-vr6- Postitatud 10. aprill 2016 Jaga Postitatud 10. aprill 2016 Suur aitäh. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
PMAS Postitatud 11. aprill 2016 Jaga Postitatud 11. aprill 2016 http://www.kuldnebors.ee/79666186 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Henrik Postitatud 11. aprill 2016 Jaga Postitatud 11. aprill 2016 Kas on Tallinnas mõni hea inimene, kel juhuslikult on toimiv R4 tahhomeetriga näidikuplokk riiulis seismas ning kes nelipaki eest seda 5'ks minutiks oleks nõus laenama? On vaja ühendada korra enda autole, et teada saada, kas minu näidikuplokk on õhtal või siis on mu autol muu elektroonikakala ja plokk ise on terve. Kui laenatud plokiga hakkavad kõik seierid tööle, siis asendaksin õlled viisakama rahasummaga ja jätaks näidikuploki endale Kui keegi viitsib aidata, võib mulle pm'i kirjutada. Tänud! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
kurikristjan Postitatud 12. aprill 2016 Jaga Postitatud 12. aprill 2016 R6 plokk peaks ju samuti sobima, kui sul endal õige koodipulk olemas? 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 12. aprill 2016 Jaga Postitatud 12. aprill 2016 Siis peab plokki lammutama, r6 on 60l kütusenäiduga 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 16. aprill 2016 Jaga Postitatud 16. aprill 2016 Kas kellegil on pilti ninaraamist ja sellest, kust esitulede ja signaali juhtmed jooksevad. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
kurikristjan Postitatud 17. aprill 2016 Jaga Postitatud 17. aprill 2016 Käisin eile tuttava juures grillimas. Mainis, et tal suures lõkkehunnikus on rulli juppe. WHAAAT, ja sorteerima ma läksin... 3 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Henrik Postitatud 19. aprill 2016 Jaga Postitatud 19. aprill 2016 Kus asub tahhokaga R4 kellaploki patarei ? Eks ma leiaks, kui ploki kätte võtaks, aga auto on eemal ja uurin mugava mehe kombel kodust. Kas oomipoest leiab vana asemele mingi asenduse? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
urmas90 Postitatud 19. aprill 2016 Jaga Postitatud 19. aprill 2016 Patareid 2tk on inspection lampide taga. Spidokas tuleb pooleks võtta, siis saab kätte. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ork Postitatud 20. aprill 2016 Jaga Postitatud 20. aprill 2016 23 tundi tagasi, Henrik ütles: Kus asub tahhokaga R4 kellaploki patarei ? Eks ma leiaks, kui ploki kätte võtaks, aga auto on eemal ja uurin mugava mehe kombel kodust. Kas oomipoest leiab vana asemele mingi asenduse? Need ei ole mingid suvalised patareid, Tallinnast leidsin mina need Tondi raudtee ülesõidu juures asuvast akupoest. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Henrik Postitatud 20. aprill 2016 Jaga Postitatud 20. aprill 2016 Tänan infi eest! Kusjuures ma ei tea, kas mõtleme sama kohta, aga pädevat kaupa peaks leiduma sellises kohas nagu Renovaar:http://www2.renovaar.ee/index.php?page=show&pg=11 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
zius Postitatud 22. aprill 2016 Jaga Postitatud 22. aprill 2016 Kas Eestis ka kellelgi selline garaaz on? http://viyoutube.co/video/Dl3Imk0Tikk/hidden%20bmw%20e30%20m3%20vault Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TrvP Postitatud 22. aprill 2016 Jaga Postitatud 22. aprill 2016 Ongi Eesti garage ju. Tõrva lähistelt üks tüüp, foorumist ka. Ehitab palju rullikaid. 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Aigar Postitatud 23. aprill 2016 Jaga Postitatud 23. aprill 2016 BMW Welt Museum @ München - kellel võimalus on külastada siis igal juhul tehke seda. Väga palju uurimist ja vaatamist. 6 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
m20b20 Postitatud 23. aprill 2016 Jaga Postitatud 23. aprill 2016 Käidud ja jäin väga rahule. Hollandi kokkutulekuga mõte uuesti külastada 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RDMU Postitatud 28. aprill 2016 Jaga Postitatud 28. aprill 2016 Kas ainult mulle tundub või meenutab selles loos üks masin eest e30'et ja tagant e34'ja? 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
-vr6- Postitatud 2. mai 2016 Jaga Postitatud 2. mai 2016 Kas e30mne m20 ja e34 m20mne juhtmestiku on samad? On vahet ka kas B25 või b20? Oleks saada e34 m20b20 juhtmestik, aga endal vaja m20b25 oma e30nele. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eliise22 Postitatud 3. mai 2016 Jaga Postitatud 3. mai 2016 Kui kellelgi on huvi Streetrace Season Opening "Avalaksu" piltide vastu, siis leiab mõningaid siit (lisan, kuna sai mitut E30 ka pildistatud): 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TonT Postitatud 3. mai 2016 Jaga Postitatud 3. mai 2016 Isegi minu autot märganud, kuigi oli üsna peidus 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Henrik Postitatud 4. mai 2016 Jaga Postitatud 4. mai 2016 Jälle oma kellaploki jutuga. Kas kellelgi Tallinnas on paarikümneks minutiks laenata bensuka näidikuplokki, et saaksin veenduda, kas minu autol on plokk õhtal või viga kuskil kaugemal? Viskaks korra enda auto pistikud taha ja vaataks, kas saab osutid tantsima. Abimeest tühjade kätega ei jäta. Kel midagi pakkuda, võib mulle pm-i märku anda. Kui niisama ei viitsi, siis võin kohe käest ära ka osta. Sellisel juhul võiks 55L kütusenäidik olla. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RDMU Postitatud 5. mai 2016 Jaga Postitatud 5. mai 2016 facebookist midagi (grill, kuhu vardasse auto ajada), 100 eurot, äkki keegi tunneb huvi?https://www.facebook.com/photo.php?fbid=451831261678239&set=pcb.1100355666653512&type=3&relevant_count=3 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 6. mai 2016 Jaga Postitatud 6. mai 2016 Humtipumm Ma joon nüüd oluliselt vähem. Aga oluliselt tihedamini. 2 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sass Postitatud 6. mai 2016 Jaga Postitatud 6. mai 2016 Tsüklist on tipsutaja saanud,see ei ole tervislikum.Hammusta parem porgandit peale. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sullllll Postitatud 7. mai 2016 Jaga Postitatud 7. mai 2016 (muudetud) Lugupeetud seltsimehed, Preface e30 kupee 1.6 66kw (karpaga automaat). Külmalt käivitub nagu karpaga liikurid ikka, aga soojast peast tuleb rohkem käiata/gaasiga mängida. Tühikäigul pöörded kõiguvad. Karburaator on eelmisel aastal remonditud, aga ju siis kehvalt seadistatud. Ilmselt on segu rikas, kuna ka kütust tarbib mõnuga ning kohati on tunda ka vastavat aroomi. Peab teist keegi end pädevaks ning saaks mind sellega Tallinnas aidata? Paneks ühe ilusa preface'i mõistlikult liiklema. Abi ei jääks ka ilmselgelt tasustamata. Kontakti saaks läbi privaatsõnumi (Vabandan, kui postitus vales kohas platseerub) EDIT: inimene leitud. Muudetud 14. mai 2016, muutis sullllll Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RDMU Postitatud 9. mai 2016 Jaga Postitatud 9. mai 2016 Kenad randiga veljed müügis, facebookis jagati linki.http://soov-ee.postimees.ee/273178-aluett-veljed-randiga-borbet-a-style-17/details.html Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse