Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_117162

Smartpostis jah 7 päeva. Kuid soovi korral saab pikendada veel kuni 7 päeva. Tel.53495775.  Tean täpselt, kuna alles eile pikendasin ühe paki hoiuaega 12 aprillini:bmwdance: kusjuures see number tööpäevadel toimib isegi kl 21-ni. Ja ka nädalavahetusel mingi aja:respect:

Muudetud , muutis madka007

comment_117196

Pigem oleneb, mis filter sul seal kopsiku sees on. Kunagi sõber ehitas oma originaalkopsiku ümber (õhu voolavust jm parandas- mingid asjad lõikas välja) ja pani KN-i sisse (mitte koonusfilter). Ütles, et päris hea sai.

Muudetud , muutis TrvP

comment_117197

Ega täpselt ei teagi, mis filter sees on.
aftermarketi lehel on üsna vähe infot. Üleüldse kudiagi odav Aliexpressi kaup tundub millegipärast.  http://shop.aftermarket.ee/toode/cai-airbox-susinik/

M50 mootorile üsna keeruline midagi head sinna leiutada. Praegune koonusfilter mulle ei meeldi, sest see ahmib õhku igalt poolt ja M50 originaal filtrikorpuseid on ka keeruline ilma suuremate modimistega paigutada.

comment_117214

@Leks Kas tellisid ikka ka turbiiniga varianti? Mõtlesin, et ostaks sinult selle ära, saaksin endale pmst BiTurbo diisel rulli. Madalatel pööretel on mul kohati uimane. Mis hinnaga edasi müüd? (Nali) :memeLol:

Mis eesmärki see turbiin seal täitma peaks? :D Nagu sellel videol, aga natukene lahjem variant? https://www.youtube.com/watch?v=cbGWgvJN1_8

Muudetud , muutis TrvP

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus