Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

40 minutit tagasi, eix22 ütles:

see on järjekordne rändkarikas, mis ei püsi kellegi käes üle poole aasta :)

Iga ringiga kruvitakse huvitavaid juppe maha vaid :D Kas sel masinal polnd enne mitte päris palju Zenderi tükke küljes? 

Üks fb müüb coupee küljelaiendite komplekti.. 120€

Usun et hea hind..

Screenshot_2016-01-18-20-30-39.png

14 minutit tagasi, grimes ütles:

Üks fb müüb coupee küljelaiendite komplekti.. 120€

Usun et hea hind..

Screenshot_2016-01-18-20-30-39.png

Need peaks siin foorumis ka müügis olema juba.

Selle tavadiisli kere on hukas. Oli minu käes ja peaks hetkel ka veel minu nimel olema kui ei ole ringi tehtud. vahetasin tal tagasillatala ära, sest üks õõts tegi minekut. Peakski vaatama ja arvelt maha võtma.

1/19/2016 at 19:58, eix22 ütles:

Nii mõtled praegu, miljon taskus, puhuvad hoopis teised tuuled...

Ma teeks küll oma touringul keretööd ära,rumal oleks siis ju pooleli jätta :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus