Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Sobib ikka. Typ 188 külge, kui plaanis vähe tumisemalt kinni panna see auto külge

m20 nookuri ektsentriku polt+mutrit on kellelgi kuskil riiulis Tallinnas?

image.jpg

Muudetud , muutis rkiik

Keegi lahke tegelane Männikult kuskil vana radika pealt eemaldas mulle eile, aga see oli ka nii pudi, et suutsin selle otsa ka mõrasse keerata, vähemalt hoidis kinni, sain eile sõita :) Täna võtan Forssist varuga neid :D Suurem küsimus, et miks neid metallist ei tehta?

Muudetud , muutis rkiik

Sain ühe E30 omanikuks milles selline käetugi sees, originaal toode vist ei ole!?  

Kuigi kinnitus sobib kuidagi jube hästi tagumise tuhatoosi auku ja raami nurk oleks ka nagu ôige.  

IMG_20180610_120126.jpg

IMG_20180610_120132.jpg

IMG_20180610_120134.jpg

Muudetud , muutis ervin

Läheb  see touring juppideks?

Muudetud , muutis sass

Nüüd kui vihje ees siis saan ise ka aru et e39 käetoest tehtud.  

Mingi hetk saab selle küljest mingeid tükke jah,  teen kuulutuse varsti. 

performance shokkidest on valikus ainult bilsu oma b-seeriaga? alternatiive ka leidub?

Muudetud , muutis Max.

Küsimus suurele ringile kes taastab uksi? 

Oleks vaja kolme ukse alumised ääred ära teha. 

@eix22 mul siin üks sedaan kere on millele ma siin järgi lähen nii kiiresti kui võimalik. Mu enda kerel on juhuks kõige korralikum. 

Kas ustel on ka mingi vahe? 

Keevitus aparaate olen uurinud. 

Muudetud , muutis harcore

Mis prillid need on? Üleval tule kohal on mingi imelik auk 😀

IMG_20180620_000225.jpg

Muudetud , muutis MartinM

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus