Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21022

Auto on tehasest välja vuranud 1994. aasta esimese kuu kahekümneneljandal päeval. Eestisse jõudis 2007. aasta augustis ja minu kätte neli kuud tagasi.

* Kere liigutab 83 kilovatti.

* Istumise all on bmw sportistmed.

* Toa teeb hubaseks must lagi.

* Salongi õhku puhastab mikrofilter.

* Turvalisuse tagab Airbag.

* Rooli keeramisel abistab võimendi.

* Uksi aitab avada kesklukustus.

* Nupust avaneb katuseluuk.

* Teel hoiab ABS.

* 4 x peatoed

* Udu tuled

* Välimust kaunistab hõbedane M-Tech II

Lisatud

* 4 x el. aknad

* Salong valguse aegviite relee

* Tulede pesurid koos inensiiv pesuga

* Esimene käetugi

* Istme soojendused

* Automaat käigukast

* LSD TYP 168 ülekandega 4,45

* M3 kellad

* OBC TYP 4,1 (318is)

* Suur helisüsteem, koos Bavaria Electronic CD II

* Tagumine ruloo koos paki võrguga

* Külje suunatuled

* Mustad Hella originaal tuled

* Taskulamp kindalaekas

* Tööriista kott komlekteeritrud

Vahetatud: kõik pidurikettad ja klotsid; summuti; mootori-, käigukasti-ja reduktoriõlid

Tehtud on plokikaane remont.

Tehniliselt heas korras auto, kuid välimuse kallal on vaja natuke nikerdada.

img2503i.jpg

w908.png

img2518k.jpg

w908.png

img2520s.jpg

w908.png

img2500n.jpg

w908.png

• Vastuseid 124
  • Vaatamisi 19,3tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Nii, kuna plaanis ikkagi autole ka ülevaatus teha ja võib-olla mõned ringid teha, siis sai vahepeal ette võetud ka pidurite remont. Nagu tavaliselt väljub asi kontrolli alt ja liivaprits sai kõvasti v

• See kolmekodaraga velg on hea mõte, kuid selliseid mul ei ole. Kuid võib ju midagi muud panna.

• Eix, ega sa ise oled samasugune.  Ma arvan, et hallituse eest päästis see, et auto ei olnud päikese käes, mis oleks kondentsi tekitanud. Sõbrad ei lubanud selle auto piinasid veel ära lõpeta

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_135281

Eix, ega sa ise oled samasugune. 

Ma arvan, et hallituse eest päästis see, et auto ei olnud päikese käes, mis oleks kondentsi tekitanud.

Sõbrad ei lubanud selle auto piinasid veel ära lõpetada, pidavat liiga hea veel olema. Ja siis üritasin teda enda jaoks pisut meeldivamaks teha.

Kui kellelgi on pakkuda korralikku nahast airbagi rooli, siis ootan pakkumisi.

IMG_20191229_182315.jpg

Muudetud , muutis zius

• Autor
comment_135348

Vahepeal ka väike muutus. Kuna siit foorumist ühtegi rooli pakkumist ei tulnud, siis tuli ise tööle asuda. Vahepeal mõtlen, et kas ma olen ikka normaalne? Minu maitsemeel on ikka kohutav, endalgi tuleb hirm peale juba.

IMG_20200102_183743.jpg

comment_135353

Üliharuldane värk.

Pane teine mulle kõrvale, või läheb tagatoa pillile teine? 95% peavad seda e30 tava airbagi rooligi e36 omaks, kuna airbagiga e30 ei tundu neile reaalne.

Aga näe, isegi preface oli varustatud sellise "turva" lisaga ja eriti vinge rooliga :)

PS: normaalne ei ole sa sellepärast, et selle 94a touringu peale topid  :D

• Autor
comment_135428

Hirmsasti hakkas häirima selle auto istmed. Mõtlesin, et kohendan neid pisut. Klassikaliselt oli juhi istme raam puruks, pidi asendama uuega. Tekstiili osaga hakkab keeruliseks minema järsku kellelgi on sellise istme tükke?

Juhi istme sain täna valmis, kuid teise istme jaoks on materjaliga kitsa võitu.

IMG_20200108_173435.jpg

IMG_20200108_180218.jpg

IMG_20200108_180649.jpg

• Autor
comment_135484

Tänaseks loeme istme teema lõppenuks. Läks kokku sellest, mida hetkel oli võtta. Kuid endiselt otsin selliseid istmeid või nende tükke.

Loomulikult oli ka kõrvalistuja raam puruks, tuli asendada uuega. Et iste korralikult vormi jääks, sai välja vahetatud ka mõned poroloonid. 

IMG_20200111_131924.jpg

IMG_20200111_140709.jpg

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
  • Populaarne postitus
comment_135747

Nii, kuna plaanis ikkagi autole ka ülevaatus teha ja võib-olla mõned ringid teha, siis sai vahepeal ette võetud ka pidurite remont. Nagu tavaliselt väljub asi kontrolli alt ja liivaprits sai kõvasti valu. Käsi ei tõusnud kuidagi külge keerama mädane supordeid. Kuid õnneks käivad mõnikord ka mõned targad Ossid abiks, nii vähe lõbusam.

IMG_20200124_172530.jpg

IMG_20200124_192600.jpg

IMG_20200105_132801.jpg

IMG_20200105_234026.jpg

IMG_20200129_231739.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.