Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Fb tekkis üks Homemade 325ix müüki.

Vanemad foorumi kasutajad peaks mäletama seda masinat. Kunagi Lasnamäel 316 ise ümber 325ix tehtud masin.  Aastaid palju tagasi sai seda Suure-Jaanis vaatamas käidud kuid tookord ei pakkund huvi. Tookord mäletan olid kas Azev A  veljed all ja niinimetatud 2.7 stroker ka. 

Screenshot_20190413-153617_Chrome.jpg

Muudetud , muutis extreme327

Jätan märgi maha, et kui keegi peaks selle ülal mainitud homemade ixi ära ostma ja soovib esisilda paika saada siis ixi kerelt lõigatud esimesed amordikannud võib minu käest saada. Hetkel on seal mingi imelik lahendus..

57355529_135047034301446_7647051101430087680_n.jpg.b90bfd12219abfb9aaf810f3d4ac1a1c.jpg

Street.ee andmetel väga midagi kahjuks alles ei jäänud. 
Autoriöigusi mul piltidele pole ja kui omanik soovib siis eemaldan need.

57393098_10218492339768663_7460171271880

Varasemalt läbi käinud auto, kuskil oli sest juttu. Oli möödunud või ülemöödunud aastal ka link siin. Mälu järgi sai mõningast kriitikat, näen seda ka ise piltidelt, täielikku roostevabadust ka siiski raske uskuda. Või mida selle all tänapäeval mõeldakse, ei tea. 

Ma arvan selle all mõeldakse,et visuaalselt peale vaadates ei hakka sul tiiva äärtelt ja ustelt roostet silma esimese hooga. See et kaitsmekarbi alune ntx mäda on vms mõni muu tüüpkoht siis see on normaalne. (Jutt pole konkreetsest autost)

Muudetud , muutis extreme327

@Margo peaks olema sama ikka. Seal mingi selline teema minu arust ,et kui oksjonil soovitud hinnaga kaubaks ei lähe siis uue oksjonini ongi müügis nö lõpp hinnaga. 

Minu masin

Sai sügisel suure hurraaga ostetud

Aga elu näitab seda et pole nendega aega sõitagi, rääkimata nende lakkumisest

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus