Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kas keegi on pannud 2.4td-le ühemassilist hooratast? Mille oma sobib?

Muudetud , muutis TrvP

Kuna rumalate küsimuste rubriiki eraldi ei ole siis küsin siit, kohalikud spetsalistid kindlasti teavad peast.

Kogu sisu käis välja-sisse (va. armatuur) ja nagu ikka sellise tööga tekivad ülejäägid.

Kust need 3 detaili pärit võiks olla?

Ja teine, loodetavasti mitte nii rumal küsimus.

Järgmine nädal tehakse tagaistmele uus nahk aga kindluse mõttes, kas selline muster/õmblus on ikka täitsa originaal, või on keegi siin juba nahka teinud?

20170107_151656.jpg

20170107_151515.jpg

20170107_151540.jpg

Muudetud , muutis Paap

Ise kahtlistasin sama kuna, toon ja materjal tunduvad erinevad. Istumisalus on pigem naftast mitte nat. nahast.

kas keegi siinsetest on käinud ermistu puhkekülas?

see täitsa ilus koht kus saaks ka kokku tulekut pidada.

Tänud eix22, plastik käib tõesti sinna. Seljatoe poldid need ei ole, las jääda, vbl sattusid juhuslikult samasse kasti.

Ega kellelgi Tallnnas udutulede/lähitulede releed üle ei ole ? 

Facelift mudelile 91 lõpp.

Viie pin-iga reeled siis vaja.

IMG_20170101_141719.jpg

Muudetud , muutis TonT

Piduri jahutus. Kuidas need asjad toimivad. Tulevad eest sisse, kandilise toruga kandub edasi ja kas siis peaks tulema mingi plate või asi veel, et jõuaks ka reaalselt piduriteni see?

edit: sain vist juba aru, jõuab logarini.

Muudetud , muutis Max.

Mis tüüpi visco sidur bemmi ventidel on? Põhiliselt peaks olema neid kahte tüüpi: õliga või silikooniga.

Ühte neist ei võinud nüüd pikali maha visata. Küsimus, et kas bmw tootega juhtub midagi, kui see kuskile ripakile visata?

Mingi päev käisin motonetis vaatamas, muidu leidsin õige asja aga pin 30 ja 86 olid vastupidi. Eks homme lähen vaatan mujale poodidesse siis :D.

87a ja 87b variandid olemas, et täht peab ka õige olema. Ma need poed panin muidu huupi, aga ise olen nagu kunagi saanud. Samuti võid mingeid vanu rimakaid uurida, kui kuskil sul vedeleb, need paljudel autodel kasutusel.

@TonT kuskil e-poes ei ole? Tuleb üldjuhul kohale 2 tööpäevaga.

Muudetud , muutis TrvP

Homme lähen käin mõned poed läbi, kui ei näkka lähen maale, mõned passatid seal vedelevad.

@TrvP mõtlesin sama , ega mul sellega otseselt ei põle, relee pealt koodi vaatama ja veidi surfama.

@Toivoku

Tema oli esimene kellele kõne tõmbasin, väitis, et temal seda releed ei leidu.

Järsku vaatad kas leidub sul seda :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus