Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. Paned suurema velje, vaatad et võiks olla madalam rehv, paistaks ilusam. Paned madalama rehvi, vaatad et autol koopad tühjad, vaja madalamaks lasta. Lased madalamaks, siis vaatad et rattad liiga kõhu all. Vaja flantse või laiemaid velgi Siis hakkab rehv koobast närima, värv nahkas. Vaja korralikku jäika vedrustust. Jäigad vedrud rikuvad sõidumugavuse ja siis mõtled et s***a see rull, ostan parem viiese pemmi. Ühesõnaga, mina ei näpiks ka midagi Style 5 asemel soovitaks pigem mingeid oma aja tuunerite velgi - Melber, MSW (OZ), Rial, Exip vms. Kõiki on saada kärjemustriga ning 15x7 ET13 umbes, pre kerele istuvad kenasti alla ka.
  2. Teemaväline, aga tuttava tuttavalt pidin kunagi ostma Lada VFTS-i originaal põhjakaitsme, titaaniumisulamist on see Aga vana jõudis enne selle vanarauda viia koos muu kraamiga. Oli natuke löödud olnud sest raha väga ei antud, liiga kerge! Ma ei tea mida ta lootis.
  3. GTA vastas Koit Laur teemale, kohas Varuosad
    385mm on, pildilt täiesti ära tuntav.
  4. Pean vaatama, üksikuid juhtmeid leiaks. Muld elektrit ei juhi, selles see kehvalt käimise probleem ongi. Ju siis enne veel kuidagi töötas aga peale lahtivõtmist enam isegi mitte nii hästi kui enne. Tegelt soovitaks võtta täitsa uue rootori, kaane ja juhtmed võtta, faceliftile see odav lõbu pole aga kui tahta valge inimese kombel sõita mitte koguaeg mingeid kahtlasi puterdusi taga ajada siis elementaarne asi.
  5. @tns1 sa pole ainuke, velje osas vähemalt oleks veel maki asemel ka mõni kena vana blaupunkt
  6. Nimetatud makk oli aastal 1985 isegi üsna kõva sõna. Tehasestereod polnud odavad ning nendega on koguaeg koonerdatud - sel ajal oli ka kassetimängija lisa, odavam oli ainult raadioga leppida. Samal ajal pakuti Audidele ja VW-dele isegi mingeid nelja klahviga raadioid, mis nägid ikka väga koomilised välja oma puhtaks roogitud sihverplaadiga. Plaadimängija autos oli üsna ennekuulmatu asi enne 90ndaid, esmalt levisid need siiski kodukasutuses.
  7. M40 pritset ei tunne ilmselt on ka sellel pihustid paaridena tööle pandud nagu M20-lgi, üks Motronic ju kõik. Sellisel juhul võib olla lihtne pistiku oksüdeerumise viga, vaata kus pihustilati juhtmed suurema juhtmekimbuga kokku on pandud. Kui pistikus klemmid puhtad paistavad siis vaata kummiluttide alla ka ning kindel olemiseks peab testriga aju pistikust takistuse ära mõõtma ka.
  8. GTA vastas renxx teemale, kohas Probleemid
    Soojendusmootorit saab ehk allapoole lasta natuke? Vähemalt üks kinnitusmutter paistab pildilt. Ei ütle et lõdva randme töö, tükk pusimist oli küll aga miskit moodi mingi nurga all tuli välja lõpuks.
  9. GTA vastas renxx teemale, kohas Probleemid
    Mismõttes? Peab tulema. Olen ise kätte saand selle ilma mootorita ja ma usun et seda võivad paljud siin kinnitada ka. Ja kuidas armatuuri eemaldamine peaks kaasa aitama?
  10. GTA vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    @ToivokuAC Schnitzer
  11. Kes sellest midagi teab? Veits väsinud on aga ehk kannatab kriitikat. http://soov-ee.postimees.ee/2359696-bmw-e30-27-stroker/details.html
  12. Mingit eritehnikat vaja pole, kõik on ise tehtav Kui kasti otsa jõuad siis vaheta mõlemad simmerid, nii kasti otsa kui ka käiguhoovastiku pisike. Väga nüri on avastada, et a) vahetasid vale simmeri ja ikka märgab seisuplatsi, või b ) kaks kuud hiljem hakkab teine lekkima ja järjekordselt põrand leemetab. Lisaks kaks fakti kardaani tagasipanekul, kummimuhv peab toimima leevendina, seda valesti paigaldades laguneb too ruttu ära ja teiseks tuleb vahepukile paar milli eelpinge peale lükata enne paigaldamist, muidu ka väidetavalt laguneb ruttu ära. Muidugi, sõitva asja lahkamisel äravõetud juppe peos veeretades võib selguda et oi, kardaani tugilaager on ka vilets ja kardaaniristid ka läbi ja hoovastik logiseb ja remont venib pikemaks
  13. On pulbervärv see päris õige asi? Autentset välimust jahtides tahaks järgmine kord ikkagi märja värvi ja lakiga teha. RAL koodi alusel saab niisama hallid veljed ja isegi veljehõbeda nime all viimati teha lastud veljed jäid ikkagi kuidagi tumedamapoolsed, kuigi sädelus tuli päris hea sellega. Klaaskuuliprits ja pulber kokku oli viimati 130e, see oli muidugi 2a tagasi, aga noh, suurusjärku iseloomustama sobib ehk tänasel päeval ka
  14. 40-eurone kandelambi hoidja peaks mingi racing asi olema või?
  15. Kui MT2 küljepaneelid saaks siis võiks tegelt 17" ka olla, kuigi muidu kõigil teistel juhtudel oleks 16" poolt. MT2 teeb rullika kuidagi massiivsemaks ja nõuab ka stiilis muutusi. Aga nagu enne ka juba öeldi siis rehv peaks 40 profiiliga olema praeguse setupi juures. Aga muidugi on saada sama hinnaklassis nüüdseks juba päris mitu marki veljetootjaid kes ei tee otseselt replicaid aga ikkagi vanakoolist inspireeritud disaine. Vaata näiteks demontweeks.co.uk lehelt, vali end huvitavad mõõdud ja ka koos transpordiga on minumeelest päris head diilid saadaval.
  16. Vahva vaadata kohe Pikka iga!
  17. Vända anduri juhtmele käib peale kate nr. 15 (kood 11 14 1 716 133) mida omakorda hoitakse rihma katte küljes kahe nr. 14 klambriga (kood 11 14 1 716 134). Kuna mul polnud neid küljes siis sai puuritud kattele kummagi orig. klambri kinnituse kohale 4mm auk ja kaabel on tripiga kinni tõmmatud.
  18. Kaaperdan teemat küsimiseks, olen sama probleemi ohver. Mis ette võtta saab? Olen kaant vahetades pannud uue tihendi ja poldid, pinnad puhastatud ja kaas lihvitud - korduvalt kusjuures. Nende võtetega pole pidama jäänud, ikka on esiots mootoril rögane.
  19. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Pigem on see jupp liiga ilus et renoveerimata masinale külge panna Ebay ei old aga Eestist ka mitte.
  20. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Ei hakka seda asja kommenteerima aga haigus süveneb ja areneb vales suunas vist. Pole ju autot kuhu külge seda kruvida
  21. Kas muidu HC ei kipu ka kõrgemapoolne olema, kahekohaline number siis ? Mul on head tulemused näidata peale pihustite puhastamist ja on sama tüüpi M50B25 omad nagu sellelegi mootoril. CO tühikäigul 0.05 vs 0.01, pööretel 0.14 vs 0.01. HC numbrid veel suurema vahega, tühikäigul siis 55 vs 6, pööretel 97 vs 5. Võrdlen omavahel alleshoitud protokolle aastatest 2015 ja 2016, muid remonte mootori juures sellel perioodil ei teinud, ainult ultrahelistend ja uued filtrid ning düüsikatted (ebay).
  22. Kas roolivardad on üldse elus? Kaugelt hinnates siis kõik kaitsekummid on puru ja üldine pilt kuidagi üsna trööstitu...
  23. Kalendri pilt Peaks see aasta varakult neid koguma hakkama! A küsimus, kas need tagatuled on plaanis kunagi välja ka vahetada kas OEM vastu või popid Startecid hoopis?
  24. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ma saatsin eile juba Küsis kas käigukasti ka on, soovitasin ise helistada ikka
  25. Ma võin muidugi eksida jälle aga kas lukuga kindalaegas polnud osa kesklukustuse paketist. Komplektis on ka valgustusega süütevõti.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.