TonT Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 Ja seda tahaks ks teada🤔😀 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Leks Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 mine juhtmete järgi, vaata kuhu viib Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
GTA Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 radaridetektor iseenesest on vist isegi selle autos omamine trahvitav tänapäeval. sisse lülitamisest rääkimata. 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TonT Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 siis peab kellaga keskkonsooli vastu vist välja vahetama 😂 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Leks Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 (muudetud) mul tallinnas on olemas keskkonsooli plastik, kellaauguga, kuid ilma kellata. nupud ja muud asjad jätad omad. võin vahetada Muudetud 28. september 2017, muutis Leks 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
GTA Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 Samas ma jätaks alles vähegi normaalne ment muigab nii klikiaegse aparaadi peale aint ma usun. Ajastukohane tuuning ju Sisse lülitamata kujul neid ei tuvasta möödasõitev patrull ja igaks juhuks võid ju isegi toitejuhtmed lahti ühendada. 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TrvP Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 (muudetud) Juhin siinkohal tähelepanu, et karistada võib ka seadme eest, mis ei tööta. Piisab sellest, kui antud seade autost avastatakse (LS § 228). Eks pead lootma siis mõistlikule suhtumisele. Kui plaanid alles jätta, siis raudselt võta toitejuhtmed tagant, et see tööle ei hakkaks. Suht hästi suudavad nad tuvastada aktiivse antiradari. Muidugi see, et ametnik suudaks selle tuvastada visuaalsel kontrollil ja aru saada, mis see on... Siin teada juhtumeid, kus politsei ei suutnud diisli- ja bensiinimootoril vahet teha, niiet... Igatahes, vinge vidin, mis salongi kaunistab. Muudetud 28. september 2017, muutis TrvP Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Aaro Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 Terve see paneel on huvitavaid asju täis, mis asi see vendika kiiruse nupu alla veetud veel on? Iseenesest selline keskkonsool on ju autodelt, millel tahhokat ei olnud vaid kell selle asemel, ehk ilmselt 316 teema, millel antiradarit kindlasti ka vaja on. Mina katsetaks seda maanteel kiirusekaamera postide juures. Peaks ilmselt seal ka signaali andma, töötavad ju ka need samuti radaritena. Siis kohe asi selge, kas töötab või mitte. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tom90 Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 Kas keegi on dme releega tegemist teinud. Nimelt vahest jääb bensiini pump ja muu mudru järgi süüte välja keerates. Kui relee ise korra eemaldada siis rahu majas. m52 kompottiga see huvitav asi siis. Ideid?. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
C4V6 Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 Nahk kirjutas mulle üle jupi aja. Me kunagi tahtsime temaga teha ladu kus oleksid kõõõõõõik maailma asjad olemas- küll asjakohased kunded mäletavad. Plaan takerdus põhiliselt selle taha, et maakerale naljalt see ladu enam ära poleks mahtunud kuna kõik oleks pidanud ju vähemalt duublis olema (et inimesed mujalt saaks endale sealt laost asju tellida). No vot. Nüüd, pea 8 aastat hiljem kirjutas ta mulle ja arvas, et see plaan ei ole ikkagi päde üldsegist peale pikki analüüse ja läbimõtlemist. Kuna inimesed on ju vaesed, siis nad tahaks pigem soodsaid asju saada. Seega daamid ja härrad, äsja sai paika pandud plaan, et me teeme tehase. Tehase, mis toodab kasutatud asju, et inimesed neid osta jõuaks. Esimese asjana mõtlesime vanasid, kasutatud bemareid tootma hakata, no prooviks või nii. Kui kõik toimib, siis proovime kasutatud sularaha tootma hakata. Täpsemad plaanid saab siis paika panna kui varsti trehvame ja ühe tullamorei ära rüüpame. Peab mõne nurgakivi otsima tehase jaoks kuid hetkel on pime, nurkasid ei näe. 2 3 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 Vanema bmw nupp on sinna kondi nupu auku pandud, seitsmesel oli äkki. Soojenduse nupu juures on ehk signa nupp. Võin miski klotsi visata selle vidina/paneeli eest ja tavaline vastu. Kui läinud lugu pole, võid ps märku anda. 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TonT Postitatud 28. september 2017 Jaga Postitatud 28. september 2017 316 e peal see vidin on jah. Meil saaremaal veel kaameraid ei ole õnneks 😀. Sportlikust huvist tahaks teada küll kas asi toimib ka, eks peab ära proovima mis muud 😀. Ehk härrad ikka kohe ära ei vääna 😂. Sellest väiksest nupust mis sinna veetud on saan kõik uksed lukku panna. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
cobra Postitatud 1. oktoober 2017 Jaga Postitatud 1. oktoober 2017 drag ja rallimeestel on probleeme katki minevate pooltelgedega. Keegi tahab seda varjanti proovida teha? 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 1. oktoober 2017 Jaga Postitatud 1. oktoober 2017 Viimane katkine pooltelg mis ma nägin oli selline: 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Margo Postitatud 4. oktoober 2017 Jaga Postitatud 4. oktoober 2017 Ma pole ka näinud, et liigendist katki läheb. Ikka murrab nuudist maha, mis suht reaalne ka, kuna see kõige nõrgem koht. Liigendis suured ja tugevad metallijupid sees ju. Ma olen pooltelje kinnituspoldid ka katki saanud, aga seda ilmselt halvasti kinnitatud poltide pärast eelmise omaniku poolt. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 5. oktoober 2017 Jaga Postitatud 5. oktoober 2017 Kas pildil pole mitte b osa võll? Nõrgemad kohad on tavaliselt ikka liigendid ja liited ju? Kui see on nõrgim koht, siis pole vahet suure ja väikse telje tugevusel Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
markusH Postitatud 5. oktoober 2017 Jaga Postitatud 5. oktoober 2017 Minul on ka kogemused pigem laiali lendavate liigenditega.. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
lepa Postitatud 5. oktoober 2017 Jaga Postitatud 5. oktoober 2017 Kui võimsad teil need masinad on Ma oma 400+ hp ei jõudnud ühtegi ära lõhkuda, kolm suve paugutamist. Lõpupoole ikka loksusid mehiselt, kuigi uus omanik pole ka neid veel pooleks saanud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 5. oktoober 2017 Jaga Postitatud 5. oktoober 2017 Pildil olev b osa 4,4 vabalthingava poolslikiga driftirullika alt. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
valgma Postitatud 5. oktoober 2017 Jaga Postitatud 5. oktoober 2017 Paar tuhat kilti ja mul ka esimene veovõll andis alla,peenike siis. Suured orikad tugevamad kõvasti kui beekas v peenike. Vahe tuleb ka diffrist ja sõidustiilist. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
cobra Postitatud 5. oktoober 2017 Jaga Postitatud 5. oktoober 2017 (muudetud) keegi on kasutanud gsp pooltelge? kas see on jäme v peenike ja kuidas peab? B osa ikka, aga uus. endal ka 400+ hp masin, aga sõitmist ei sega, peavad vastu, aga kui dragi tahaks sõita, siis 4000rpm ja teine käik sees @ 0.3bar ei kannata pooltelg seda pauku ära, kui startida. Muudetud 5. oktoober 2017, muutis cobra Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 5. oktoober 2017 Jaga Postitatud 5. oktoober 2017 Mul need GSP-d all. Jäme veovõll on. 29mm oli vist. Aga mul olid nad suht algusest peale kerge lõtkuga ja nüüdseks aina süvenenud. Teist korda enam ei ostaks. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Toivoku Postitatud 5. oktoober 2017 Jaga Postitatud 5. oktoober 2017 6 tundi tagasi, valgma ütles: Paar tuhat kilti ja mul ka esimene veovõll andis alla,peenike siis. Suured orikad tugevamad kõvasti kui beekas v peenike. Vahe tuleb ka diffrist ja sõidustiilist. Hahaha just räääkisime sellest Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Koit Laur Postitatud 6. oktoober 2017 Jaga Postitatud 6. oktoober 2017 (muudetud) Selline suure ringi küsimus: kui on olemas pre kupee kere(a la 1.6 v 1.8 ) nagu ikka ja on olemas m 57 motoI(manu) palju on eestis neid mehi kes ned omavahel viisakalt ühendaks(nii,et toimib ilusti ja ka spidol /tahokal toimiks miskit. Ehk siis karteri keevitus,väljalase ,jahutus,kardaan,käiguhoovastik,juhtmestik jne. Ja palju sellise aega nõudva swapi hindeks võiks kujuneda. (Kas piisab ühe neeru müümisest v pean mõlemad koos maksaga turgu panema ☺.paluks asjalikke kommentaare sel teemal ni hinna suhtes kui tegijate kontakte. Muudetud 6. oktoober 2017, muutis Koit Laur Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
valgma Postitatud 6. oktoober 2017 Jaga Postitatud 6. oktoober 2017 8 tundi tagasi, Toivoku ütles: Hahaha just räääkisime sellest ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse