Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kus kommuunis? Vaataks ka üle.

Minu käes praegu, samas seisus mis ennegi, kärukonks lisatud 

Minu käes praegu, samas seisus mis ennegi, kärukonks lisatud 

Kena, kui on välimus säilind :)

Kellele mina müüsin saagis konksu maha :D

Igatsus tuleb peale :D

Muudetud , muutis matuuu

Kas oskab keegi soovitada kohta/ isikut, kellelt vajaduse korral treilerit laenata (sh hinnasooviga)? Endal C1 kategooria olemas. Septembris oleks vaja võib- olla 400 km (kokku) sõit teha. Palun kontaktid PS-i. Tänud.

Kas keegi on ise vahetanud cabrio katuse nahka? Või teab kedagi kes pakub seda teenusena.Oleks vaja enda cabriol katus ära vahetada. Päris YouTube mechanicut ise panna ei taha.:D

Homme, 1. september, tulemas tühi veoauto Tartust Tallinna. Kui kellelgi midagi vaja liigutada samal marsruudil siis võib tänase õhtu jooksul märku anda.

Tere

Kunagi keegi õpetas mulle kuidas tellida strongflex pukse, äkki oli see kasutaja Sõge? Ei mäleta enam. Oleks jälle vaja tellida aga ei oska.

Kuidagi läbi mitme lehe pidi tellima vist...

strongflex.eu lehelt

Nüüd nädala sees jälle Tallinnas, seega kui kellelgi huvi siis võib ühendust võtta ja teeme pilte ;) Muidugi olen avatud ka pakkumistele mujal Eestis.

Mõned piltidest nähtaval SIIN!

Muudetud , muutis karlk

Nii... 

Suur küsimus suurele ringile. Nimelt Kindlustus hindas mu auto 1200€ peale ja kui tahan autot endale alles jätta siis tema pakuks 700€. Mina siiski leian, et nende pakutud summa on liiga väike auto seisukorra kohta. 

Siin ootakski teie poolset arvamust hinnast. Auto läbis hiljuti paari üksiku pisiveaga TÜV (tuled oli vaja regullida ja ühe pirni pidin välja vahetama). 

Mootoriks lahja 1.6 aga ilma tiksuta. Lisadeks ainult udutuled ja katuseluuk. 

Pildid autost http://fotoalbum.ee/photos/halblepa/sets/1446765

Ootaks siinse foorumikaaslaste arvamust hinnast.

Milline auto seisukord pärast kindlustusjuhtumit? Albumis pildid tervest autost.

Tegelikult piltidel on ka näha kehvasti kindlustusjuhtumit. Sõideti tagant otsa. Pagassi osa on sees 5cm võtta. Tuled ise jäid terveks.

piltidel 3,8,9 peaks olema näha millepärast kindlustus tahab masinat maha kanda.

Muudetud , muutis luuri

Mine n'aita ise konkretselt kuskile sellisese auto kereparandus kohta kus see ilusti ikka korda tehakse. Mis hinna nemad ytlevad kui see j'aab 700 sisse v6i veel parem alla siis on ok .J'aataksin endale ,kahjustus ei ole ju teab kui suur..Kui muidugi sammuti 700 pakkuvad siis mingi moralne kahju tuleks ikka juurde tingida mingi 2 n'adalat oled ju ikka jalamees.

Eestis on yltse huvitav suhtumine j'aatad endale maksa veel peale ka l6hkise auto eest . Soomes makstakse kinni ja te ise selle kerega mis tahad s6ida metalli v6i te korda ise tead.

Muudetud , muutis hiis

Kas M50 mootoril karteri vahetus on lihtne? Poldid lahti ja vsjoo? Või tuleb seal roolilatti, sillatala vm ka lahti võtta?

E: sain vastuse. Paras jebimine on!

Muudetud , muutis RaidoM

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus