Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,2m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Hei! Keegi suudab kiirelt ära selgitada, mis vahe on b25 nukkvõllidel katiga ja ilma. Tahan uut nukka tellida seega kumba eelistada. Erinevate OEM koodidega on. Läheb masinale, mis on turboga üle laetud.

Tänud juba ette

Kaspar

09.05.2016 kell 0:43, RaidoM ütles:

Kas kellegil on käiguhoovastik käepärast ja saaks mõõta pikkuse ühest otsast teise noolega märgitud kohtadest.  320i FL oma
Enda oma on keevitatud aga ei tea, kui palju maha on võetud. Või ehk leidub kellegil selline hoob, mis on ca 21cm pikk

Huvitav! Kas erinevatel mudelitel nii erinev see mõõt? Minu FL 318i omal see hoob ca 28,5cm pikk:memeGrin: Päris mm. pealt mõõta ei saa, kuna asjandus kasti küljes........
rod.jpg

Mis seal nii huvitavat, mootorid ja kardaanid on erinevate pikkustega. Käigukang on salongis aga ikka samas kohas kõigil :D  Keegi võiks E34 518 hoova pildi siia lisada hoopis.

bmwfansi järgi on jah erinevatel mudelitel erinevad pikkused.
Aga ma lasin enda omal jupi vahele keevitada ja istub ilusti.

Kui tallinnas kellelgi kõrvalistujapoolset udutule asemel käivat katet FL'ile pakkuda, siis võib 59 oo4 774 helistada. Jubehea meelega võtaks ligi. FL esistanges käiv pukseerimisaasa plastkate ka puudu ja otsin ikka. Vot tak.

Suht vaadatav film, kus mitu korda näha ühte e30'et, millega peategelased sõidavad.

On keegi enne näinud sellist CD karusselli juhtimist (kella / obc koha peal) või on tegu osavad näpud?

80458620.jpg

Ma nagu oma arust igapäevane lugeja vähemalt 3-4 aastat aga pole silma jäänud. Aga selge, tänud.

Ahjaa, :D üks siis veel juba, mis nupp on see akende lülitite peal, üks väike kuubik, sigaretisüütaja all?

Muudetud , muutis Aaro

See väike nupp on tagumiste akende lastelukk nö. Mul touringul selliselt, et see nupp tuleb alla vajutada, siis tagaistuja saab alles klaasi alla lasta. 

Eks targemad oskavad täpsustada 

Selge, suur nupp tõmbab kõik maha ja väike ainult tagumised. Jah, suht loogiline kui nii võtta. :)

Me kunagi tegime nii, et uus võti südamikku... Vaatasid, mis mmugid oli natukene väljas, need viiliga siledamaks ja mis väga välja upitasid, need lihtsalt viskasime vahelt minema.

Muudetud , muutis TrvP

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.