Hüppa postitusse
Postitatud

Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks

Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul :)

• Vastuseid 1,1tuh
  • Vaatamisi 230,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

16 tundi tagasi, extreme327 ütles:

Täna hommiku just liikus Tõrvast üks kena M tech1 treilal läbi. Brock b1 veljed ja ülbe välimus :)

20190517_080331.jpg

@taytz sind stalgiti 😀

• Populaarne postitus

Minu auto tõesti :)

59820988_322895021719432_695503308579667

Muudetud , muutis taytz

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

898MHR, valge FL sedaan, trikitas täna rullile kohaselt Narva maanteel suunaga linna. Nokamüts oli peas ja tuiskast punase tule tagant punase tule taha. :) Ehe.

P.S. Vaatasin ARKist järele, et legaliseeritud 3.0 mootor aiste vahel. Eks see seletab ka pisut sõidustiili.

Muudetud , muutis Tanel_P

Tanel, mitte miski ei seleta ega õigusta liikluseeskirja rikkumist.

Toivo, on ju kirjas, et punase tulega lennati üle, mis see peeneks laskmine siia puutub?

Kes on rullnokaks sündinud see rullnokaks ka jääb. :D

Muudetud , muutis Aaro

No ma usun ka et inimene kes liikluses osaleb, peaks sellest lausest aru saama :) või sa pead kiirelt ristmiku vabastamist rikkumiseks? :)

Kle Margo, mu autol näiteks jäävad jutid ainult pidurdades🙄

Muudetud , muutis zero

• 2 nädalat hiljem...

eile õnnestus tallinnas esimest korda oma silmaga näha kandiliste tuledega rulli, üritasin käppa ka visata aga juht oli nii ametis :D

20190628_141936.jpg

Eile, kui tegelesime Ivariga raadio installiga, nägime Hõbekuuse teel Viimsis meist mööda vuramas hõbedast FL 325-i'd. Vehkisin ka kätega, aga juht vast ei märganud enam. :)

• 1 kuu hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus