Hüppa postitusse

Lobamokkade rubriik

Soovitatud postitused

Postitatud

Heia käpapikud,

Kas keegi teab kedagi kes teab kedagi kes on näinud kedagi kellel on õnnestunud leida mõni retrofit kit for automatic trunk lid system.

Ehk siis, kuna mu kirst on enivei keretegemises siis sooviks sinna panna midagi säärast peale.

USA'kad tavaliselt toodavad igast saasta aga neti otsingud tulemusi ei andnud.

AL

Postitatud (muudetud)

Kas siin keegi on suuteline tootma taolisi kandilisi seibe, nagu sellel lingil:

http://bg-electronics.de/shop/product_info.php/products_id/74

Kogus, mis mul vaja läheb, on kuskil 150 tk, suurused pean täpsustama, enamus on ühe mõõduga, mõned ka suuremad kindlasti. Ei pea olema kullatud aga võiksid olla kaubandusliku välimusega.

Kruvid ehk leiab kuskilt kinnitusvahenditega tegelevast firmast.

See oli odavaim pakkumine, mis ma leidsin sellistele kruvidele, pakuvad küll soodustust: kui ostad üle 50 tk, siis tuleb tüki hind 0,86€. 150 kruvi läheks maksma 130€ pluss post. Ei tundu väga loogiline.

Muudetud , muutis mote
Postitatud

Kauneid Pühi e30 rahvas! :BMW: 

unnamed_zps4533f6bb.jpg

Pilt pärit e30owners.com-st, endal jäi velgi puudu, et sellist kuuske teha. (Ja naine ei oleks lubanud ka)  :lol: 

Postitatud

No võtab keegi süü omaks? Tartus eile öösel linnas jäi silma kuidas 7 rulli mööda linna drifti lasid  :respect: 

Tol hetkel oleks tahtnud küll enda oma ka välja ajada :D

Postitatud

Kirjutasin viisakalt audiklubisse, et sealt foorumist küll asjalikku infot ei saa. Seda ei hakanud kirjutama, et oma audi mure pmst siit foorumist (tänud Rihole) lahendatud sain. Ei tea, kas saan homme bänni? :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus