Hüppa postitusse

Koit Laur

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    137
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    8

Kõik, mis Koit Laur postitas

  1. Koit Laur

    M 324 1990

    Juurde siis niipalju et vahepeal tõin ühe e34 ja pealt 2,4 mootori millele ladusin enda asjad peale. Ehk masin on sõidukorras .
  2. Koit Laur

    M 324 1990

    Auto kohta info leiab foorumist kui kellegil huvi v lisaküsimusi siis messengeri koit laur v 58255612. 3000.-
  3. Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel käed perssest välja ei kasva siis potensiaali palju sellel autol.
  4. Panen siis järgmiste projektide elustamis eesmärgil ka oma kauaaegse kallima müüki.lähemalt autost saab minu teema alt lugeda. Hinda küsin 4000.- mida ei anna enam rääkida se lõplik.
  5. Koit Laur

    O: Ostan E30 Sedaan 324td

    Mul üks 324d pakkuda millel td mootor peale pandud lähemalt võid mu auto teema alt lugeda.hind 4000.-
  6. Koit Laur

    324td 1987 sedaan 1000.-

    Müüdud! Võib lukku panna
  7. Isendil all suure korpusega differ,jämedad poolteljed, ketas sillad,terve armatuur,kohtvalgustusega peegel,amordid vedrud tunduvad hiljuti vahetatud olevat,käivitub soojalt kui ka kûlmalt. tüv järgmise suveni kui huvi hel 58600602 v kirjuta mulle fb sse. Ah ja toimiv vändaga luuk ka masinal .muidu täis plank.
  8. Ma siiani kasutan seda no name tõstuki carretit,liigub algusest peale jõutsalt aga lõpust jääb puudu(tavaliikluses kindlasti rohkem kui küll)järgmine aasta plaan leida siiski deutsi traktori turbo uuesti mis algselt peal oli. Se oli ideaalne minusilmis. Alustas madalalt ja tootis lõpuni välja.
  9. Koit Laur

    M: E30 jubinad

    Kas tuledel kinnitused terved?tagapoolt pilti paluks
  10. Chulo ole hea pane oma kontakt postkasti! Meie garage ühele universaalile vaja tuua täis ring m bodykit ja ühele sedaanile tahaks miskit moosiriiulit.
  11. Koit Laur

    Lobamokkade rubriik

    Selline suure ringi küsimus: kui on olemas pre kupee kere(a la 1.6 v 1.8 ) nagu ikka ja on olemas m 57 motoI(manu) palju on eestis neid mehi kes ned omavahel viisakalt ühendaks(nii,et toimib ilusti ja ka spidol /tahokal toimiks miskit. Ehk siis karteri keevitus,väljalase ,jahutus,kardaan,käiguhoovastik,juhtmestik jne. Ja palju sellise aega nõudva swapi hindeks võiks kujuneda. (Kas piisab ühe neeru müümisest v pean mõlemad koos maksaga turgu panema ☺.paluks asjalikke kommentaare sel teemal ni hinna suhtes kui tegijate kontakte.
  12. Koit Laur

    Ei jää käima 🤔

    Probleem lahendatud 😃sai kõik võimalikud varjandid läbi käidud selleni välja,et sai kanistrist eraldi pumbaga pena peale antud... no ei käinud raisk 😃teise päeva hommikul istus korra sõber roolitaha ja küsis mis kuradi nupp sul siin armatuuri all on 😂keegi sindrinahk oli mingi immo laatse jura vahele aretand. Ühesõnaga viga oli mütsi all nagu tavaliselt.mootor toimib ☺isegi tühikäik ja jutud olemas .hetkel kosun natu ja ostan juppe kokku (kõik veermik alates tugilaagritest ja lõpetades kässari trossidega tuleb uus. Ex kui kere tegema hakkan teen teema ka v postitan teise teema alt nagu ikka 😊
  13. Mure järgmine .motoks siis pildil olev isend 2.5 liitrine mis peaks olema strokkeriks tehtud ei jää käima läheb käima käib hetke siis hakkab puterdama ja sureb ära . Nagu ei saaks kätte. Sai siis täna pandud kankuga.ja eraldi pumbaga pena taha aga ikka sama pull millest peaks alustama?oskab selle moto nr i järgi keegi ka miskit selle mootori kohta öelda?
  14. Alusta sellest,et kiika paisupaaki ja vaata jahutusvedeliku tase üle,kui seda vähe siis.hakka salongi radikast pihta ilmselt se lekib.
  15. A ah mul pole seda anduritki küljes aga tänud vihje eest sebin anduri ja vaatan mis siis juhtuma hakkab☺ aga juhtaju? Mul pole ju ühtki aju 🤔 aga kuidas siis manu pumbaga isenditel need töötavad ?
  16. Tere. Selline küsimus isend 324 juhtmestik on elektron pumba oma aga peal sangaga pump ehk reaalselt moto peal tembi juhe 3 juhtmega,pumba vool ,.kenekas (vool ja ergutus)starter ,eelsüüte küünlad ja õlirõhk ah ja starter ka. Spido plokk on td oma ja moto ka vahel td kas on võimalik kuidagi tahokat tööle saada v manu pumbaga pole lootustki?
  17. Ida virumaal lüganusel olemas
  18. Üle jäi üks td plokk (praoga) sees vänt kepsu ja kolvi sari ka olemas. Üks tavadiisli plokk korralik ja üks peaaegu komplektne tava diisel mis ise turbotatud. Ehk on saadaval ka väljalaske kolle koos originaal kõrvitsaga õlitus torudega,(filtri jalga)et keegi saaks oma tavadiisli ka liikuma😊
  19. Küsimus siis suurele ringile mida vaja juurde osta et asi toimima saada ja äkki keegi teind seda enne oleks päris palju küsumusi. Olemas siis endal moto ,koos manu kastiga(immo maas ) juhtmestik e 39 oma .ühesõnaga kõik,et garage põrandal ta käima keerata. Kas on mingeid moto käppasid mis sobivad otse külge? Mille kardaan sobib otse alla v vaja lasta teha?mille karteri põhi vaja otsida? Jne äkki kusagil kellegil sellisest mootorivahetusest teema eesti keeles?
  20. Huvi pärast küsin palju maksab E30 sport esi istmete ja käetoega tagaistme riidega/nahaga katmine teie materjalidega?
  21. 2,4td korras plokki pole pakkuda?
  22. Miks mõtetu? Maitse asi. Aga ex niikaua kui sisu kestab saab katsetada.☺(hetkel andis kaas järgi) aga teine lihvis juba.
  23. O tagaluugi (sedaan) võib olla lipi aukudega aga peab olema roostevaba
  24. O : 2.7 stroukerile sobivat õhulugejat,tühikäigu mootorit,radikat,el ventti radikale, jagaja rootorit (sobib alates 2.0L )ja klapikambri kaane tihendi komlekti kuuluvaid poolkuusid nuka otsakorke nö.pakkumised postkasti palux v 58 600 602
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus