Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Jepp, käis küljepeale üles vist?

see auto ei ole kunagi küljepeal käinud. on mu sõbra vana auto,aga see kes praegu müüb on juba uus omanik.Kui sõber kunagi selle ostis oli see esitiiva kõksuga ja põll oli samuti veidi kortsus.muid lakse ei ole autol minu mäletamist mööda olnud.

kere peaks olema suhteliselt heas seisus,kui mina viimati seda nägin,siis mäda küll ei olnud..lihtsalt esipõll on haiget saanud,kuna sõbra naine sõitis vastu äärekivi selle kunagi kõveraks(alla on tehtud metallist lisa põllele,mis ei andnud järgi)

see auto ei ole kunagi küljepeal käinud. on mu sõbra vana auto,aga see kes praegu müüb on juba uus omanik.Kui sõber kunagi selle ostis oli see esitiiva kõksuga ja põll oli samuti veidi kortsus.muid lakse ei ole autol minu mäletamist mööda olnud.

kere peaks olema suhteliselt heas seisus,kui mina viimati seda nägin,siis mäda küll ei olnud..lihtsalt esipõll on haiget saanud,kuna sõbra naine sõitis vastu äärekivi selle kunagi kõveraks(alla on tehtud metallist lisa põllele,mis ei andnud järgi)

Konks käis külje peale üles põlle taha peitu.

Konks käib ära,pistik käib küljele ülesse stange alla

Ei ole küll Eestis müügil, kuid huvitavad "lisad".

Pilte vaadates jäi silma blaukari helisüsteem, rool, istmed ja tulede lüliti all olev "paneel".

Või on tegemist kellegi omaloominguga...?

http://suchen.mobile...en&pageNumber=2

Muudetud , muutis 001WSK

Oskab keegi lähemalt rääkida sellest? Keegi vaatamas käinud? Kere korralik? Talvel ikka -20c käima läheb või sureb kohe ära? :D

mullegi pakub see masuudipress huvi. teab keegi midagi?

• 2 nädalat hiljem...

sellel juhiiste täiesti räbal ja kere ka vist midagi head ei olnud.

sellel juhiistme tagumikualusel osal lõiked sees, mitte terve iste pole räbal, kere tundus üsna ok, põhjamati alt ei tulnud roostet, isegi esinurgad ei olnud salongi veel roostetanud.

tegu oli siis minu vana rulliga kere oli oma aastakohta väga hea ning amordid vedrud ja väljalase sai ka minupoolt ära vahetatud pluss veel nipet näpet,nahksisu pärineb impsionu vanast touringust. kas keegi siit foorumist ostis auto ära? auto läks kuskile keilasse.krat kahju et kauamõtlesin oleks ise tagasi ostnud.

Muudetud , muutis -vr6-

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus