Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Papa piltidel olevast rullist teema täitsa olemas. Aga jah pumpüssil peaks ka pärnus üks väga ilus e28 olema .

Heia käpapikud,

Kas keegi teab kedagi kes teab kedagi kes on näinud kedagi kellel on õnnestunud leida mõni retrofit kit for automatic trunk lid system.

Ehk siis, kuna mu kirst on enivei keretegemises siis sooviks sinna panna midagi säärast peale.

USA'kad tavaliselt toodavad igast saasta aga neti otsingud tulemusi ei andnud.

AL

Kas siin keegi on suuteline tootma taolisi kandilisi seibe, nagu sellel lingil:

http://bg-electronics.de/shop/product_info.php/products_id/74

Kogus, mis mul vaja läheb, on kuskil 150 tk, suurused pean täpsustama, enamus on ühe mõõduga, mõned ka suuremad kindlasti. Ei pea olema kullatud aga võiksid olla kaubandusliku välimusega.

Kruvid ehk leiab kuskilt kinnitusvahenditega tegelevast firmast.

See oli odavaim pakkumine, mis ma leidsin sellistele kruvidele, pakuvad küll soodustust: kui ostad üle 50 tk, siis tuleb tüki hind 0,86€. 150 kruvi läheks maksma 130€ pluss post. Ei tundu väga loogiline.

Muudetud , muutis mote

Kauneid Pühi e30 rahvas! :BMW: 

unnamed_zps4533f6bb.jpg

Pilt pärit e30owners.com-st, endal jäi velgi puudu, et sellist kuuske teha. (Ja naine ei oleks lubanud ka)  :lol: 

No võtab keegi süü omaks? Tartus eile öösel linnas jäi silma kuidas 7 rulli mööda linna drifti lasid  :respect: 

Tol hetkel oleks tahtnud küll enda oma ka välja ajada :D

Kirjutasin viisakalt audiklubisse, et sealt foorumist küll asjalikku infot ei saa. Seda ei hakanud kirjutama, et oma audi mure pmst siit foorumist (tänud Rihole) lahendatud sain. Ei tea, kas saan homme bänni? :D

Sa jätsid raudselt koma kuhugi panemata või ei kasutanud suurt algustähte. Selle eest saab seal bänne küll :D .

Seal on normaalseid kodanike ka. Üks kunagi andis nõu ps kaudu. Ilmselt ei julenud avalikult abi anda muidu saab bänni vms :D

Head jõuluaega ja ikka ohtralt kütust paaki ka uuel aastal minugi poolt kõigile rullijatele!  :beer:

Pisike ilmB-)

Vaatasin callaway vidiot:-D

Majanduslangus mu vana jäärajakas on jõuluks turvakaare saanudB-)

Ja kui ma ei eksi siis l@en oma enese m10 järgi kohe-kohe:-B

ÄL

Kas ma olen midagi maha maganud we? Paar päeva veel ja mul pole kalendrit ennam seinal. Uue mingit maksmise süsteemikat pole ka silmanud või need pildi valisime kellegi mu jaoks.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus