HĂŒppa postitusse
E30 KOKKUTULEK 2026

325i '90 - GTA

Korra juba kahepoolestele nĂ€pu andnuna, on raske seda viirust kontrolli alla saada. Tekkis vĂ”imalus ĂŒks lisaks saada ning kuna see kere poolest ka vĂ€he viisakam on, siis tuli juhust kasutada. Mingi prillikivi ta jĂ€llegi pole, ning Ă”igupoolest on raske seletadagi, mis seal nii head on. Kuid sellegipoolest luges mulle see, et ta on pĂ€ris Ă”ige 325 ning kui natuke nokitseda, puuduvaid detaile otsida ning vajalikud remondid Ă€ra teha, vĂ”iks olla pĂ€ris head sĂ”idutunnet pakkuva autoga.

Speclist:

09449980789d7a.jpg

Suhteliselt plank ĂŒhesĂ”naga :ipb-happy-smile:

Nagu jÀreldada vÔib on tegu 1990-nda aasta punase sedaaniga, sisu on sinine ning kahjuks istmete osas rÀbaldunud. LÀbisÔitu hetkeks 225 100km. Eestis on ta registreeritud 2004. aastal.

Kohe alguses koostasin suurematest ja vÀiksematest puudustest nimekirja, mida lahendada vaja. Loomulikult pole see lÔplik, ning mida rohkem tööd teha, seda rohkem neid vaikselt avastan:

• Parem katuserenni liist puudu (OK)

• PĂ”hjakate, logariotsad katkised (parandasin ise Ă€ra, seega OK ja sÀÀstsin vĂ€heke $$$)

• ÜlekĂ€te lĂ€inud kellaploki tuuning (OK)

• Rihm, pingutusrull (OK)

• 4 nookurivĂ”li tihendit (OK)

• Klapikambrikaane tihend (OK)

• KĂ€iguhoovastiku kulissi simmer

• Difri veovĂ”lli flantsi simmer

• Õlid

• Velje remont (OK)

• VĂ€limine ĆĄarniir (OK, ĂŒks ÔÔtsapuks ka sama hooga vahetatud)

• Mootoripadjad (OK)

• Suunatule kang (OK, relee viga oli tglt)

• Parem pidurituulutustoru (OK)

• PardatĆĄoki kĂ€epide, lukk, katted, rihmad, tuli (OK)

• KĂ€igukangi nahk (OK)

• Poleerimine (OK)

• Tagumised sĂ”idu- ja seisupiduri klotsid (OK)

• Vasaku kaugtule kinnitus (OK)

• RoolivĂ”imu torud Ă”lised (OK, klambrite viga)(EDIT: not OK, pidin vahetama ka paagist pealevoolu vooliku ja kĂ”ik seibtihendid. NĂŒĂŒd on alles OK)

• Radika tĂŒhjakslaskmispunn katki, lekib sealt vahelt (OK, uus punn)

• Üks jahutuslĂ”dvik paigatud (OK)

• Throttle body silikooniga lapitud

• Kundepoolne vĂ€lispeegel mĂ”raga

• Roolatil auk sees ja kaitsekumm puru (OK, E36 latt)

• Kolm aknavĂ€nta puudu (OK)(Edit: ette paigaldatud elektriaknad)

• EsipĂ”ll kĂ”ver (Natuke sirutasin, esialgu OK)

• Esimene numbrimĂ€rk aja Ă€ra elanud (OK, kaks uut mĂ€rki)

• Tagumine summutipĂŒtt rĂ€balateks (OK, ĂŒhte tĂŒkki keevitatud)

• Juhipoolsed uksed pisut laines - avarii olnud kunagi. A no ega mĂ”lke on veel :ipb-smile:

Armatuurist puuduvad jupid olen peaaegu kĂ”ik saanud ja kĂŒlge kruttinud (tĂ€nud Eixile). "Heli" teeb Reverse RDS makk, mille hankisin SR.org foorumi kaudu ja pidin ka remontida laskma, et töötaks. Tuuningust vĂ”iks Ă€ra mainida MHW tagatuled, mitte just ilusaima sportrooli, Koni regullitavad tagumised amordid, esitulede kulmud ja BCW Design 25 15x8 veljed, mille korrastamisega ka tegelen.

VĂ€lise hiilguse saamiseks olen esialgu auto kĂ€sitsi poleerinud (Commandant nr.3) ja vahatanud (Liqoi Moly poleervaha), töökaaslane vÀÀnas tagumise konksu juurde ka pisut uut plekki ning tegi vajalikud keevitused. MĂ”ni vĂ€iksem koht on veel vaja teha kuid ĂŒldiselt on pĂ”hja alt auto pĂ€ris kena. Legendi jĂ€rgi on ta Eestis vaid viimasel kahel talvel sĂ”itnud, ĂŒlejÀÀnud aastail siis vaid suvise ilmaga. Aga noh, ega rull ilma roosteta on selline asi, mis liigitub ulme valdkonda.

Lisaks on sada muud pisiasja vaja korrastada. Eks raha seab ka piirid, enamus asju ju poest ostetavad aga korraga ei saa.

EesmÀrgiks on seatud ta puhkuse ajaks (pisut enne jaanipÀeva) sÔidukonditsiooni sÀttida ja siis vÀheke ringi rullida...

MĂ”ni pilt ka siis, kehvad nad on aga ega ostust saati olen ainult garaaĆŸis toimetanud kah, sĂ”itnud ainult enne sinna ajamist ~3km :ipb-happy-smile:

Nagu piltidelt nĂ€ha, siis on ka mĂ”ni lisa hallilt bemmilt sellele rĂ€nnanud ja eks neid rĂ€ndab veelgi :ipb-smile: Tegevuse puuduse ĂŒle ei kurda aga loodetavasti on asi seda vÀÀrt.

94216175_DSC00711.jpg94338151_DSC00713.jpg94338163_DSC00716.jpg94338147_DSC00712.jpg94216185_DSC00714.jpg94379779_DSC00730.jpg94654083_DSC00766.jpg94654095_DSC00771.jpg94654067_DSC00761.jpg94654069_DSC00762.jpg94654057_DSC00787.jpg94654053_DSC00786.jpg94379773_DSC00728.jpg94338153_DSC00714.jpg94654051_DSC00781.jpg

Muudetud , muutis GTA
pildilinkide elustamine

• Vastuseid 455
  • Vaatamisi 65,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

KÔige populaarsemad postitused

• Ja sĂ”idabki. Kaua pole kasutanud, vast nĂ€dal ja natuke peale.   Andke mulle medal ka, ĂŒks vĂ€rdjas viga, mis kummitas aastaid leidis veel lĂ”pu. Bremslicht mĂ€rgulamp checkpaneelis, mis umbes i

• Vahepeal on sitaks vĂ€he sĂ”idetud. Aga nende vĂ€heste kilomeetrite jooksul on siiski lĂ”bus olnud ja pole Ă€ra ka lagunenud midagi suurt   Pilte panen sest praegu on hea tuju, nimelt sai vahetat

• Vana kĂ”verik ikka alles, elus, sĂ”idab  😁Et noh, keskmises sĂ”idukorras auto on parem kui heas seisukorras vĂ”i midagi sellist Piltidel nĂ€eb jĂ€lle parem kui elus vĂ€lja aga no punane vĂ€rv annab ikka jube

Postitatud pildid

EsiletÔstetud vastused

ET siis hall lĂ€heb planguks ja punane saab kĂ”ik hea endale :D ? Valgustitega tahavaate peegel alles(oli vist lisana)? Tore et mĂ”nel see E30 haigus sĂŒveneb :D

• Autor

Kaardilugejalamp tÀitsa alles ja toimib ka. Kahjuks muu nimekiri on suht kaduma lÀinud - tulede regullist on alles vaid lÔigutud voolikud ja nupp armatuuris.

Hallilt tuleb suurem osa head sellele jah, aga hetkel too mu sÔidumasin nr. 1 ikkagi, suvekadki juba all :D

• 2 nĂ€dalat hiljem...
  • Autor

Spido taustad on alles... ainult kÀiku ma ei tea, kas neid enam laskma peaks. Las nad olla mÀlestuseks möödunud aegade tuuningusuundadest :D

TÀnud heade soovide eest kah, nokitsen praktiliselt iga pÀev midagi ja tööd on veel jube palju.

Niipalju uudist, et tagumise velje sain taastamisest kĂ€tte, nĂŒĂŒd peaks siis veel Ă€ra vĂ€rvima. ÜlejÀÀnud kolmel veljel lihvisin aga "ÀÀrekivilööbe" juba maha ja need on vĂ€rvitud.

Tegelikult kĂ€ib iga pĂ€ev mingi nokitsemine, sest iga asi tahab selle masina juures tööd ja sĂ€ttimist. Sellest kirjutamine on aga nĂŒri töö ja teilegi ehk igav lugeda.

EsipĂ”lle sirutasin oma oskuste ja vahedite piires ning tulemus on noh, selline harju keskmine. Uhke olen aga selle ĂŒle, et peotĂ€ie plekikruvide asemel on kĂ”ik kinnitatud nĂŒĂŒd Ă”igete klambritega:

94789973_DSC00808.jpg.efac49adb3d1dbac83390986ec2fb3a9.jpg94789979_DSC00816.jpg.eeef6b3327d5b710f2bb70d4585ea14e.jpg94789981_DSC00817.jpg.cf7a1d460e80dac03546177d174a94a9.jpg

Udutuled on ka hallilt sedaanilt vÔetud, kuna sel autol olid mÔlemad mÔras klaasidega ning liiga tÀkitud. Ehk saan neile uued klaasid kunagi. Ja sellele katkisele suunatuleklaasile peaksin ka Ôige pea asenduse saama!

Karbilaiendite proov kah.

94789977_DSC00815.jpg.3e87a65c13805e23aa92e2545954c9bc.jpg

Vaip autost ammu vĂ€ljas aga asjasse sĂŒvenedes leidsin vaid ĂŒhe suhteliselt vĂ€ikse augu kunde poolses tĂ”stenurgas.

Uued mootoripadjad ka soetatud:

94779027_DSC00807.jpg.82796c9124ae098883f6e517275f8420.jpg

Vahetamise pÔhjus:

94789987_DSC00820.jpg.1c4d5ef68786f2363f0d53df11837c19.jpg

PS: see auto oli igapÀevases kasutuses ning teine mootoripadi oma samasugune. Imestan, et mootor pole veel radikas Àra kÀinud :lol: Hallil lÀbielatud kunagi ammu.

Tagaustes juhtmestik vahetatud elektriakende valmidusega variandi omade vastu:

94797085_DSC00821.jpg.18da0f0fb1146cbe59aa2ad66e91d38d.jpg

Kui kellelgi soodsalt pakkuda 4x el. akende valmidusega kerejuhtmestikku, kuulaksin huviga!

A ja tagumised rehvid leidsin mÔÔdus 215/50ZR15 :D

94669575_DSC00791.jpg.9fc057e82df5e1f424155995f4da11c1.jpg

Kapotialune tööpĂ”ld ootab töökĂ€si. Ainuke asi mis seal siiani teinud olen, on kahe priske juhtmetripiga sl. kolle kĂŒlge tĂ”mmatud juhtmetrippide kĂŒĂŒnlajuhtmete renni kinnituste parandamine ja normaalsel viisil kinnitamine. Aga Gregerilt sain tĂ€na korralikud vl. kolle tihendid, nii, et need ausĂ”na peal rippuvad seakĂ”rvad saab ka varsti asendatud.

94779011_DSC00803.jpg.7d43db9d299bef3a9039923c053bbef5.jpg

Veel olen vahetanud antenni, selle juhtme ligi 2 meetrit lĂŒhemaks teinud (levi paranes mĂ€rgatavalt), RCA kaabli tuleviku tarbeks ilusti kinnitanud (enne oli vaipa auk lĂ”igatud ja ĂŒle kardaanitunneli veetud, aga panin selle hoopis piki juhipoolset karpi seal olevaid klambreid kasutades.

Muudetud , muutis GTA

• Autor

Kerejuhtmestikke on mul kahjuks ainult sedaani omi ja nendel ainult keskluku juhtimine... Aga hoian silmad lahti, kui el. akna valmidusega kupee kerejuhtmestiku peaksin leidma, siis annan mÀrku!

• Autor

Nii, katkise velje teema lÔppes siis sedasi:

94921757_DSC00844.jpg.04626fbe6c5e6a885aa4bd5fd80e57b0.jpg94921763_DSC00845.jpg.85a36a8b63722198fd0a4755f0fec0ab.jpg

Eixilt sain kraami! AitÀh :)

94854917_DSC00825.jpg.5b75bf07bf217868aec7557261e99f31.jpg

Nii... suuremate tööde juurde ka :D

E30 vs E36 roolilatid, nÀha on ka 14mm distantsseibid

94921785_DSC00849.jpg.38cfa25853af54ef4422c65a460a9707.jpg

Ja e36 latt juba auto all:

94921811_DSC00860.jpg.fb43c458b118a56da71c27c3cf77808f.jpg

Rögane on see pool, kuna RV voolikute lekkimine on seal jubedat moodi reostanud. Hydroscandist tĂ”in uued teist tĂŒĂŒpi klambrid ja loodan, et voolikuid vahetama esialgu ei pea.

Teiselt poolt ka:

94921803_DSC00858.jpg.12f18efc633c4cf1da48e644b45b3f83.jpg

Mootoripadjad, nagu nĂ€ha on ka uued. Õlilekked (see on ikkagi M20 ju :D) loodan ka kunagi pidama saama. Peamine kurivaim paistab olema klapikambrikaane tihend ja selle alused neli kummikorki. Veel on nĂ€ha omapĂ€rane karteripunn, nimelt poolik sĂŒĂŒtekĂŒĂŒnal :)

Üldiselt lĂ€ks teise roolilati paigaldus lihtsamalt kui ette kujutasin. Roolikardaani polnud vaja isegi auto kĂŒljest eemaldada, liikus vaid ĂŒlessepoole veidi. NĂŒĂŒdseks voolikud ka ĂŒhendatud, vĂ€rske Valvoline ATF Ă”li sees ja sĂŒsteem Ă”hutatud. Rooliotsad jĂ€id kĂ”ik E36 omad ning autol on hetkel rĂ€ige kokkujooks :D Aga selle vastu leiame ka rohtu, ma ei viitsi enam kĂ”huliasendis suusakeppidega jĂ€nnata ning kui auto aktiivselt liikuma hakkab, lasen ta kindlasti Ă€ra ka stendida.

Kohe nÀha, et vanad sÔbrad :lol: :

94948067_DSC00852.jpg.7db543bae932b394b8460308d7072334.jpg94948085_DSC00856.jpg.6c66d7a76360e42d3acb4542fa7d7cfa.jpg

Ja ega viimasedki Ă”htud tĂŒhja ole passitud. Radika probleemid vĂ”iks ka nimekirjast maha tĂ”mmata, katkine lĂ”dvik sai asenduse, katkine ja lekkiv tĂŒhjenduspunn uue vastu vahetatud, uus tosool ka sees ja Ă”hutatud ka. Õhutamise tarbeks treis töökaaslane mulle uue nipli ka sinna :D Vana sai kĂŒll kĂ€tte aga tööd poleks sellega enam teha kĂŒll saanud.

Ja teisest masinast istmed tulevad ka siia autosse. Viisin nad kohaliku sadulsepa juurde arstimisele. Riiet olin aegade jooksul varunud vanadest sama mustriga istmete seljatoetĂŒkkidest. Eks saab nĂ€ha, mis ta mulle kokku Ă”mbleb sealt :) Muret tekitab aga vaip - oleks vaja korralikku halli vĂ”i musta aga on korralik sinine. VĂ€rviks lausa ise aga aerosool tundub kuidagi jĂ”hker lahendus asjale. MĂ”tleme - otsime, niipea veel liikvele ei saa nagunii ja muid probleeme veel jalaga segada.

NumbrimÀrgid on ka tellitud, tulevad kaks uut ilma europlÀrakata mÀrki.

ÜhesĂ”naga, midagi liigub :BMW:

Muudetud , muutis GTA

latipoolse nuudi lĂŒkkasid lihtsalt sĂŒgavamale soonest mööda roolikardaani sisse ja asi tim?

kui tulevikus peaksid ostma sisemised e30 rooliotsad,siis e36 tolmukatte rooliotsapoolne diameeter oli vÀiksem,aga kannatas e30 rooliotsa peale vabalt venitada :)

• Autor

Kinnituspolti kĂ€iasin hĂ€sti natukene kĂŒljelt kanti, et soone asukoht rolli ei mĂ€ngiks ja pingutasin sellega kardaani ikka kinni. Lahtiseks ei jĂ€tnud midagi, kui seda mĂ”tled :D Tolmukatte vĂ€rgi jĂ€tan meelde, ehk lĂ€heb vaja ;)

Huvitav, mul selle e36 roolilati panekul ei olnud kĂŒll vaja midagi kĂ€iata ega lĂ”igata, lihtsalt lĂŒkkasin kardaanid mĂ”lemast otsast rohkem peale ja sobis ilusasti...

Muidu mulle sedaanid eriti ei meeldi, aga see on kĂŒll ĂŒks vĂ€ga ilus sedaan e30 :)

Selle autol olevat kunagi ka kange nukk olnud, ja auto maksis ta tollel ajal vist 60 000eek paide auto.aias. Sai isegi imetlemas kÀidud, kui kunagi koolis kÀisin, aastaid ca 6-7 tagasi...

Kinnituspolti kĂ€iasin hĂ€sti natukene kĂŒljelt kanti, et soone asukoht rolli ei mĂ€ngiks ja pingutasin sellega kardaani ikka kinni. Lahtiseks ei jĂ€tnud midagi, kui seda mĂ”tled :D Tolmukatte vĂ€rgi jĂ€tan meelde, ehk lĂ€heb vaja ;)

lihtsalt uurisin kas sa tegid samamoodi nagu mina :P

auto on mÔngel triangel jÔudu :)

• Autor

Mul vist ei ole see viga, olen kĂŒĂŒnlaid ka vahetanud...

Igatahes, midagi on jÀlle vahepeal toimunud ja loodan, et ehk Ônnestub selle kuu lÔpuks auto siiski juba liikuma saada.

TĂ€na sain kĂ€tte esiistmete paigatud pĂ”hjad. Midagi ilusat nad nĂŒĂŒd pole ja pilte ka ei teinud aga siiski piiratud eelarve ja materjalidega sai istumisealuse pisut viisakamaks. NĂŒĂŒd siis vaja kĂ”ik doonoristmed osandada ja parematest tĂŒkkidest midagi kokku lapata.

KĂŒljest vĂ”tsin esitiivad. Alumine serv suht piiripealses seisus ning et ĂŒhte nurka keevitada oli vaja paremat ligipÀÀsu:

95349629_DSC00892.jpg

KĂ”ige mĂ”istlikum oli see mĂ€dakoht lahti lĂ”igata, keevispunktid lahti lihvida ning sai ĂŒhe suht kummalise asendustĂŒki ka asemele meisterdatud.

95349519_DSC00895.jpg

Imekombel olid tÔstmiskohad veel kÔvad, pritsisin need seestpoolt kerevaha tÀis.

Edasi sai siis tĂŒkk kĂŒlge keevitatud, lahtist roostet maha kĂ€iatud, roostesurmaga pluss 2 korda roostekrundiga pintseldatud, nĂŒĂŒd punast vĂ€rvi ja siis kivikaitset, peale kerevaha. Loodan, et aitab. :huh:

95349561_DSC00925.jpg95349539_DSC00923.jpg

Stange alt tahtsin ka teha, aga et kuuskantpoldid end kĂ€tte ei andnud, kruttisin kupatuse amortidega tĂŒkkis maha.

95349527_DSC00922.jpg

TĂ€na olid ĂŒldse nagu pooleldi jĂ”ulud, kĂ”ik sebitud kraam saabus ĂŒhel pĂ€eval. Viimasena istmed, kĂ”igepealt sain aga tööriistakomplekti kullinokad ja kolm lehtvĂ”tit. Vahetasin need ĂŒhe viienda seeria bemari omanikuga ilukilpide vastu ;) Kusjuures ennem polnud teemas oleval masinal enam tööriistakasti kĂŒljeski. 95349581_DSC00929.jpg

Teiseks sain oksjonil vĂ”idetud kassetiadapteri kĂ€tte, saan nĂŒĂŒd selle Bavaria juustuga oma pleierilt muusikat kuulata. Kvaliteet on parem kui FM-transmitteriga igatahes kuid kassetimĂ€ngija lintkaablil on vist ĂŒks kanal tumm :( Raadioga mĂ€ngivad igatahes kĂ”ik kĂ”larid.

95349569_DSC00926.jpg

Tagumist poolt hakkasin juba kokku tagasi laduma. Esiteks rulooga aknalaud, siis survekaga pestud ja pĂ€ikse kĂ€es kuivanud tagapink. Vaipa proovisin selle vĂ€iksema tĂŒki peal mustaks vĂ€rvida ja tundub, et tulemuse saab ĂŒsna normaalse. Nipp on selles, et peale esimest kihti tuleb nailonharjaga vaip uuesti pehmeks harjata ja karvad teistpidi ajada, et vĂ€rv ĂŒhtlane oleks. Kestvuse kohta ei tea, eks aeg annab arutust.95350195_DSC00927.jpg

Uued numbrimĂ€rgid tulid ka viimaks, ilma europlĂ€rakata nagu tahtsin. Vanad olid ĂŒksjagu kĂ”verad ja tagumine kuidagi kollakaks pleekinud, pildilt ei paista:

95349627_DSC00882.jpg

Uued kinnitan nii ette kui taha tugeva kahepoolse teibiga. Enne paigaldamist tuleb liimi vĂ€heke soojaks ajada, et kenasti tööle hakkaks. Arvan, et pĂŒsib kĂŒll ja vĂ€limus on mĂ”nus clean :lol: Eks kui esistange panen, siis saab nĂ€ha.

Kusjuures on mÀrgata, et numbreid ja musti piirjooni on hakatud taas jÀmedamalt tÔmbama. JÀÀb selline mÔnus vanakoolikas:

95349585_DSC00930.jpg

Kapoti alt ka ĂŒks, solgutasin seal mootoripesuvahendiga natuke (mitte eriti pĂ”hjalikult veel), et tuleks tuju sinna ka nĂ€ppe pistma hakata ja ĂŒhtlasi vahetasin vl. kolle tihendid ka Ă€ra.

95349599_DSC00931.jpg

Veel jĂ€in ĂŒhes postituses vĂ”lgu pildi made in garaaĆŸ Ă”hutusniplist:

95349623_DSC00881.jpg

Teisel poolel vÔtsin ka tiiva maha, kuid seal keevitust vaja polnud. Tiival alumised ÀÀred olen lamellkettaga paljaks lasknud, roostesurm ja nii edasi :D Paar kohta siiski veel keevitada vaja. Ja noh, selline ta on siis hetkel:

95349553_DSC00924.jpg

JÀrgmine kord ehk juba natuke komplektsema ilmega. Suur suvi varsti kÀes ja Ôudsalt tahaks sÔitma ka hakata juba :D

95349617_DSC00937.jpg

Muudetud , muutis GTA

Möllu kĂ”vasti sul. See kassett vajab liigutamist, siis mĂ€ngivad kĂ”ik kĂ”llid, paras jura on, ei ĂŒtleks et parem kui see fm jublakas.

Vanad numbrid andsid tagasi vĂ”i jĂ€id omale? Kui lĂ€ksid neid numbreid taotlema, kas piisas ĂŒtlusest, et sul vanad numbrid olid ilma eurota ja kohe oldi nĂ”ud tegema, vĂ”i pidid enne vanu numbreid neile ka nĂ€itama?

• Autor

Taotluse tegin paberivabas ARK-is. Vanu numbreid polnud huvi omale jĂ€tta, kui panna linnuke, et numbrimĂ€rgid varastatud siis teed kĂŒll vĂ€ikse pettuse aga kes sind ikka vĂ€lja rÀÀgib kui sa ise karistust kĂŒsima ei lĂ€he :) Kui korra on euro vĂ€ljastatud ei tohiks enam vanu nagu saada aga seda kogemust mul pole kas ehk Ă”nnestub.

Igatahes kui nullviiele kunagi numbreid vĂ”tsin siis helistati ARK-ist veel eraldi (peale kohapeal avalduse esitamist) ja uuriti et miks ma ikka euronumbreid ei taha ja Ă€kki ikka tahan, ĂŒhesĂ”naga mis sul viga on :D NĂŒĂŒdseks paistab, et uudsus on hajunud, selliseid telefonikĂ”nesid ei tulnud igatahes.

Varastatud pole kunagi mÔtet panna, siis peab menti ka teatama jne. Ikka kadunud on :)

Lihtsalt ma tahan ka uusi ilma eurota, vanad ka ilma, vanu tahan ka alles jĂ€tta, sellepĂ€rast kĂŒsingi, mille jĂ€rgi nad seda vĂ”tavad, et on euro vĂ”i ei ole. Algul teed avalduse ja ĂŒtled et vanad on ka ilma eurota, hiljem viid euro tunnusega asemele ,kui uued valmis :)

Varastatud pole kunagi mÔtet panna, siis peab menti ka teatama jne. Ikka kadunud on :)

Lihtsalt ma tahan ka uusi ilma eurota, vanad ka ilma, vanu tahan ka alles jĂ€tta, sellepĂ€rast kĂŒsingi, mille jĂ€rgi nad seda vĂ”tavad, et on euro vĂ”i ei ole. Algul teed avalduse ja ĂŒtled et vanad on ka ilma eurota, hiljem viid euro tunnusega asemele ,kui uued valmis :)

Tegin enda autole ka nÀdal tagasi uued numbrid ilma euro tÀhiseta ,kÀisin kohapeal tÀitsin mingi planketi kus oli selline koht kus sai valida ilma ja euro tÀhistusega number .

Tegin sinna kasti linnukese ,ilma euro tÀhiseta ja saingi ilma tÀhiseta .Vanade kohta kirjutasin et on deformeerunud natuke .

• Autor

Polnud endal ka enam meeles, nii et tegin sellest paberivaba ARK majandusest kiire screenshoti :) Vargusel ja kaotamisel vist siis vahet pole. Kunagi TĂŒri ĂŒhika juures lasti hallil bemari nr. mĂ€rk rotti siis tegin paberivabas avalduse ja kohapeal mĂ€rki kĂ€tte saades pidin vist seletuskirja ka kirjutama lisaks :D Oma sĂ”nadega ja paari lausega, puhas formaalsus.

09535442559270.jpg

Kommenteerimiseks loo konto vÔi logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nĂ”ustute meie kĂŒpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad kĂŒpsiseid, sealhulgas analĂŒĂŒsi, isikupĂ€rastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kÔrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.