Hüppa postitusse
Postitatud

Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks

Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul :)

• Vastuseid 1,1tuh
  • Vaatamisi 230,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Käisin remondi järgset test sõitu tegemas ja spottisin pärnakal ühte e30-t. Kena valge seelikuga tsikk otsis pagassist midagi.....ilus oli B)

Huvitav sõit Tartusse Valgast. Valga lähedal üks sinine rull kus käed püsti, Külitse ja Nõo vahel Touring (ayz vms) ja Külitses must kabrio milles neiu sangas :D

Nägin pärnus portartur  2 juures kasutaja Eliise22 rullikat :BMW:ise olin audi a6-ga punast värvi katus must.

• 2 nädalat hiljem...

Vaat sellist pilli nägin Tartu tööstusrajoonis platsil vedelamas, välimuse järgi võiks olla x. Teab keegi sellest midagi, ilma eest võiks äragi võtta :) 

20160702_154309.jpg

58 minutit tagasi, Midaasja ütles:

Vaat sellist pilli nägin Tartu tööstusrajoonis platsil vedelamas, välimuse järgi võiks olla x. Teab keegi sellest midagi, ilma eest võiks äragi võtta :) 

Seda nillisin kunagi krooniajal juba- siis sooviti 25 000.- saada aga mul ei olnud parasjagu krõbisevat nii palju. Paar aastat vedeles ta mõlkis küljeuksega märjal ja nüüd kui nägin liiklemas siis enam ei oldud huvitatud müügist.

Täna hommikul, Pärnu mnt-l ilus kabrio E30 AiriL-iga roolis. 

• 2 nädalat hiljem...

Täna, 16.07 tuli Eliise auto vastu Pärnu poolt suunaga Audru suunas vms. Meesterahvas oli rooli kupatatud :P

• 2 nädalat hiljem...

Sai täna sõidetud vabakas täis pikkuses ühe valge 325ix kupee järel. Kena masin  :respect:

Käisin Pizzat ostmas :D

Üks päev nägin vabakal hallikat pre-kupeed, ilmselt tegu sama aparaadiga millel S50 vahel, kuradi kena auto ikka.

28 July 2016 kell 13:13, andreas ütles:

Punane touring RS replicatel tuli just mõni hetk tagasi Nõmme keskuse juures vastu

Kui seda mõtled siis mina

image.jpeg

Leks sõitis mõni hetk tagasi Peterburi teel mu ees

Muudetud , muutis andreas

Punane touring 933THI andsin kohe aupaklikult teed ja sõitis mu ees veel pikalt. Jõudsin isegi märgata ,et tagapõll roostes :D Ja lõuna ajal nägin uuesti sama autot vastu sõitmas.

Andsid aupaklikult teed, muidu hakkab veel rooste külge ? :D  Valge pealt kohe näha rsk

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus