Hüppa postitusse

Kes, kus ja keda nägi

Soovitatud postitused

Postitatud (muudetud)

Seda autot ma isegi tean, töötasime omanikuga koos mõnda aega, täitsa tõupuhas IS. Isegi õige mootoriga :D .

Muudetud , muutis TonT
Postitatud

Käisin remondi järgset test sõitu tegemas ja spottisin pärnakal ühte e30-t. Kena valge seelikuga tsikk otsis pagassist midagi.....ilus oli B)

Postitatud

Huvitav sõit Tartusse Valgast. Valga lähedal üks sinine rull kus käed püsti, Külitse ja Nõo vahel Touring (ayz vms) ja Külitses must kabrio milles neiu sangas :D

• 2 nädalat hiljem...
Postitatud

Vaat sellist pilli nägin Tartu tööstusrajoonis platsil vedelamas, välimuse järgi võiks olla x. Teab keegi sellest midagi, ilma eest võiks äragi võtta :) 

20160702_154309.jpg

Postitatud
58 minutit tagasi, Midaasja ütles:

Vaat sellist pilli nägin Tartu tööstusrajoonis platsil vedelamas, välimuse järgi võiks olla x. Teab keegi sellest midagi, ilma eest võiks äragi võtta :) 

Seda nillisin kunagi krooniajal juba- siis sooviti 25 000.- saada aga mul ei olnud parasjagu krõbisevat nii palju. Paar aastat vedeles ta mõlkis küljeuksega märjal ja nüüd kui nägin liiklemas siis enam ei oldud huvitatud müügist.

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
Postitatud

Käisin Pizzat ostmas :D

Üks päev nägin vabakal hallikat pre-kupeed, ilmselt tegu sama aparaadiga millel S50 vahel, kuradi kena auto ikka.

• Meeldib 2
Postitatud
28 July 2016 kell 13:13, andreas ütles:

Punane touring RS replicatel tuli just mõni hetk tagasi Nõmme keskuse juures vastu

Kui seda mõtled siis mina

image.jpeg

Postitatud

Punane touring 933THI andsin kohe aupaklikult teed ja sõitis mu ees veel pikalt. Jõudsin isegi märgata ,et tagapõll roostes :D Ja lõuna ajal nägin uuesti sama autot vastu sõitmas.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus