Hüppa postitusse
Postitatud

Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks

Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul :)

• Vastuseid 1,1tuh
  • Vaatamisi 230,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Eile õhtul sai Pääsküla Olerexi juures Toivokuga pöialt visatud samas suunas sõites. Kena madal pill on küll. 

Nägin just sindis kasutaja gtboy rullikat sõitis suunaga tori poole. Ilusad hääled olid. 

Muudetud , muutis harcore

Kella kaheksa ajal hommikul sõitis Ämari LB pääslast üks valge kupee sisse, keegi siit?

Muudetud , muutis rlend

Tundub, et meil Laagri stat on saanud kohaliku rullika kogukonna peamiseks kogunemispunktiks - eile jälle märgatud seal õhtul chillimas halli madalat sedaani ning pruuni touringut. Käisin oma künal rehve pumpsimas, kui sai märgatud. 

Ma kuulsin sind kui pöörasid Jälgimäe teelt Itella poole. Pilk läks kohe aknast välja. 

A ma nägin neljapäeva pärastlõunal Pirita teel suunaga Viimsi poole ühte kena kaheukselist FL-i. Meelde jäi et värvus oli helesinine metallik ja omas katusereelinguid millele ka mingi mant oli kinnitatud. Kas keegi foorumist? :D

• 3 nädalat hiljem...

Täna Türil heledam FL Konsumi parklas. Ei jäänd meelde mis värv ega näind mitu ust (tuuring pold, vist neli ust ikkagi), küll jäi meelde numbrimärk 300BSD. Paides-Türil pole neid liikuvaid pille rohkem kui paar-kolm, ehk nüüd mõni juurde tekkind :D ?

Seda 300BSD juhtusin mina nägema täna Türi-Pärnu maanteel.

Muudetud , muutis m10power

• 4 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 1 kuu hiljem...

Lauluväljaku juures tuli täna hommikul vastu tume sedaan 923-ANS.

Olin musta touringuga.

ma näinud musta touringut ja punast touringut ringi sõitmas, aga noh mind vast ära ei tunta :D sellega paarutan talvel :D

DSC_0102.JPG

Muudetud , muutis Toivoku

• 2 kuud hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Eile kuskil 17:00 läbi kopikatega sõitis Tallinnas Hiiu ülesõidu juures vastu sile madal tumedam hall sedaan, viskasime käppa. Ole tervitatud :D 

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus