätes enam jõudu pole ,originaal väga hea, ATM shifter veel parem. Rallit ei sõida Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 Kas keegi on roolikardaanil selle puksi ka ära vahetanud või oleks kergem uus/kasutatud roolikardaan kuskilt sebida (kuna see on kinni needitud)? Endal roolikardaan istub ainult selle puksi peal, tundub, et see varras mis sealt seest veel omakorda läbi jookseb on ära kulunud ja ei istu enam pesaski - igatahes päris ohtlik sõita ja jääb hetkel seisma. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 @jan17 olen vahetanud, ei ole ulme tôö. Puurid needid labi, vahetad leevendi ara, paned poltidega kokku(seibid kindl vahele) ja ma panin igaks jumala juhuks keermeliimi ka suts Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 Võimuga või ilma? Üldiselt neil kõigil varda puks, õigemini isegi varras ära kulunud. Muhvi vahetusest ei piisa. Vanemad variandid nagunii polditavad, et edukalt saab needid poltidega asendada. Originaalis special poldid seal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 (muudetud) @eix22 E36 roolivõim vahel Seda liigendit väntsutades nagu ainult toetukski kummipuksile, et nagu see varras, mis sealt leevendi keskelt läheb käib lihtsalt sees ringi - kuid olemas ka teine kardaan, millel puks on väga kena tihe, kuid pildil olev ülemine osa on pikem. Muudetud 13. mai 2019, muutis jan17 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 See on puruks löödud , kõver ka ja valetpid installitud. Sellega kahjuks ühepool. Pikem on ilma võimuta variant. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Margo Postitatud 13. mai 2019 Jaga Postitatud 13. mai 2019 Mul üks ketasõõtsa rumm üle veel, kellel huvi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 14. mai 2019 Jaga Postitatud 14. mai 2019 Väike kysimus: mis oleks parem armatuuri ja keskkonsooliga teha *yle flokkida *yle nahatada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
jan17 Postitatud 14. mai 2019 Jaga Postitatud 14. mai 2019 Flokkimine on väga kole minu arust. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Max. Postitatud 14. mai 2019 Jaga Postitatud 14. mai 2019 *Otsida ilusad originaal tükid. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
GTA Postitatud 14. mai 2019 Jaga Postitatud 14. mai 2019 Flokk on rajaautole, et peegeldusi vähendada. Nahatamine eeldab jälle filigraanset tööd, muidu täielik aja-, raha- ja materjali raiskamine. Imo on raiskamine ka must nahk armatuuril, sest oem tekstuur ja kvaliteet on ju ilus. Mõte teha siis kui ka ülejäänud saluun on sama meistri nõelasilmast tulnud ja mingi custom värvilahendus. Nii et jah Otsi ilus armatuur 😋 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Margo Postitatud 14. mai 2019 Jaga Postitatud 14. mai 2019 See korraliku armatuuri otsimine ei ole ka lihtne töö Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
kurikristjan Postitatud 15. mai 2019 Jaga Postitatud 15. mai 2019 Mõravabasid asju ikka liigub, millel mingid pisidefektid, mis laskevalmis olles ei jää näha või on pea märkamatud tavasilmale. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Young Fanatik Postitatud 17. mai 2019 Jaga Postitatud 17. mai 2019 (muudetud) mul lihtsalt on juhi poolses klaasi alumises servas väike mõrja, ja pardatsoki juures väike muljumine. Muidu ylejäänud on ilus ja sile. Ajasin oma kuudi ka päikest nautima, too on juba 6 kuud garages seisnud Muudetud 17. mai 2019, muutis Young Fanatik Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse