Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

9.9.2015 kell 9:04, karlk ütles:

Nüüd nädala sees jälle Tallinnas, seega kui kellelgi huvi siis võib ühendust võtta ja teeme pilte ;) Muidugi olen avatud ka pakkumistele mujal Eestis.

Mõned piltidest nähtaval SIIN!

Kui kellelgi huvi siis pakun jälle pildistamist. Peamiselt Tallinna ja Tartu kandis.

(Saaks ehk 2017 kalendrisse mõned lumised pildid) 

Kas keegi on katsetanud e46 roolilatti e36 roolilati asemel?

http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=4&t=237663&start=90

Vahepeal leidsin endale järgmise roolilati. (DRIFT SPEC roolilatt :D )

Tegemist on siis E46 330i (2001+) latiga (kuldse sildiga, 6 757 650 tootekoodiga), mis on siis vähem kuulsam kui ''lilla sildiga'' E46 latt. 

Tähelepanekud lati suhtes on sellised, et väliselt 99 prossa identne, ainuke erinevus on siis see, et puudub väline toru, mis ühendab kahte erinevat roolilati kattekummi kambrit. See on siis E46 latil lahendatud lati "õõnsaks" tegemisega.

Positiivsed erinevused:
1. Latt on kiirem, ühe tiiruga keerab 50mm. (E36 44mm)
2. Latt keerab füüsiliselt rohkem. Lock to lock keerab 4mm rohkem (kontrollisin mitu korda :) )
3. Lock to lock on 3 tiiru. (E36 on siis 3,4 tiiru)

Mõlemat latti on võimalik aidata veel 2mm seibi vahele lisamisega, mis lisab siis 0,1 tiiru roolile juurde.

Nädalavahetusel keeran lati külge ja saab proovida, kuidas sõita on.

Muudetud , muutis sass

2002.a. Mazda Premacy tehaseraadio on lukus. Koodi ei tea, raadio seerianumbrit ilma suurt armatuuripaneeli välja kakkumata ei tea. Netiõpetuste järgi juba juranud, aga raadio viskab errorit. Kui mõnel raadiospetsil mingit head abi, siis võib sheerida :) Esinduses tahavad nupuklõbistamise eest 60 euri.

• 2 nädalat hiljem...

Autojärelmaks24 kleepsudega valge x5 tegi eile tartus mu rullist pilti. Mida oodata, vargust või 200eurist hinnapakkumist? 

Võis niisama autopede olla, enda oma olen näinud pildistamas kümneid kordi kedagi..

Tegelikult ise ju ka mõnest väga ilusast ja erilisest autost pilti teinud 

keegi oskab täpselt öelda kas sedaani esimesed tiivad sobivad ka kupeele ? 

Esimestel tiibadel pole mudeli puhul küll vahet kui ainult kas on pre  või fl ja neeďki istuvad kui väga vaja  oma vahel. 

Kas kellegil vanarauahunnikus katkist/kõverat/kasutut püstakut ei leidu koos rattarummuga, mis veel ühes tükis püsiks?
Hea kui Tallinnas kandist.

kellegil pilti ehk sellest gaasipedaali kinnitusest seal? Nimelt see täiesti ära mädanenud, teaks kas hakkaks ise jalgratast leiutama või tuleb kusagilt doonorilt jupp soetada.

seda, et vastupidi suutsin juba ise aru saada küll google abil :D aga siiski.

sellist kraami nagu deox c  ( roosteeemaldi) ka eestist kusagilt saab? 

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus