Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kui ennem oli täiesti haudvaikus ringi sõita, siis nüüd on tekkinud mingi räme nagin mis käib tuugalt närvidele. Ma ei saagi aru millest see tingitud on aga kuskilt tagant see tuleb. 

Extreme su cabriol üks numbrituli ei põle :D

Muudetud , muutis erxx

Mis pidi salongi radikas liigub jahutusvedelik ? paneksin selle ringlust soendava vidina vahele. tagurpidi panen siis vist salongi radikal on mingi klapp mis on suletud kui auto seisab. et siis kumma lõdviku vahele peaks panema kas alumise või ülemise ?

Kas kannatab üldse panna sinna kui see klapp kinni on?

Aga kas see klapp on üldse kinni kui masin seisab ? või rakendub siis kui tööle paned auto.

Siis pole vahet kumma lõdviku vahele panen :D ennem ikka suunaks sooja mootori plokki.

Kitsa kohapeale saab aint panna :D aga läheb siis paika kui rullikute ja rihma hooldus+ õli ka.

Klapp ikka niisama olekus lahti. Neid on kahe erisuguse ehitusega, ise just jamasin. Suurem osa nendest klappidest on katki ja lekivad ka lisaks, lekitav kogus ei pruugi olla märkimisväärne, seega ei taju seda paljud :)

Hahhaa ma ka vihkan täiega seda höööööööiii brother laulu 

Keegi oma 2.5 m50 mootoriga sõitu teeks kuskil kuival asfaldil? Tahaks teada kuidas see asi rullil toimetab ja kas tasuks see ära :D

lamda andur,pakutakse densot mis on ca 3 korda odavam kui bosch,huvitav millest selline hinnavahe,kas denso on miski odav pügi?

vb see et densod surevad maha umbes 20t km -ga üksvahe kasutasin aga kuna rulliga 2,5 aastaga 135000km(kasutan seda ka töösõitudeks) läbitud siis tuli odavam uuesti bosch -i peale minna

Järgmine e30 on mul jälle töö juures, aga seekord jäärajale mõeldud ja tuleb vähe lihtsam puur sisse :)

post-1911-0-12918900-1391472926_thumb.jp

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus