Hüppa postitusse

MKool

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    142
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Hiljutised profiili külastajad

1 256 profiili vaatamist

Kasutaja MKool saavutused

Panustaja

Panustaja (7/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

13

Reputatsioon

  1. Neti poes võiksid tööriista otsing ka olla. Ise leidsin, et nad müüvad tööriistu koodi otsinguga (nii sama katsetasin). Muidu pole netipoel midagi viga. Loomulikult vahepeal on natuke keeruline otsida toodet kataloogi sirvides, kuid kui vähegi normaalne arvuti ja netiühendus, saab kergelt tagasi minna ja teisi rubriike vaadata. Loomulikult kergeim on vahel minna realoem lehele, leida detaili kood ning otsida koodiga. Kord küsisin toote kohta umbes kell 8 õhtul ja 15 minutit hiljem saadeti ka vastus, olin vägagi üllatunud, et nii hilja vastatati. Kui mingit varuosa vaja tellida, siis 99% tõenäosusega tellin Aeromotorsist. Lisan veel, et enamus suuremaid autovaruosa poode (automaailm, fixus jne) n*ssivad kliente hindadega rämedalt... Müüvad mingi odavat kraami 2-3x hinnaga ja kvaliteetset kaupa ei pakugi... Ainult külastan neid poode, kui midagi kohe vaja. See jõhkralt suur hindadega mängimine on ka teiste poodidega, näiteks oomipood müüb 3 euroseid mootoreid 15 euroga. Pakendit ka ei muuda, hiina keelsed kirjad peal, pakend 100% sama, kui Hiinast tellides.
  2. MKool

    Lobamokkade rubriik

    Oskab keegi öelda palju M-Tech II originaal tagumine spoiler (see, mis luugi peal on) maksta võiks?
  3. MKool

    Lobamokkade rubriik

    @Max. UM müüb ka Elringi tihendeid... BMW kasutab/kasutas ka Elringi ja Victor Reinzi kraami...
  4. Ostan siis esimese stange stange tala. Võib olla ükskõik mis materjalist. Võiks olla Tartus/Tartu lähedal.
  5. MKool

    Lobamokkade rubriik

    Tänud info eest. Kuna keegi ei viitsinud/ei olnud aega praegu minna, ning saksa kontakt ei tahtnud autot kuskil hoiustada nädal-paar sai tellitud treileri koht.
  6. Läks tiba valesti, noh...
  7. MKool

    Lobamokkade rubriik

    Keegi oskab rääkida transiitnumbritest ja kuidas see värk käib? Oleks vaja Saksamaalt auto koju saada, tõenäoliselt läheb ise Saksa ja sõidab tagasi...
  8. Tere Otsin E36 jaoks kapotti ja neerude ümber olevat liistu. Võiksid olla sinist värvi, kuid pakkuda võib kõike. Samuti võib pakkuda esituld (kõrvalistuja oma), esistanget (uuemat versiooni), stangetala, jms esiosa detaile. Asukoht võiks jääda Lõuna-Eesti piirkonda.
  9. mis te räägite, täitsa nagu uus ju!
  10. Sa saad ise oma postitusi lukku panna ju...!?!?!?!?!
  11. pole meili teel tendega suhelnud, kuid netipoest (sealt chatist) sai vastuse umbes 20 minutiga. Samuti, kui kaup hakkas lõpuks kohale jõudma (20mm pardunitel on miskipärast nii pikk tarneaeg), saadeti ka sõnum, et varsti kohal.
  12. Pilte on vingelt timmitud. Auto läigib nagu kroomkattega kuuseehe.
  13. kirjutan siis, et sain ka oma asjad kätte (eelmine nädal) ja peale seda veel tellinud kaks korda, viimased tellimused tulid küll 2-3 päevaga . Tundub, et see Mari125 kasutaja loodud vaid selle ühe lause pärast? Samuti, mida sealt Kaup24'st tellima peaks? Varuosasid seal ju pole. AeroMotors tellib asjad poolast? Asjadel, mis ma sain, olid poola keelsed kleepsud peal.
  14. MKool

    M: 92a, 318i, cabrio

    https://foorum.e30.ee/kasutustingimused/ vaata 2.9 Aitäh, et ära muutsid Nüüd ei pea kartma, et postitus kustutatakse.
  15. Tahtsin ka kuulutust vaadata aga jäin hiljaks
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus