Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,8tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Mo meelest sulle juba pakuti seda kesta korra,mine vaata kui huvi mis siin vegeteerida.

15.6.2018 kell 23:59, harcore ütles:

@sass mul pole mõtet niisama sõita, selle pärast küsisingi äkki keegi käinud vaatamas. 

huumor - mitmendat aastat sa juba endale keret või rullikat otsid? Ega kassile ise hiir suhu jookse - tuleb p***e maast lahti tõsta kui kunagi midagi ehitada tahad.

15.6.2018 kell 23:59, harcore ütles:

@sass mul pole mõtet niisama sõita, selle pärast küsisingi äkki keegi käinud vaatamas. 

Kes käib vaatamas ja leiab, et see hea on, ostab selle. Nii maailm töötab. Ise pead hindama, kas sulle sobib.

Ma olen 100-euroste asjade pärast ka sõitnud Põltsamaalt Haapsallu jne. Kui sul on papp taskus ja midagi vaja, siis sa lähed käid poes ära, nii lihtne elu ongi.

2018-6-15 kell 17:31, harcore ütles:

See lillakas fl läx täna ära ,minu tuttavale.

Muudetud , muutis devil86

Jep, küll on hind 5k€ olnud ja siis kuni tänaseni langenud 3950€ peale. Vist natuke vale värv.

Aga mis siis reaalselt autol viga? Cabrio 3,8k eest on Eesti turul ju hästi saadud. Keegi kindlasti vaatamas käinud?

Ma käisin vaatamas kui see veel kasutaja @Vazza käes oli. Hind oli ka soodsam hulga aga siis oli seal teha ka vähe rohkem aga mulle huvi ei pakkund.

Kellel huvi tuleks kindlasti käia ja üle vaadata oma silmaga.Erinevad  arvamused siin internetis piltide põhjal siis võibki jääda leierdama seda teemat!

Muudetud , muutis extreme327
kirjaviga

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus