Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Tere!

Vahetan  Touringu tagapidureid,kas piduri pleki vahetamiseks on vaja laager ära võtta või saab kuidagi pleki lõikamisega hakkama?

Lisaks kes tarnib piduri plekid  ja sadula tihendid kõige kiiremini Tallinnas?

Muu mudru olemas kettad, klotsid Kässari trossid ja klotsid,vb on vaja regull kruvi,need junnid mis trossi otsas käivad saab ehk liikuma.

Omaette ooper oli kässari trossi kraed kätte saada õõtsast ja kereküljest  aga õnnestus.

Muudetud , muutis sass

Laager maha,  muud variandid on kerge erootika valdkonnast. Vähemalt mul tulid nad keermelatist tehtud tõmmitsaga kergelt välja. Sul nagunii kõik laiali juba, aint poolteljed veel eest võtta :P

Krt,ültse ei maitse mõte laagri eemaldamisest,sellest vallandub ilmselt järgmine kääbikusaaga mida nädalaga korda ei saa.

Plekid iseenesest veel rauda on aga need klotsi hoidmiseks pilud on pekkis.

Muudetud , muutis sass

Pane siis vanadele plekkidele M4 kruvide, isekontreeruvate mutrite ja suurte seibidega klotsid sinna tagasi(vedru ikka ka, et ei koliseks) ja las nad elavad niikaua kui suurem sillanokkimine päevakorras. Mutrid keera niipalju peale, et jääks enamvähem sama pikkus kui fiksaatoritega ja klots jääks liikuma.

Pole see plekkide lõhkilõikamine ka nii hull erootika midagi, nagunii kui ära ei värvi neid mingi päris värviga, on nad varsti jälle samamoodi vussis.

ma lõiganud küll, pärast tyki tagasi keevitanud ja lihvinud jne :D aga enam vist ei teeks, laager pole nii kallis,et ei võiks seda vahetada, eriti kui pole kaua vahetanud.

Kellegil laenata 14 velgi rattaid neljapäevaks...vaja Arki jaoks korra alla panna... tallinn v harjumaal. 

Keegi soovitab, millega armatuuri jm plastikdetailid pahtli lihvimistolmust (jm sarnasest heledast purust) puhtaks saaks hästi ja mis ka poorides hästi toimiks?

Biltema puhastuslapid teevad imesid. Ma ainult ei tea kas neid Eestis ka müüakse. Soomes-Rootsis on saada. 

5 tundi tagasi, pold1 ütles:

Kellegil laenata 14 velgi rattaid neljapäevaks...vaja Arki jaoks korra alla panna... tallinn v harjumaal. 

20.- kes laenab kaheks päevaks 

Mul on olemas 14" plekkveljed naastrehviga. Helista 52O4261, kui soovid. Pääskülas, Tallinnas.

Muudetud , muutis sysi

Keegi oskab öelda, mis tuli see on? Peale juhtmestiku tegemist hakkas spido keskel vilkuma kui auto töötab.. Pole elusees märgnudki ennem seda tuld. 

IMG_20180711_133546_1.jpg

Pole kunagi tähele pannud seda tulukest, kuna pole põlenud ühelgi e30nel mis mul olnud on. Hetkel vilgub ka mitte ei põle. Proovin seda check paneeli asja homme

Oli ikka sellel bronzel, mille roheliseks võõpasid. Originaal 320i ja sellel check standardis. Kui all ei vilgu, siis laes oleks tulukesed ikka põlenud. Sellel plokil see 325e pealt pärit taust, muidu on check kiri hüüumärgi asemel.

See vilgubki niikaua ,kui laes check nuppu vajutad. Kui vigu pole, siis kustub piduripedaali vajutusega (juhul kui pidurituled põlevad ikka)

Kust saada pärnus autole värvi, mastiksit ja muid asju? 

See pood kus käisin kolis mujale ja ei tea täpselt kuhu. 

2018-7-1 kell 1:02, sass ütles:

Tere kaaskannatajad,spido rmp ka KMH ja temp kargab üles/alla oma tahtmisejärgi.

Mis viga?

Kiiruse anduri juurest oli juhe lahti. 

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus