-
Postitusi kokku
167 -
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
3
taytz päevavõit oli viimati 21. mai 2019
taytz sai oma postitustele kõige rohkem meeldimisi!
Foorumi reputatsioon
33 meeldimistKasutajast taytz
-
Tiitel
Vana kala
Hiljutised profiili külastajad
Hiljutiste profiili külastajate paan on keelatud ja ei näidata teistele kasutajatele.
-
Kurb vaadata, et minu, buumer323(Maero) ja Janni endine kuldne cabrio mustaks käkiks värvitud .. eelmise värviga must katus, liistud, sisu jne mätsis ikka sigahästi ja joonistas mpaketi super hästi välja , nüüd nagu mingi must käkerdis☹️
-
taytz muutis oma profiilipilti
-
Minu auto tõesti
-
Oleks huvitatud E30 prefl musta värvi liistudest mis on akende ümber ja ka ukse-porika peal olevaid musta värvi liiste . Pakkumised ps koos telefoni numbriga .
-
Kuulutus oli olnud 1h üleval ja helistasin eile vähemalt 10x aga keegi ei vasta telefonile , saatsin sms samuti, kuid ei miskit .
-
Cabrio ajast jäid järgi sellised pm tutikad mustad tuled . Hind 50.- Kellel huvi helistab, kuna satun siia harva . 58589665
-
Mis sa teada tahad ? Auto kuulub mu ühele tuttavale . Tuuningut ? Auto kuulus 7a tagasi kiirendushundile Lauri Soots ja tema käes nägi see täpselt samasugune välja, ainult tagatuled olid orig.
-
Tuttava auto. Kutt ise soomest ostis 15k eest selle , on pedantlikult korda ka teinud muidugi .
-
Saaks ehk kiirelt värskeid pilte nii seest kui väljast ?
-
Hetkel vist mitte, müüsin 2tk ära . Aga kirjuta kasutajale lynx, ta ehk mõtleb miskit välja
-
Selle raha eest paistab autot olevat http://www.auto24.ee/used/1726610
-
Broneeritud
-
Ostan E30 kupee,cabrio soojendustega esimesi nahkistmeid Värvuseks peab olema must . Pakkumised koos piltidega postkasti.
-
Auto on Eestis tagasi ja ilusti garaasigi ära aetud tulevase talve eest
-
Saime ka jaanide puhul kokku . Kõik autod Võrumaalt