Hüppa postitusse
Postitatud

Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks

Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul :)

• Vastuseid 1,1tuh
  • Vaatamisi 243,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Must facelift sedaan ilmus Maaülikooli ühiselamu parklasse möödunud nädalal ja siiani pole liigutatud. Ootab ehk paksemat lund, kuna IX :)

• Autor

Eile keegi musta touringuga käis tuhamäel ca kell 15-16. Korraks nàgin kuidas parklasse sisse keerati.

Laupäeval nägin kolme rulli kesklinna kandis

Telliskivis kohalikku streetreisserit valge kuudiga :D,ühte halli sedaani ja Veerennis vist parkis mu kõrvale must kuut.

Tunnistan kuudiga sõitu.

Muudetud , muutis Naga Man

• 2 nädalat hiljem...

No äkki olid ka, ma olin kohe elevil et niiviisi üle pika aja Paides, keset päist päeva mõnda teist rulli nägin ja ei pöörand sellele numbrile nii tähelepanu :D Veel jäi silma M-embleem esivõrel. :ph34r:

• 2 nädalat hiljem...

Risto21 veeres väga läikivate ratastega vastu lennujaama juures ja nägin ühte 325ix punast sedaani ka veel.

Tunnistan touringu omaks, sai Tallinna kulgetud. Hea, et sa lähedalt ei näinud, pole seal midagi ilusat.  :D

Matu hiilis täna üle Narva mnt. Kui pärast tööpäeva e30 näha, siis muudab ikka tuju paremaks küll. :D

Kas rull numbrimärgiga 400TFN (vist oli nii) on siit kellegi klubilise oma? Eile koju minnes vaba parkimiskohta otsides jäi silma üks facelift sedaan. Värviks oli vist tumesinine (kell 3 öösel päris pime?

Meil aia-ääres-tänaval , kui armas oli see , ...kus kasteheinas põlvini me lapsed jooksime.. :D

(Kalamajas vedeleb)

DSC_9592.JPG

Ma näen iga päev paar-kolm korda töölt aknast üht punast universaali häälekalt mööda kimamas, velg vist valge. Liigub järvevana teelt üle raudtee suunaga mustamäe poole ja ka vastupidi - keegi tunnistab endaks?  :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.